Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis en anoniem verzonden
  • Erectie ondersteunende middelen Natuurlijke producten

Wat is L- Arginine?

  • Door Max
  • 25 / 10 / 2018 0
Wat is L- Arginine?

Het aminozuur L-Arginine kan helpen bij potentieproblemen of erectiestoornissen. Er wordt over het algemeen niet veel over dit onderwerp gesproken maar er zijn veel mannen die te maken hebben met dit probleem. 

L-Arginine is een aminozuur dat een positief effect heeft op het libido

Dit aminozuur heeft een positief effect op het libido en het verbetert de kracht van een erectie. L-Arginine verhoogt tevens bij mannen en vrouwen de opwinding tijdens geslachtsgemeenschap. Door de verhoging van het gehalte aan stikstof-monoxide(NO) ontspant L-Arginine de spieren. Aminozuren dragen bij voor een gezonde samenstelling van eiwitten in het lichaam. Een gezonde samenstelling van eiwitten is belangrijk voor de gezondheid. De taak van aminozuren is dat ze zorgen voor het fundamenteel DNA materiaal voor de verdubbeling van de genetische code, maar ze zijn ook van cruciaal belang voor de ontwikkeling en voor de celdeling van spieren en bindweefsel. Essentiële aminozuren kunnen niet door de mens worden aangemaakt, maar wel door planten en dieren.

Er zijn aminozuren in twee klassen

Voor de mens is L-Arginine een niet essentieel aminozuur, voor bijvoorbeeld katten en andere zoogdieren is L-Arginine wel essentieel. L-Arginine zorgt voor de afbraak van ammoniak, het afvalproduct van het stikstof-metabolisme. Aanwezigheid van voldoende L-Arginine heeft verschillende eigenschappen zoals bijvoorbeeld het omzetten van vetten in de lever, de insulineproductie en glucosetolerantie. Er zijn geen schadelijke gevolgen bekend door overmatig gebruik van het aminozuur L-Arginine.

Potentieproblemen

Het aminozuur L-Arginine kan helpen bij potentieproblemen of erectiestoornissen. Er wordt over het algemeen niet veel over dit onderwerp gesproken maar er zijn veel mannen die te maken hebben met dit probleem. 

Combinaties van L-Arginine en andere natuurlijke ingrediënten 

Uit diverse studies is gebleken dat L-Arginine kan helpen bij erectieproblemen.? Door het ontspannen van de zwellichamen en de verhoogde bloedtoevoer naar de penis ontstaat er een erectie, de stikstofoxide (NO) speelt hier een belangrijke rol in. Het was al bekend dat het aminozuur L-Arginine de bloedtoevoer naar en in de penis verbetert. Er zijn in het verleden combinaties van L-Arginine en andere natuurlijke ingrediënten getest. 80% van de mannen bleek na gebruik van een succesvolle combinatie van L-Arginine volledig hersteld te zijn van hun erectieprobleem. Na drie maanden is gebleken dat 92.5% van de mannen een positief resultaat hadden en zonder problemen in staat waren een goede erectie te krijgen.

Waarschuwing
Herpes en suikerpatiënten wordt afgeraden om L-Arginine te gebruiken. Over het algemeen is in uitzonderlijke gevallen een overdosis mogelijk. De symptomen zijn dan onder andere diarree, (spier)zwakte, hoofdpijn en een verdikte huid.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron
Redactie, Aminozuur.com

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Libid Group B.V 9,0 / 10 - 37 Reviews @ KiyOh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »