GEEN ERECTIE KRIJGEN?  HOE ONTSTAAT EEN ERECTIE?

Tips voor een betere erectie

Om een erectie te krijgen is het noodzakelijk van tevoren seksueel opgewonden te raken. Deze opwinding ontstaat doordat onze zintuigen zoals ogen, oren, neus en tastzin geprikkeld worden. Dit kan plaatsvinden door visuele waarneming van een aantrekkelijke vrouwelijke verschijning, aanraken en betasten van erogene zones zoals bijvoorbeeld een tepel, een oorlel, etc. Ook middels erotische fantasieën worden er vanuit de hersenen signalen naar de buik gezonden. Hierdoor verslappen de gladde cellen in de buikwand van de bloedvaten in de zwellichamen waardoor de bloedvaten in de penis zich verwijden. Zodoende kunnen de zwellichamen in de penis zich met bloed vullen. 

De penis heeft 2 zwellichamen naast elkaar, en ook rond de plasbuis bevindt zich een (kleiner) zwellichaam. Rond de zwellichamen zit een vlies dat strak gespannen wordt wanneer de zwellichamen zich met bloed vullen. Ten gevolge hiervan wordt de penis langer en dikker en gaat de penis tenslotte staan. Zolang de prikkels, c.q. verlangens en fantasieën aanhouden wordt voorkomen dat het bloed de penis verlaat. Zo wordt voorkomen dat de erectie weer afneemt. Ook zullen de prikkels langer aanhouden en zich nog versterken wanneer men daadwerkelijk gaat vrijen. Het geslachtshormoon testosteron heeft een belangrijke invloed op het gehele proces van een erectie krijgen. Testosteron dient dan ook in voldoende mate in het bloed aanwezig zijn. Testosteron speelt eveneens een belangrijke rol bij het ontstaan van seksuele aandrang, met andere woorden het is libido verhogend.

Het geslachtshormoon testosteron heeft een belangrijke invloed op het gehele proces van een erectie krijgen. Testosteron dient dan ook in voldoende mate in het bloed aanwezig zijn.De penis heeft 2 zwellichamen

Erectieproblemen

In Nederland heeft ongeveer 14 procent van de geslachtsrijpe mannelijke bevolking wel eens last van erectieproblemen. Dat betreft dus alleen al in Nederland zo’n 800.000 heren der Schepping, u bent dus zeker niet de enige indien u met dit probleem wordt geconfronteerd.

Gemiddelde duur van een erectie

Als u een spannende avond hebt gepland dan is het uiteraard plezierig dat een erectie zo lang als mogelijk aanhoudt. Er zijn mannen bij wie een erectie makkelijk langer dan een uur voortduurt. Helaas is dit voor de meeste mannen niet het geval. Bij de meeste mannen is de gemiddelde duur van een erectie tussen de 30 en 45 minuten vanaf het moment dat de maximale hardheid van de erectie is bereikt.

 

In Nederland heeft ongeveer 14 procent van de geslachtsrijpe mannelijke bevolking wel eens last van erectieproblemen.    Dan zijn er ook diverse erectiepillen en erectiemiddelen


Erectie behouden na de ejaculatie

Bij sommige mannen houdt de erectie ook aan nadat ze hebben geëjaculeerd (klaargekomen). Dit komt niet vaak voor, de penis wordt bij de meeste mannen vrijwel direct na het klaarkomen weer zeer snel slap. Nadat u de climax hebt bereikt, zal er minder bloed naar de penis stromen en zal de penis dus weer verslappen.

Kan de gemiddelde duur van een erectie worden verlengd?

De beste manier om de duur van een erectie op te rekken is een heerlijk lang, spannend en fantasierijk voorspel (minimaal 15 minuten). Een erectie heeft dan ruimschoots de tijd om volledig volle sterkte te raken. Ook een gezonde levensstijl is erg belangrijk om de duur van de erectie te verlengen, hierbij moet u denken aan gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Een goede fysieke conditie is namelijk een belangrijke voorwaarde voor een lekkere vrijpartij. Dan zijn er natuurlijk ook diverse erectiepillen en erectiemiddelen.
Deze dienen in principe twee doelen:

 • Het (gemakkelijker) creëren van een erectie waarbij hierboven genoemde randvoorwaarden ook van belang blijven.
 • De gemiddelde duur van een erectie verlengen en hiermee het plezier te doen toenemen.
  Mocht u echt problemen hebben om een erectie te krijgen of te behouden, dan is het te allen tijde verstandig om contact op te nemen met de huisarts. Wellicht zullen velen van u hierbij hun schroom moeten overwinnen, houd u echter voor ogen dat u beslist niet de eerste bent die met dit probleem bij de dokter komt en ook vast niet de laatste zal zijn.

5 tips voor een betere en langere erectie


Tip.1 voor een langdurige erectie: rook niet of rook niet teveel

Roken is sowieso slecht voor de gezondheid in het algemeen. Niet alleen vergroot u de kans op een hartaanval, beroerte en kanker. Met het inhaleren van sigaretten- en tabaksrook vernauwen de bloedvaten met dien ten gevolge een tragere en verminderde bloedtoevoer naar de zwellichamen. Ook nicotine doet de bloedvaten samentrekken, ten gevolge waarvan de zwellichamen in de penis zich minder dan wel trager met bloed kunnen vullen. Niet roken of met mate roken is dus zeker een aanrader en een zeer efficiënte erectietip!

Tip.2 voor een langdurige erectie: drink niet of niet teveel alcohol

In het algemeen belemmert alcohol uw erectie niet. Door teveel en te lang alcoholgebruik kan echter lever en of nierschade ontstaan. Lever en nierproblemen zijn echter wel rampzalig voor een prettig en gezond seksleven.Een biertje, wijntje of een ander drankje op zijn tijd kan niet echt kwaad, maar houdt uw alcoholgebruik wel binnen de perken.

Tip.3 voor een langdurige erectie: beweging en sport

Cardiotraining zoals hardlopen, roeien, voetbal, tennis etc. is uiteraard heerlijk gezond voor het uw hele lichaam. Uw longen en hart worden gestimuleerd waardoor de bloed- en zuurstoftoevoer optimaal blijven en u ook beter in uw vel zit. Sport en beweging zorgen er dus niet alleen voor dat uw lichaam, maar ook uw seksleven gezond blijft. Seks vormt op zich ook voor zodanige lichaamsbeweging dat er wellicht sprake is van een “self fulfiling prophecy”. Naast het werken aan uw lichamelijke conditie zorgen ook fitness en krachttraining voor een betere en hardere erectie, doordat het lichaam door inspanning meer testosteron aanmaakt. 

Dit hormoon is verantwoordelijk, zoals reeds opgemerkt, voor een sterk libido en de staat van je erectie. Het is met fitness en krachttraining wel belangrijk dat u minimaal 2 keer per week aan deze vorm van lichaamsbeweging doet. Ook creëert een bezigheid als fitness meer zelfvertrouwen, ook dat is belangrijk als u een betere, langduriger erectie wenst!

Tip.4 voor een langdurige erectie: eet gezond en probeer 2 liter water per dag te drinken.

Gezond en met mate eten verbetert bloedcirculatie, bloeddruk, cholesterolgehalte en bloedsuikerspiegel. Als deze belangrijke factoren goed zijn, zal uw bloedcirculatie ook veel beter zijn en dit zal ook de werking van zwellichamen ten goede komen.

Tip.5 voor een betere, langdurige erectie: het gebruik van erectiepillen, erectiemiddelen en erectiekuren.

Er zijn gelukkig tal van erectiepillen en erectiemiddelen die uitstekend werken en de doorbloeding naar de penis sterk verbeteren. Zo krijgt u door het gebruik van dergelijke middelen een snellere, hardere en langduriger erectie. Ook zijn er diverse kuren die op en voor een langere termijn werken.
Enkele producten uit ons assortiment die de erectie stimuleren:

Libido Forca
LibidoForte is geschikt voor een langdurige erectie en om meerdere hoogtepunten te bereiken.
King Active
Dit product is potentieverhogend, werkt zeer lang door voor meerdere keren achterelkaar een erectie te krijgen.
Libido Extreme
LibidoExtreme werkt meer dan 24 uur door voor een stevige erectie en meerdere hoogtepunten, zeer geliefd bij de meeste mannen.
Libido Power
LibidoPower zorgt voor een harde erectie bij de man, maar werkt bij de vrouw ook libidoverhogend.
Libido Up
Is een geheel nieuw product, dat erg krachtig werkt en goede recensies heeft gekregen.
Erectakraft
Dit product  is al lang op de markt verkrijgbaar en bewijst na al die jaren een zeer geliefd product onder de mannen te zijn.
Stimulust
Is een geheel Nederlands product, dat zowel werkt voor de man als voor de vrouw, samen genieten dus.
Original Extreme
Van de maker van LibidoExtreme is 100% natuurlijk en heeft een zeer goede en krachtige werking.
Libido Jelly
LibidoJelly is een geheel vloeibaar product en werkt daarom ook sneller in.

Gemiddelde lengte van de erectie

De doorsnee lengte van de penis verschilt van man tot man.
Graag willen mannen dan ook weten of ze boven het gemiddelde of onder het gemiddelde geschapen zijn. Onder aan de pagina vindt u de feiten en cijfers met betrekking tot de doorsnee tot de gemiddelde lengte van een erectie.

De feiten over de lengte van de erectie

 • De doorsnee lengte van de erectie bij een volwassen man is tussen 13 en 14 centimeter.
 • Een erectie tussen 11 en 21 centimeter wordt als veelvoorkomend beschouwd.
 • Bij 1 op de 5.000 mannen komt een erectie voor van kleiner als 10 centimeter.
 • Bij 1 op de 10.000 mannen komt een erectie voor die groter is als 22 centimeter.
 • Meestal ronden mannen de lengte van de erectie naar boven af.
 • Het kan zijn dat een kleine slappe penis een zeer grote stijve erectie krijgt.
 • Een slappe penis is normaal gesproken altijd korter en kleiner dan een penis in  erectie.
 • Ook is het mogelijk dat een man met een grote penis een erectie onder het gemiddelde krijgt.
 • Bij koude temperaturen kan de penis krimpen tot 5 centimeter.
 • Er is geen verband tussen de maat van de voeten en handen en de penis.
 • Als de penis kleiner als 4 centimeter in slappe toestand en tussen de 2 en 7 centimeter in de erectie stand dan wordt de penis ook wel een micropenis genoemd.
 • Bij een micropenis wordt in veel gevallen ook wel eens een operatieve penisvergroting cq penisverlenging uitgevoerd.

King Active erectiepillen

King Active hét natuurlijke alternatief, morgen in huis!

Nr 1 stimulerende erectiepil

Met King Active voel je je weer energiek, vitaal en fit en zal daardoor de lustgevoelens verhogen en je seksleven verbeteren. Door de verbeterde doorstroming zal het je erectie ondersteunen en gemakkelijker worden meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen.