Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Super foods die het libido verhogen

  • Door Max
  • 25 / 10 / 2018 0
Super foods die het libido verhogen

Er zijn voor zover bekend sowieso een stuk of tien natuurlijke producten waarmee het vrouwelijk libido aantoonbaar kan toenemen. 

Super Foods en het libido

Los van de mogelijkheid om, in geval van een verminderd vrouwelijk libido, middels internet een preparaat te kopen dat hierin een oplossing biedt zijn er natuurlijk ook andere manieren om uw seksuele gevoelens aan te wakkeren. Allereerst wil het samen aanschouwen van een leuke seksfilm nogal eens soelaas bieden en in veel gevallen wil een seksspeeltje ook een leuk resultaat opleveren. Maar er is meer. We kennen allemaal het adagium de liefde van de man gaat door de maag. Welnu, dat is zeker niet alleen van toepassing op de man, ook het vrouwelijk libido kan soms namelijk aardig opgepept worden met behulp van sommige zogenaamde super foods. Er zijn voor zover bekend sowieso een stuk of tien natuurlijke producten waarmee het vrouwelijk libido aantoonbaar kan toenemen. Allereerst schelpdieren, en dan met name natuurlijk de oester, kunnen uw seksleven en dat van uw partner een prima boost geven. Hier staat tegenover dat dit levend te consumeren beestje niet iedereen evenzeer kan bekoren. In dat geval hoeft u zich nog geen zorgen te maken, er zijn namelijk tal van alledaagse producten voorhanden. Deels hebben we het zelfs over natuurlijke producten die   gewoon in de schappen van de gemiddelde supermarkt aanwezig zijn. We hebben het dan over selderij, vijgen, avocado, asperges, Spaanse, c.q. Chilipepers en basilicum.

Basilicum       

Dit kruid verbeterd de bloedsomloop, heeft een positieve uitwerking op de geslachtsdrift en doet de vruchtbaarheid van een vrouw toenemen. En voor liefhebbers van de Italiaanse keuken: basilicum is de basis van iedere pesto.

Selderij

Selderij bevat androsteron, een hormoon dat een rol speelt bij het aanwakkeren van de geslachtsdrift. Androsteron is een reukloos afrodisiacum dat bij vrouwen een opwindend gevoel oproept. Ook in mannelijk transpiratievocht wordt dit hormoon aangetroffen en de geur die het transpiratievocht zodoende verspreidt heeft op veel vrouwen een positieve uitwerking.  

Vijgen

De vijg is rijk aan aminozuren. Er zijn voor zover bekend + 80 verschillende aminozuren. Een 20-tal hiervan zijn noodzakelijk in het menselijke voedingspatroon. Een aantal maakt het lichaam zelf aan, maar voor een deel is men afhankelijk van te nuttigen etenswaren. Aminozuren zorgen voor een verhoging van het vrouwelijk libido en stimuleren bovendien het seksuele uithoudingsvermogen.

Avocado’s 

Als seksopwekkend middel is deze gezonde vrucht zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Dit vanwege het feit dat avocado’s een buitengewoon hoge concentratie foliumzuren bevatten. Tevens bevatten avocado’s een grote hoeveelheid vitamine B 6, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat dit een ferme hormoonregulator is. 

Asperges 

Belangrijk bij de aanmaak van hormonen zijn onder meer kalium en calcium. Deze stofjes worden in ruime mate aangetroffen in asperges en zijn belangrijk bij de aanmaak vaan hormonen. Tevens bevat de asperge een ruime hoeveelheid vitamine E. Deze vitamine vormt een belangrijke voedingsstof waar het gaat om uw seksleven aangezien dit de toevoer van bloed naar de geslachtsdelen niet onaanzienlijk stimuleert. Bovenal is een maaltje asperges überhaupt niet te versmaden, met andere woorden u kunt het aangename met het nuttige verenigen. 

Spaanse, c.q. Chilipepers en paprika

Deze pepersoorten bevatten onder meer Capsaïcine wat zorgt voor de hete smaak in de mond. Dit triggert een reactie vanuit de hersenen waardoor de hartslag plotseling vrij sterk oploopt en derhalve de circulatie van het bloed stimuleert. Ook komt erbij het consumeren van Spaanse en Chilipepers een ander hormoon vrij, te weten endorfine ook wel genaamd het feel good hormoon.

Pompoenpitten

Een niet onbelangrijk pitje! Gelijk onder meer oesters zit er in pompoenpitten een aanmerkelijke hoeveelheid zink. Deze stof is belangrijk voor de aanmaak van testosteron bij mannen. In geval van een zinktekort bij vrouwen bestaat het gevaar dat de vrouw haar volledige seksuele appetijt als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen en dat zal niemand willen. Verder vormen pompoenpitten een belangrijke bron voor omega-3 vetzuren. Deze zijn van evident belang voor het algemeen en seksueel welbevinden.

Bijenpollen

Het eerste van een 3-tal super foods die als afrodisiacum bruikbaar blijken te zijn. Hoewel het effect bij gebruik van bijenpollen door mannen groter is kan ook voor een vrouw middels het gebruik hier de vruchten van plukken. Bij de man verhogen ze bovendien de productie van zaadcellen. De bijenpollen bestaan uit vele miljoenen deeltjes van een sperma-achtige substantie. Op zich niet verwonderlijk, want in de natuur spelen deze pollen een belangrijke rol bij de bevruchting.

Maca

Deze exotische vrucht wordt aangemerkt als super food met een behoorlijke reputatie waar het gaat om de verbetering van het vrouwelijk libido en geslachtsdrift in het algemeen. Ook uithoudingsvermogen en vruchtbaarheid nemen bij regelmatige consumptie aantoonbaar toe. Bij mannen wordt de testosteronspiegel hoger en ook kwaliteit zowel als kwantiteit van sperma verbeteren. Of het inderdaad allemaal waar is wat omtrent deze vrucht wordt geponeerd? De werking schijnt dermate sterk dat er verhalen de ronde doen van vrouwen die hun maca consumptie wat hebben ingeperkt vanwege de wel heel sterk gestaag oplopende aandrang.

Mucuna

Een in het algemeen wat minder bekende super food is de eveneens exotischemucuna die ook wel de fluweelboon wordt genoemd. Macuna is afkomstig van een snelgroeiende peul dragende tropische klimplant. De zaden hiervan worden in de ayurvedische geneeskunst gebruikt. De mucuna heeft zeer zeker ook een libido verhogende werking. Ook bevat deze vrucht serotonine. Serotonine heeft een positieve invloed op het algemene mentale welzijn. Hiermee wordt een gevoel van happyness gecreëerd waardoor men als het ware automatisch meer zin in seks zou krijgen. De genoemde super foods kan men om te consumeren het beste mengen met een zg. serial, of wel een ontbijtgerecht. We denken dan onder meer aan smoothies, havermout, brinta, yoghurt of sapjes. Het Zal u duidelijk zijn dat u voor de drie hier opgevoerde super foods met name terecht kunt in de natuurwinkel.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron

Redactie, Menshealth, I love Health, Livebeaming.com - Robin Hubbard.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box