Libido Forca - 5 capsules - erectiepillen

New product

Krachtig natuurlijk erectiemiddel

 • Van alle vrij verkrijgbare erectiepillen is Libido Forca waarschijnlijk de krachtigste
 • De sterke concentratiewaarde en het fermentatieproces van de ingrediënten bepalen voor een groot deel de werking en van deze erectiepil
 • Werkt na 30 minuten en kan werken tot 48 uur!
 • Langdurig doorgaan 
 • Sneller herstel na het klaarkomen

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,40.


€ 27,95 btw incl.

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Meer info

Bijkomend effect: sneller herstel na het klaarkomen

Van alle vrij verkrijgbare erectiepillen is LibidoForca waarschijnlijk de krachtigste. De concentratiewaarde en het  fermentatieproces van de ingrediënten bepalen voor een groot deel de werking en sterkte van deze erectiepil. Het merk Libido Forca is succesvol in meerdere landen van Europa. Wij verkopen al heel lang natuurlijke erectiepillen, maar we hebben over Libido Forca de meeste positieve reacties ontvangen. Neem 1 capsule in met  water, 30 minuten voor de seksuele activiteit en de komende 48 uur heeft u hier plezier van!

Wat is Libido Forca?

LibidoForca is een kruidensupplement op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, voor het verbeteren van de seksuele prestaties. De formule is zeer hoog geconcentreerd om mannen te helpen een verhoogd niveau van seksuele prestaties te bereiken. LibidoForca geeft na gebruik een langdurige erectie. Dit kan wel tot 48 uur aanhouden, dit wil zeggen wanneer u binnen een tijdsbestek van 48 uur seks heeft de erectie bij een seksuele prikkeling extra gestimuleerd wordt. Een bijkomend effect is een sneller herstel na het klaarkomen.

Waarom werkt Libido Forca zo goed?

Intensief onderzoek van de laatste jaren heeft geleid tot meer inzicht in het krijgen van een erectie bij mannen. Deze info is gebruikt om in de natuur op zoek te gaan naar ingrediënten die zo dicht bij de lichaamseigen stoffen liggen dat het mannelijk lichaam hier direct op kan reageren. Een belangrijk gegeven hierbij is het in balans brengen van uw eigen hormoon huishouding waardoor uw seksuele energie weer de vitaliteit uit uw jongere jaren hervindt. De fabrikant van Libido Forca heeft hier rekening mee gehouden met de juiste concentratiewaarde en het fermentatieproces van de (juiste) ingrediënten. Libido Forca is hierdoor het meest effectieve natuurlijke middel. Libido Forca verhoogt het libido tot meer dan 48 uur na de inname. Naast dat Libido Forca lustopwekkend is, verbetert het ook de potentie en kan Libido Forca gezien worden als een uitstekende erectiepil. Met Libido Forca biedt www.erectiepillemwinkel.nl een erectie opwekkende pil aan die een relatief hoog gehalte aan werkzame stoffen bevat. Daarmee is Libido Forca naar alle waarschijnlijkheid de erectiepil met de krachtigste werking van alle erectiepillen die zonder receptuur verkrijgbaar zijn. Dit wordt volledig bepaald aan de hand van het fermentatieproces en de concentratiewaarden van de gebruikte ingrediënten. Het zal je duidelijk zijn dat de werking navenant is aan de dosering van de werkzame stof(fen). Libido Forca wordt succesvol verkocht in de meeste Europese landen. Ook wij krijgen met regelmaat positieve reacties op dit product en, nog waardevoller, we zien het ook terug in verkoopcijfers en herhaalbestellingen. Bij gebruik slik je een capsule ongeveer een half uur voorafgaand aan de aanvang van de seks. Je zult er vervolgens, wel met enige tussenpozen wel tot 48 uur plezier aan beleven. Het is verstandig om dit niet al te kort na een maaltijd te doen. Dat vertraagt namelijk de opname in je lichaam van de erectie opwekkende middelen.

Wat is Libido Forca

Libido Forca is een voedselsupplement op plantaardige basis. Een Libido Forca capsule bevat een hoog concentraat plantextracten en kruiden. Deze erectiepil vindt z’n oorsprong in het oude Chinese keizerrijk. Zoals bekend mag worden verondersteld is de oude geneeskunde zoals die destijds in China werd beoefend gebaseerd op een brede kennis van de lokale flora. Ook in het oude China was het belangrijk om je mannelijkheid te kunnen tonen, en dat vooral seksueel. Zo is er op enig moment ook ontdekt dat bepaalde kruiden een positieve uitwerking hadden op het krijgen en houden van een erectie. Libido Forca voorziet hier ook in. Deze erectiepil stelt je in staat om, wanneer dat wat moeilijker wordt, toch weer een goede erectie te krijgen. Maar dat niet alleen, bij gebruik van Libido Forca houdt de erectie ook langer aan. Het duurt soms twee etmalen dat je bij herhaling steeds weer een erectie krijgt. Het enige wat daarbij verder nodig is: een seksuele prikkel van welke aard dan ook.   

Gebruik

Neem 30 minuten voor het gewenste effect 1 capsule met een volle glas water op een niet te volle maag. Het wordt geadviseerd om niet meer dan 2 capsules per week te nemen. Bij regelmatig gebruik kan het lichaam gewend raken aan de stoffen waardoor het effect kan minderen.

Waarschuwing

 • Niet gebruiken onder de 18 jaar.
 • Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten of hoge bloeddruk. 
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Houdt Libido Forca uit het zicht en bereik van kleine kinderen. 
 • Koel en droog bewaren. Bewaar in oorspronkelijke verpakking.

