Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Erectiemiddel gebruiken?

  • Door Cees
  • 01 / 09 / 2020 0
Erectiemiddel gebruiken?

Onder meer foute zaken als weinig beweging, roken, drank, drugs e.d. komen, ongeacht je leeftijd je seksleven komen nooit ten goede.

Erectiemiddel gebruiken?

Wanneer moet je overwegen erectiepillen te gaan gebruiken?

Al dan niet beginnen met het gebruiken van erectiemiddelen is vooral afhankelijk van een duidelijke vaststelling of er inderdaad sprake is van een erectiestoornis en wat een mogelijke oorzaak daarvan zou kunnen zijn. Vrijwel iedere man is het op enig moment wel eens overkomen: je krijgt spontaan een opwelling om te vrijen, maar op de een of andere manier ben je niet in staat om een goede erectie op te wekken, of de erectie is op dat moment onvoldoende stijf om je partner te penetreren. Ook kan het gebeuren dat je penis tijdens het plegen van de daad plotseling verslapt. Er kunnen natuurlijk randproblemen zijn, al dan niet van structurele aard, zoals (overmatig) alcohol- of drugsgebruik, stress, etc. In een dergelijke geval is er geen sprake van een erectiestoornis en derhalve ook geen noodzaak om over te gaan tot het gebruiken van erectiepillen. Hooguit zul je je gedrag op sommige momenten wat aan moeten passen. We kunnen pas constateren dat er echt sprake is van een erectiestoornis wanneer de stoornis zich regelmatig voordoet zonder dat er sprake is van drank of drugs of andere problematiek.

Erectiepillen gaan gebruiken naar aanleiding van je fysieke problemen

Aangezien er een scala van oorzaken is dat tot erectiestoornissen kan leiden zijn er ook, al naar gelang de aard van het probleem, diverse manieren om het probleem te tackelen. Zo kun je geconfronteerd worden met hart- en vaatziekten, je kunt diabetes hebben, dan wel een probleem met je schildklier. Al deze fysieke kwalen kunnen op den duur tot erectieproblemen leiden.   

Maar je kunt evenzeer te maken krijgen met problemen van psychische aard. We onderscheiden daarbij stress, een depressie, een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor je je onzeker kunt gaan voelen, dan wel problemen van relationele aard.  Allereerst moet je in alle hier opgesomde gevallen de betreffende kwaal laten behandelen. Dat kan er soms toe leiden dat je helemaal geen erectiepillen nodig hebt en mocht toch blijken dat het nog steeds niet wil vlotten met een erectie dan kun je alsnog op zoek gaan naar een voor jou geschikt middel om je erectieprobleem aan te pakken. 

Andere mogelijke aanleidingen die tot erectieproblemen kunnen leiden

Leeftijd

Met het klimmen der jaren wordt het voor de meeste mannen steeds lastiger om een goede erectie te krijgen. Op een gegeven moment kom je dan tot de conclusie dat je impotent bent. Je kan dan allereerst overwegen om jezelf extra te prikkelen met bijvoorbeeld pornografie, masturberen, seksspeeltjes, etc. mocht dit op den duur ook z’n uitwerking missen dan is het tijd om eens in overleg te gaan met je huisarts. Maar wees je er wel van bewust dat ook jij al vanaf je geboorte in een verouderingsproces zit. Daar staat weer tegenover dat impotentie met tal van middelen prima kan worden overwonnen.

Levensstijl

Onder meer foute zaken als weinig beweging, roken, drank, drugs e.d. komen, ongeacht je leeftijd je seksleven komen nooit ten goede. De kreet ‘seks, drugs and rock and roll’ kan dan ook naar het rijk der fabelen worden verwezen. Het simpelste plan van aanpak is stoppen met ieder van deze slechte gewoonten. Verder dagelijks minimaal een half uur inpassen voor lichaamsbeweging. Natuurlijk is dit, hoewel simpel van uitleg, niet zo maar te doen. Daar staat echter tegenover dat het veel meer voordelen oplevert dan alleen een goed seksleven.

Gebruik van medicijnen

In geval je, om wat voor reden dan ook medicijnen gebruikt, kan dit in een aantal gevallen een negatieve invloed op je seksleven hebben. Tal van medicaties brengen soms vervelende bijwerkingen met zich mee. Een van die bijwerkingen kan zijn een verminderde impotentie. U kunt dan natuurlijk inloggen en een bestelling plaatsen voor een van onze producten, maar de eerlijkheid gebiedt om u te mede te delen dat er misschien een ander, vergelijkbaar product voor handen is waarmee u niet wordt geconfronteerd met bijwerkingen. Overleg met de huisarts biedt veelal een oplossing.

Seksuele getinte problemen bij het vrijen

Een regelmatig voorkomend fenomeen is dat mannen teveel (prestatie-)druk voelen. Met als gevolg het ontwikkelen van faalangst. Ook verschillende verwachtingspatronen tussen twee partners die de liefde bedrijven kunnen zo nu en dan ook tot erectiestoornissen leiden. Mocht je er samen niet uitkomen dan kan het echt geen kwaad om bijv. een psycholoog of seksuoloog te raadplegen. Stap over je schaduw heen, het komt je meer ten goede dan als in een soort ‘Pavlov’ reactie ogenblikkelijk erectiepillen te willen gaan gebruiken.

Erectiemiddel gebruiken?

Wat te doen voordat je overgaat tot het gebruik van erectiepillen?

Allereerst moet je je realiseren dat een erectiepil beslist geen wondermiddel is. Het ‘aanschaffen en innemen’ zal veelal niet het gewenste effect hebben. Er dient te allen tijde sprake te zijn van een seksueel getinte prikkeling in combinatie met een erectiepil. zijn tal van soorten erectiepillen in omloop. Er is een heel principieel verschil tussen de diverse soorten pillen: een deel heeft een plantaardig middel als werkend stofje, een het andere deel bevat een synthetisch middel. Voordeel van erectiepillen op plantaardige basis: die vertonen doorgaans minder bijwerkingen. Raadpleeg in alle gevallen wanneer je medicijnen gebruikt een arts, sommige erectiepillen kunnen namelijk conflicteren met je medicijnen.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen.

Bronnen
Redactie, Thuisarts.nl, Healthline.com, Telegraph.co.uk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box