Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Voeding en potentie

Voeding en potentie

Doorbloedingsproblemen in de penis zorgen vaak voor erectieproblemen. De aanwezige bloedvaten in de geslachtsorganen zijn in dit geval dus een zwak punt.

Potentieproblemen en eetgewoonten


Breng uw eetgewoonten in kaart

Als u een erectieprobleem ervaart is het niet verstandig om gelijk naar erectiemiddelen te grijpen. Voordat u erectiemiddelen wilt gebruiken raden wij u eerst aan om te kijken naar andere oplossingen Een gezonde levensstijl kan veel verandering hebben betreft erectieproblemen. De meeste mensen denken dat ze gezond leven als ze af en toe een beetje groenten eten. Maar dit is bij lange na niet voldoende. Juist bij een erectiestoornis is het belangrijk dat u weet welke voedingsstoffen u binnen krijgt. Wij gaan u nu uitleggen waarom een gezonde levensstijl belangrijk is voor een gezonde erectie.

Het voorkomen van aderverkalking

Doorbloedingsproblemen in de penis zorgen vaak voor erectieproblemen. De aanwezige bloedvaten in de geslachtsorganen zijn in dit geval dus een zwak punt. Als de wanden van de bloedvaten minder elastisch worden doordat er een laagje aan blijft kleven wordt dit ''Aderverkalking'' genoemd. Bloedvaten die minder elastisch zijn kunnen niet meerekken tijdens het bloedtoevoer naar de penis. Dit betekend dat er dus minder bloed wordt vervoerd naar de penis. Dit is dan weer een oorzaak van uw erectieprobleem. Al met al gezond eten is belangrijk om aderverkalking tegen te gaan. Aderverkalking kan worden veroorzaakt door ongezond eten. Aderverkalking draagt bij aan impotentie. Daarom zijn bij erectiele dysfunctie de eetgewoonten een belangrijk aandachtspunt.

Snackbarliefhebbers

Voedsel dat wordt gefrituurd is niet gezond en bevat veel verzadigd vet. Verzadigd vet blijft aan de wanden van de bloedvaten plakken en is dus niet goed voor uw aderen. Dat wil niet zeggen dat u gelijk erectieproblemen ervaart na het eten van een kroket, maar als u elke dag veel voedsel met verzadigd vet zoals bijvoorbeeld voedsel uit de frituurpan eet, dat kunnen hierdoor langzaam uw aderen minder elastisch worden. Probeer er daarom geen dagelijkse behoefte van te maken om naar de snackbar te gaan, maar probeer veel gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Gewoon gezond eten, groente, fruit, salade noem het maar op. Vleesproducten niet in roomboter maar in olijfolie bakken, minder snoepen, u weet zelf natuurlijk ook wel wat gezond is en wat niet.

Gezond eten en een erectie

Wie gezond eet voelt zich fit, voelt zich sterk ziet er beter uit en heeft daardoor meer zelfvertrouwen. Dus gezond eten heeft meerdere voordelen. Voor verbetering van uw conditie is het van belang dat u stopt met roken en zich niet schuldig maakt aan alcoholmisbruik en voldoende lichaamsbeweging krijgt. Dus wanneer u last heeft van erectiele dysfunctie kunt u de erectiepillen laten staan en eerst uw levensstijl onder de loep nemen. Dus in plaats van de snackbar bezoeken bezoekt u een fruitboer, lekker sporten en voordat u het weet voelt u zich weer fit, en dat straalt u dan ook uit. Dit heeft een positief effect voor geslachtsgemeenschap.

Cafeïne

Cafeïne is een stofje (uiteraard in ruime mate aanwezig in de koffieboon) dat totaal verschillende reacties teweeg kan brengen. Sommigen vertonen bij gebruik een nerveus, gejaagd gedrag. Bij anderen daarentegen wekt het juist een energiek en actief gedrag op. Weliswaar niet ondersteund door wetenschappelijk onderzoek werkt het bij sommige vrouwen tevens lust verhogend. Dit gaat wel gepaard met een enorme koffieconsumptie 9 tot wel 10 koppen!). ’s avonds kan dat leiden tot een stevige vrijpartij, rest de vraag kom je nog aan slapen toe. 

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron
Redactie, Eatthis.com- Dana Leigh Smith, gezondheidsnet.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box