Bevat per capsule: ADH

Maca extract 180 mg

Guarana extract 66 mg

Tribulus terrestris extract 25 mg

L-arginine 25 mg

1 capsule bevat de volgende ingrediënten:

CELLULOSE 75 MG • RHODILO SACRA 60 MG • CORDYCEPS 30 MG • RADIX GINSENG 30 MG • CYNOMORIUM SONGARICUM 30 MG • RADIX GENTIANAE MACROPHYLLAE 30 MG • FLOS LONICERAE JAPONICAE 30 MG • SCHISAN-DRAE CHINENSIS 15 MG • HERBA EPIMEDII • 15 MG • POLYGONUM MULTIFLORI 15 MG • CORTEX CINNAMOMI 15 MG • RADIX REHMANIA 15 MG • RADIX SCROPHULARIAE 15 MG.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2018-04-14 Dutch

Zalig, super

Hallo , voor het eerst deze pil gebruikt. moet zeggen ben er zeer tevreden over. echt een SUPER pil. zelfs 2 dagen erna nog steeds een vollere dikkere pik. geen bijwerkingen gehad. Mijn vriendin was ook zeer tevreden. TOP product

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2018-03-08 Dutch

Erectiepil

Fantastisch! Van een zeer tevreden klant :D Bedankt voor de snelle levering

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-05-11 Dutch

M.o

Ik ben nu 50 jaar na mijn hernia operatie was mijn erectieproblemen niet meer op niveau zoals hij moest wezen door libido forca gaat het 100% beter zelfs de dag daarna was hij zo weer stijf geweldig

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-04-16 Dutch

Gouden greep

Op een gegeven moment ontkwam ik niet aan de gedachte dat mijn seksleven wel een boost zou kunnen gebruiken. Het had zeker ook te maken met veel stress op het werk en vermoeidheid, maar al 58-jarige kon ik ook niet aan de conclusie ontkomen dat de leeftijd misschien ook een rol begon te spelen. Na enkele minder succesvolle probeersels kwam ik bij Libido Forca terecht. Tot nu toe een gouden greep, mijn vriendin en ik genieten weer als jonge honden.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-02-14 Dutch

Libido forca

Zoals je dat wel meer hoort van vriendinnen om je heen begon ook mijn eigen huwelijksleven aan inflatie onderhevig te raken. Allereerst begin je dan toch aan jezelf te twijfelen, maar na een poosje ook eens met mijn eega het gesprek aangegaan. Al gauw kwamen we samen tot de conclusie dat we, als we al seks hadden, nogal plichtmatig met elkaar omgingen en dat het heilige vuur volledig was gedoofd. Maar ja, dan heb je een conclusie en nog geen oplossing. Uiteindelijk de schroom van ons afgezet en toch maar eens samen naar de huisarts getogen. Dan blijkt al gauw dat we zeker niet de enige zijn die op een zekere leeftijd met dit probleem worden geconfronteerd en dat er tal van oorzaken zijn die mogelijk tot de huidige situatie hebben geleid: vind je elkaar nog seksueel aantrekkelijk, heb je een ander, is er, om wat voor reden ook sprake van veel stress bij een van beide, etc.
Oplossingen zijn ook in allerlei varianten aanwezig, van psycholoog of psychiater tot diverse medicamenten. Na rijp beraad besloten we om ons seksleven gewoon samen wat op te fleuren, niet alleen een paar sexy lingeriesetjes aangeschaft maar ook eens het een en ander gelezen over de diverse opwekkende middelen. Zo kwamen we uiteindelijk op de site van erectiepillenwinkel.nl terecht om, eerst als proef, een paar erectiepillen van LibidoForca te bestellen. En zie daar, we zijn enkele weken verder (en ook een aantal bestellingen) en we voelen ons beide bijna als herboren in ons seksuele leven

 • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-02-02 Dutch

Langer doorgaan.

Bij deze breng ik graag een ode uit aan de erectiepillen van LibidoForca. Vanuit een zekere hoeveelheid scepsis heb ik dit product 2 dagen geleden gebruikt..en dit was echt een positieve ervaring! Ik kon veel langer doorgaan dan normaal en mijn penis werd echt goed stijf. Onder vrienden en kennissen wordt er nogal lacherig gedaan wanneer je het onderwerp seks ter sprake brengt, de ene vent heeft een nog bloeiender seksleven als de andere, en dit bij een gemiddelde leeftijd boven de 50. Al deze blabla is mijns inziens echter vooral gebaseerd op een stevige dosis fantasie. Het lijkt mij gewoon zo dat naar mate je wat langer in een relatie zit er onwillekeurig wat sleet ontstaat. Goede raad blijkt dan vervolgens duur en je komt al gauw op het punt dat je een dat je een sprong in het duister moet wagen. Middels het zo langzamerhand onmisbare ‘googelen’ kwam in onder meer op de site van Erectiepillenwinekl.nl terecht. Wat mij hier opviel is dat men zich met name richt op producten die op basis van plantaardige ingrediënten zijn samengesteld, want ik ben zeer zeker een aanhanger van de homeopathie. Ik durf te stellen dat het product LibidoForca absoluut het verschil maakt in ons seksleven. Thanks!

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Libido Forca - 5 capsules - erectiepillen

Libido Forca - 5 capsules - erectiepillen

Krachtig natuurlijk erectiemiddel

 • Van alle vrij verkrijgbare erectiepillen is Libido Forca waarschijnlijk de krachtigste
 • De sterke concentratiewaarde en het fermentatieproces van de ingrediënten bepalen voor een groot deel de werking en van deze erectiepil
 • Werkt na 30 minuten en kan werken tot 48 uur!
 • Langdurig doorgaan 
 • Sneller herstel na het klaarkomen

Schrijf een recensie