Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Sporten is goed voor een betere erectie

Sporten is goed voor een betere erectie

Sporten met regelmaat draagt bij aan een goede erectie. Een uitstekende reden dus om te gaan sporten.

Sporten en een betere erectieHet is gezond om regelmatig te sporten, juist met erectieproblemen!

Voor mannen die te maken hebben met erectiestoornissen is het belangrijk om regelmatig te sporten. Als de kwaliteit van de bloedvaten in de penis achteruit gaat dan krijgen mannen meestal te maken met erectiestoornissen. De aderen worden minder elastisch en kunnen zich niet goed verwijden waardoor er minder bloed in de penis stroomt. Het resultaat is helaas bekend: ErectiestoornissenDe meeste mannen willen direct naar de erectiemiddelen of erectiepillen grijpen maar er is ook een gezondere manier om van de impotentie af te komen. U kunt bijvoorbeeld lekker gaan sporten, meer bewegen helpt u om de bloedvaten vitaal te houden waardoor u weer van een gezonde erectie geniet.

Waarom is sporten goed voor het libido?

Als u aan het sporten bent dan hebben uw spieren op dat moment extra zuurstof nodig. Het hart moet harder pompen om vers zuurstofrijk bloed aan te voeren. Door dit proces gaat de hartslag omhoog waardoor het bloed sneller gaat stromen. Door dit proces worden de bloedvaten in de penis elastischer. En hier heeft u weer profijt van tijdens de geslachtsgemeenschap. Mannen die sporten hebben meestal een fitte penis en mannen die dagelijks weinig bewegen kunnen last krijgen van erectiestoornissen. Sporten zorgt ook voor een lagere bloeddruk en een lager cholesterolgehalte.

Voordelen van sporten

Sporten is gezond voor hart en bloedvaten. Wie regelmatig sport en ook nog op z'n voeding let zit veel beter in z'n vel en gaat er aan de buitenkant ook beter uitzien. U beweegt veel makkelijker en u krijgt een beter uithoudingsvermogen waardoor u veel meer zelfvertrouwen krijgt. U kunt zich veel beter ontspannen waardoor u meer genot heeft tijdens geslachtsgemeenschap. Een gezonde levensstijl is belangrijk en het heeft alleen maar voordelen.

Sporten en erectie

Geen zin in om naar de sportschool te gaan?

Wilt u graag werken aan uw conditie maar heeft u geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen probleem, met een gezonde levensstijlbedoelen we niet dat u elke dag naar de sportschool moet gaan maar een half uur per dag regelmatig bewegen is al voldoende om de bloedsomloop lekker op gang te brengen. Met regelmatig bewegen bedoelen we bijvoorbeeld lekker een stukje fietsen, wandelen, traplopen of huishoudelijke klusjes zoals bijvoorbeeld stofzuigen. Merkt u dat hierdoor uw hart niet meer sneller van gaat slaan dan kun u het tempo opvoeren door bijvoorbeeld te gaan hardlopen of overwegen om deel te nemen aan een echte sport, zoals tennissen, zwemmen noem het maar op.

Sporten en een goede erectie

Sporten met regelmaat draagt bij aan een goede erectie. Een uitstekende reden dus om te gaan sporten. En als u met een gezonde levensstijl bezig bent raden wij u aan om dan ook te stoppen met roken, overmatig te snacken en het gebruik van te veel alcohol. Deze factoren hebben namelijk geen positief invloed op uw erectievermogen.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Referentie
Redactie, Mens en Gezondheid, Gezondheidsnet.nl, Health.harvard.edu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box