Terug

Welkom op de vernieuwde website! Voor de speciale korting van 10% en info over het inloggen klik hier.

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis en anoniem verzonden binnen Nederland
  • Erectie ondersteunende middelen Natuurlijke producten

Privacy Policy

Algemeen
Erectiepillenwinkel.nl respecteert de privacy van al haar gebruikers en draagt zorg over alle persoonlijke informatie die u ons verschaft en wordt volledig vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te verwerken. Wij gebruiken uw gegevens enkel met uw toestemming. Erectiepillenwinkel.nl zal uw persoonlijke gegevens nooit verkopen aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

NAW Gegevens
Erectiepillenwinkel.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Om het winkelen bij Erectiepillenwinkel.nl  zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u wellicht interessant vindt. In het Erectiepillenwinkel.nl account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren voor uw gemak.

Discreet
Erectiepillenwinkel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en derden betrokken bij een zending zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Erectiepillenwinkel.nl en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen om die reden zo discreet mogelijk met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk behandeld.

Cookies op onze website
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u onze webwinkel bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Wanneer u verder gebruik van onze webwinkel vatten wij dit op als toestemming voor het gebruik van cookies. U kunt de cookies uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat de webwinkel dan niet meer maximaal werkt. Met derden die cookies plaatsen op onze site hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen absolute controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie hierover zie de privacy verklaringen van deze partijen.

Hoe cookies weigeren?
U kunt de browser alle cookies laten weigeren, maar hierdoor zullen veel sites niet meer goed werken. Het is beter om cookies selectief toe te staan. Alle browsers maken onderscheid tussen nuttige cookies van de site die je bezoekt, en cookies van derden (3 party cookies') zoals bijvoorbeeld van advertentienetwerken.

De hieronder genoemde stappen met uitleg zijn afkomstig van de website van de Consumentenbond.

Cookies van derden weigeren in Internet Explorer

  1. Klik op het tandwiel rechtsbovenin > kies Internetopties > tabblad Privacy en klik op de knop 'Geavanceerd'.
  2. Vink ‘Automatische cookieverwerking opheffen’ aan, ga naar 'Eigen cookies' en zet een vinkje voor ‘Accepteren’. Zet achter 'Cookies van derden' een vinkje voor ‘Blokkeren’ en klik op ‘OK’.
  3. Klik nogmaals op 'OK’.

Cookies van derden weigeren in Edge

  1. Klik op de 3 puntjes, rechtsbovenin > Instellingen.
  2. Kies onder Geavanceerde instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven.
  3. Kies onder Cookies > Alleen cookies van derden blokkeren.
  4. Druk bovenin op de 2 naar links wijzende pijltjes om het geavanceerde instellingen-menu te verlaten.

Cookies van derden weigeren in Firefox

  1. Klik op de 3 streepjes, rechtsbovenin. > Klik op Opties > Privacy.
  2. Verander de optie 'Geschiedenis onthouden' in 'Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis' (als dat niet al gebeurd is).
  3. Kies bij 'Cookies van derden accepteren' voor de optie 'Nooit'.

Cookies van derden weigeren in Chrome

  1. Klik op de 3 puntjes, rechtsbovenin > kies Instellingen.
  2. In het instellingen menu klik helemaal onderin op 'Gevanceerde instellingen weergeven' en de rest van de pagina met de privacy-opties komt in beeld.
  3. Kies Instellingen voor content > Cookies. Vink de optie 'Indirecte cookies en site gegevens blokkeren ' aan.

Cookies van derden weigeren in Safari (MacOS)

  1. Open Safari en ga naar Safari > Voorkeuren > Privacy.
  2. Vink bij 'Cookies en websitegegevens' aan 'Alleen van sites die ik bezoek'.

Hoe cookies verwijderen?
De hieronder genoemde stappen met uitleg zijn afkomstig van de website van de Consumentenbond.

Cookies verwijderen in Internet Explorer

  1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
  2. U wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

  1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy. Klik op Uw recente geschiedenis wissen.
  2. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval Cookies aan. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Cookies verwijderen in Chrome

  1. Klik op het 3-tal streepjes rechts-bovenin. Klik op Opties > tab Geavanceerde opties. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen.
  2. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere sitegegevens verwijderen aangevinkt staat. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een overeenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met de data.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een wachtwoord en gebruikersnaam. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL verbinding) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen. Na die tijd bewaren wij gegevens nog maximaal 1 jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden dan gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de belasting bewaarplicht van 7 jaar voor betaalgegevens).

Websites van andere partijen
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen wanneer u deze bezoekt.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens
Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »