Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Gratis en anoniem verzonden
 • Erectie ondersteunende middelen Natuurlijke producten

Homeopathische erectiemiddelenHomeopathische erectiemiddelenOverzicht van kruiden die in homeopathische erectiemiddelen

 voorkomen.

Natuurlijke erectiepillen en kruiden

Voor veel mannen is goede seks belangrijk. Het komt regelmatig voor dat mannen moeite hebben met het tot stand houden van een goede erectie. Hierdoor is het lastig om de liefde te bedrijven. Een homeopathisch erectiemiddel kan een uitweg zijn van dit veelvoorkomende probleem. Het stimuleert de erectie en zorgt ervoor dat de erectie goed tot stand komt. Het verbetert de bloedtoevoer naar de penis, hierdoor kan de penis zich beter vullen met bloed waardoor er een goede erectie ontstaat. Wanneer men eenmaal een erectie heeft kan deze in veel gevallen langer aanhouden zelfs als u al een orgasme heeft genoten. Een homeopathisch erectiemiddel is alleen werkzaam als er een seksuele prikkel is. Er zijn erectiemiddelen met natuurlijke en chemische ingrediënten. Wij gaan het nu hebben over de natuurlijke erectiemiddelen. U heeft voor de natuurlijke oftewel homeopathische erectiemiddelen geen recept van de dokter nodig. Natuurlijke erectiemiddelen geven in de meeste gevallen geen bijwerkingen.

King Active natuurlijke kruiden

Overzicht van stoffen die in natuurlijke erectiepillen kunnen voorkomen

Siberian Ginseng: Eleutherococcus PE

Siberische Ginseng is familie van de echte Ginseng. Het is een adaptogeen kruid dat ons vermogen om met stress om te gaan verbetert. Dit kruid is vooral populair bij sporters, mensen die fysiek werk doen en iedereen die behoefte heeft aan veel adaptieve energie en uithoudingsvermogen. Het helpt het herstel na zware lichamelijke oefeningen. Het wordt al eeuwen gebruikt om het fysieke en mentale uithoudingsvermogen te verbeteren. Siberische Ginseng is een extreem veilig kruid waarvan duidelijk is bewezen dat het geen negatieve bijwerkingen heeft. Siberische Ginseng heeft het zeldzame eigenschap om zowel de korte termijn als de lange termijn energie te verhogen.

 • Positieve bijdrage uithoudingsvermogen;
 • Helpt seksuele activiteit terug in balans te brengen.

Maca Dry Extract Maca: Lepidium Meyenii

Is een knolgewas dat op grote hoogte, tussen 3.000 en 4.500 meter boven zeeniveau, in de Peruaanse Andes groeit. Maca is een belangrijke voedingsbron wat de gezondheid bevorderd. De knol wordt al duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking van Peru. Zij gebruiken het kruid al eeuwenlang om hormoongerelateerde aandoeningen te verminderen. Bij een regelmatige inname zouden overgangsproblemen, sexuele problemen, vruchtbaarheids-problemen en storingen aan de bijnierfuncties verminderen. Macawortel heeft een hoge voedingswaarde: het bevat veel mineralen sterolen, en minstens twintig essentiële vetzuren, lidpiden, vezels, carbohydraten, proteïne en aminozuren. Maca wordt al eeuwen gebruikt als energieversterker en potentieverhoger. Uit wetenschappelijke onderzoeken, gestimuleerd door de Peruaanse regering, blijkt dat bij regelmatige consumptie van maca het libido toeneemt waardoor het seksleven kan verbeteren.

 • Bevordert energie op een natuurlijke wijze;
 • Positieve invloed op het libido;
 • Ondersteunt de potentie;
 • Ondersteunt vruchtbaarheid en hormoonbalans.

Ginko Biloba

Is een boom uit de familie Ginkgoaceae. De soort wordt ook wel ginkgo, Japanse notenboom, Japanse tempelboom of Chinese tempelboom genoemd. De plant wordt gezien als een levend fossiel. De geslachtsnaam Ginkgo is afkomstig van het Japanse ‘Ginkyo’, wat ‘zilveren abrikoos’ betekent. Het woord ‘biloba’ betekent ‘twee lobben’ en verwijst naar de vorm van de bladeren. De bladeren worden onder andere gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren. Preparaten die Ginkgo Biloba bevatten zijn zeer populair.

 • Stimuleert erectie;
 • Positieve bijdrage op het libido;
 • Gunstige effecten bij stress.

Guarana Extract

Guarana is een vrucht welke groeit in landen als Venezuela en in het noordelijke deel van Brazilië. De naam ‘Guaraná’ stamt af van de Guaranistam welke in Brazilië leeft. Hier speelt Guaraná een hele belangrijke rol in hun cultuur. De plant zou magisch zijn en dus als geneesmiddel geschikt voor verschillende aandoeningen, en een manier om weer op krachten te komen. Het belangrijkste ingrediënt is Guaranine, (cafeïne). Hierom ervaren mensen een soort energiekick na inname van Guaraná. Het bevorderd de prestaties en stimuleert de stofwisseling en de vetverbranding.

 • Stimuleert de hersenfuncties;
 • Draagt bij voor meer energie en prestaties;
 • Bevordert stofwisseling en de vetverbranding.

Epimedium IcarinsHorny Goatweed

Horny Goat Weed (Epimedium) wordt in de Chinese taditionele geneeskunde al eeuwenlang gebruikt als seksuele stimulant. Het kruid heeft een positief effect op het libido, vergroot het uithoudingsvermogen en helpt bij verminderde geslachtsdrift. Een Chinese geitenherder zou een verhoogde geslachtsdrift bij zijn dieren hebben waargenomen nadat de dieren van deze plant hadden gegeten, vandaar deze naam. Horny Goat Weed ontspant de spieren van het Corpus Cavernosum waardoor er een betere doorbloeding kan plaatsvinden naar het mannelijk geslachtsdeel. Op deze manier bevordert het een natuurlijke erectie en heeft het een positief effect op de sex drive. Daarnaast geeft het kruid een aanzienlijke energieboost voor een lange nacht plezier met uw geliefde.

 • Helpt hormoonfunctie te reguleren;
 • Libido stimulerende eigenschappen;
 • Positieve invloed op erectiestoornissen.

Kola Nut Extract

Wordt gewonnen uit de zaden van een grote Afrikaanse boom. In de tropen is het bijzonder populair als stimulerend middel voor lichaam en geest. Kola Nut verdrijft depressie, kalmeert de zenuwen en helpt tegen bepaalde vormen van migraine. Ook wordt Kola Nut gebruikt bij oververmoeidheid en een slechte hartconditie. Kola Nut wordt in Afrika veel gebruikt als afrodisiaca.

King Active is een erectiepil met verschillende soorten natuurlijke ingrediënten

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris is een plant die groeit in Azië, Bulgarije en Australië. Het bevat sappen van het furostanoltype, waarvan de stof protodioscine de belangrijkste is. Tribulus terrestris heeft een positieve werking op de vorming van erecties. Een plant waar de werking door verschillende onderzoeken zowel wordt bewezen als ontkracht is de tribulus terrestris. Tribulus Terrestris wordt in de Chinese geneeskunde zowel als in andere Aziatische culturen gebruikt als afrodisiacum. De plant heeft de reputatie seksuele aandrang te verhogen. In China wordt ze ‘baj ju li’ genoemd. Ook is de plant bekend om de schijnbaar positieve werking op spieren. In de loop der jaren zijn er diverse onderzoeken gedaan omtrent de werking van de tribulus terrestris plant en de mogelijke effecten op libido en de testosteronspiegel.

Oorsprong Tribulus Terrestris

De tribulus terrestris groeit voornamelijk in de (sub-)tropen. In droge gebieden van een woestijn gedijt de plant eveneens. De naam van de plant stamt uit het Latijn, waar het woord “Tribulus” letterlijk vertaald “probleem” betekent.

Toepassing Tribulus Terrestris

In verschillende culturen wordt op diverse manieren gebruikt, maar vooral in de Chinese heelkunde. Zo wordt de plant in de China gebruikt om de werking van een aantal organen te stimuleren. Meer specifiek nieren, lever, spijsvertering maar ook hoge bloeddruk.

Libido

Tribulus terrestris zou een positief effect hebben op het (seks-)hormoon testosteron met als gevolg een versterking van het libido. Derhalve in voorkomende gevallen een vergrote seksuele appetijt, ofwel behoefte aan seks. Neveneffect daarvan kan daarentegen zijn: door de toename van testosteron zal ook een anabole (spieraanwas) werking plaatsvinden.

Onderzoek Tribulus Terrestris

In een studie in de jaren ’70 werd aangetoond dat de tribulus terrestris plant een positief effect heeft op het versterken van het libido. Deze potentie verhogende werking komt mede tot stand door het effect op het stikstofmonoxide niveau. Dit niveau neemt toe door het slikken van tribulus terrestris waardoor vaatwanden uitzetten en bloeddruk omlaag gaat. Dit bevordert de doorstroming. Tribulus versterkt het krijgen van van een erectie doordat vaatwanden uitzetten. Zodoende komt de doorstroming van het bloed naar de penis op gang.

Erectiepillen Winkel

Muira Puama Extract

In het Nederlands betekent muira puama letterlijk ‘potentiehout’. Muira puama is te vinden in de Braziliaanse regenwouden. Het gebruikte plantendeel van deze boom is de wortelschors. Muira puama wordt al eeuwen door de Brazilianen gebruikt als afrodisiacum. Sommige Braziliaanse mannen smeren hun geslachtsdeel ermee in om een erectie te bevorderen. Het wordt ook gebruikt als een alternatief voor erectieproblemen. Aan dit kruid worden ook eigenschappen toegekend als het versoepelen van de gewrichten en als hulpmiddel bij stress.

Ashawagandha

Bij mannen en vrouwen met een verlaagd libido kan gebruik van kan Ashwagandha fungeren als afrodisiacum (sekslustopwekkend middel), mede door stressregulatie (een verhoogde cortisolspiegel door stress wordt geassocieerd met seksuele disfunctie) en verbetering van de testosteronproductie (ook bij vrouwen). Ashwagandha helpt waarschijnlijk niet bij psychogene impotentie van mannen. In een placebogecontroleerde pilotstudie met 50 gezonde vrouwen (21-50 jaar) met seksuele disfunctie zorgde Ashwagandha-extract (tweemaal daags 300 mg gedurende 8 weken) voor significante verbetering van het seksuele functioneren (psychisch en lichamelijk), gemeten met FSFI (Female Sexual Function Index) en FSDS (Female Sexual Distress Scale 60). De onderzoekers constateerden onder meer verbeteringen met betrekking tot van erotische opwinding, vochtig wordende vagina, frequenter en intenser orgasme en frequenter seks leven.

Schisandra Chinensis

Schisandra Chinensis komen we, vanwege een wel heel specifieke eigenschap, ook veelvuldig tegen als ingrediënt in erectiemiddelen die op natuurlijke leest zijn geschoeid. Al vele eeuwen geleden kwam men er achter dat het extract van deze plant een positieve uitwerking had op de seksuele aandrang van de mens. Vooral oudere mannen bleken echt veel baat te hebben bij de orale toediening ervan. Het leverde een betere erectie op die bovendien langer aanhoudt en dat kan geen kwaad.

Raadpleeg arts bij gebruik

Als overwogen wordt om Schisandra Chinensis te gaan gebruiken is het raadzaam om eerst het oor te luisteren te leggen bij een arts of fysiotherapeut. De diverse vormen waarin het middel verkrijgbaar is als geneeskrachtig middel wilt gebruiken wordt aangeraden een consult te nemen bij een fysiotherapeut. Schisandra-extracten en medicijnen in de vorm van poeder, vloeibaar extract, zalf of crème te gaan gebruiken is geen goed idee. Schisandra Chinensis is zg. een adaptogen hetgeen betekent dat het extract het aanpassingsvermogen van mensen aan chemische, fysieke, psychologische en milieutechnische stressfactoren doet toenemen.

Wild Yam

Het extract van de ‘wild yam’ heeft de reputatie dat je bij gebruik van dit middel jong zou blijven, mooier nog er is sprake van de eeuwige jeugd. ‘Wild yam’ komt onder meer voor in de Verenigde Staten delen van Zuid Amerika en Azië. De wortel van de ‘wild yam’ zou een uniek stofje bevatten die een vertragende werking op het ouderdomsproces uitoefent en met name klachten voortvloeiend uit welvaart de kop indrukken. Dit speciale stofje, diosgenine genaamd, heeft een stimulerende werking op de aanmaak van DHEA. Het DHEA hormoon is het meest in het menselijk lichaam voorkomend hormoon en wordt ook wel de moeder aller hormonen genoemd. Uit dit hormoon zijn naar schatting zo’n 50 andere hormonen voortgekomen die stuk voor stuk door de alvleesklier worden afgescheiden. Feit is inderdaad dat wanneer een lichaam voldoende hormonen produceert de lichamelijke fitheid op peil blijft. Dalende hormoonwaarden daarentegen leiden tot tal van ouderdomskwaaltjes. Omvangrijke bestudering van het DHEA hormoon heeft een en ander tot op zekere hoogte aangetoond. Conclusie van de Amerikaanse onderzoeker dr. Whithaker: verder dan de huidige stand van zaken kunnen we niet bij de bron van de jeugd komen.

Wild yam en seksualiteit

Het hebben van een uitbundig en gezond seksleven is afhankelijk van tal van factoren. Sommige daarvan zijn te beïnvloeden, zoals alcohol en drugs gebruik, verkeerde voeding, etc. Andere factoren, met name ouder worden, kan men niet veel aan doen, het overkomt een mens nu eenmaal. Een ouderdom gaat vaak gepaard met een afnemende seksuele aandrang (libido). Met het gebruik van Wild Yam is dit euvel goeddeels onder controle te krijgen. Wild Yam heeft de eigenschap dat het de seksuele begeerte aan kan wakkeren, en dat al vele eeuwen. Vandaar ook dat dit extract in tal van erectie versterkende middelen wordt toegevoegd, met als voordeel dat een dergelijke erectiepil een volledig natuurlijk product is.  

Radix Ginseng

Radix Ginseng, waarbij Ginseng doorgaans betrekking heeft op de wortel, wordt ook wel betiteld als Aziatische Ginseng. De wortel van de Radix Ginseng is in de Aziatische heelkunde al jaren in zwang als een adaptogen (een stof die zorgt voor fysiologische stabiliteit in het brein). Verder zijn er nog enkele adaptogene soorten Ginseng te weten Amerikaanse, Panax Ginseng en pseudo Panax Ginseng. Het is zaak Radix Ginseng niet te verwarren met Radix Notoginseng. Deze beide soorten hebben afzonderlijke, verschillende fytochemicaliën (dit zijn stofjes die een algemeen welbevinden van het lichaam bevorderen). Pseudoginseng is, net als de Siberische Ginseng eveneens een gewas, echter stoffen bevattend die ook worden aangetroffen in Aziatische en Aziatische Ginseng.

Invloed op seksleven
Prematuur ejaculeren, seks gerelateerde prikkelingen en erectieproblemen worden positief beïnvloed door de genoemde Ginseng variant. Ook het vrouwelijk libido ondergaat het gebruik van Radix Ginseng een plezierige metamorfose. Wederom een extract dat dus een boeiende rol kan vervullen in het seksuele leven van velen, met andere woorden een unieke incentive dus.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bronnen
Redactie, Health line -Colleen M. Story, Mens en Gezondheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »