Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Epimedium | Horny Goat Weed

Epimedium | Horny Goat Weed

Het werkzame bestanddeel in de ‘’Horny Goat Weed’’ plant is Icariin.

Het werkzame bestandsdeel in de ‘’Horny Goat Weed’’ plant is Icariin

Epimedium ook wel Horny Goat Weed genoemd is een krachtig Afrodisiacum dat in verschillende soorten natuurlijke erectiepillen voorkomt. Epimedium is van oorsprong afkomstig uit de Chinese traditionele geneeskunde: Ook wel bekend als TCM. Horny Goat Weed heeft een positieve invloed op het testosteronniveau en het erotisch verlangen naar seks. Epimedium kan worden gebruikt om de erectie en libido te ondersteunen, het product wordt onder anderen gebruikt in verschillende stimulerende libido producten. Epimedium is in het Chinees bekend onder de naam Yin Yang Huo en in het Engels heeft het de naam van Horny Goat Weed. Deze verschillende namen hebben een legende als oorsprong: Een geitenhoeder ontdekte de seksuele lust bij zijn kudde. De geiten kregen meer zin in seks als ze gegeten hadden van Epimedium Sagitattum.

Werkzame bestanddeel Icariin

Het werkzame bestanddeel in de ‘’Horny Goat Weed’’ plant is Icariin. Dit werd onderzocht in meerdere vooraanstaande wetenschappelijke studies. Icariin komt in Epimedium Sagittatum voor in de concentraties die variëren tussen de 5 en 70 procent.  Icariin in Epimedium extract heeft invloed op het tot stand komen van de erectie. Het spierweefsel van de zwellichamen ontspannen zich zodat er meer bloed door de vaatjes kunnen stromen, daardoor ontstaat er een erectie. Het centrale zenuwstelsel heeft via neurotransmitters invloed op het systeem. Extra stikstof-monoxide is ook een invloedrijke stof bij de vaatverwijding. Stikstof-monoxide is een biologische boodschapper in de bloedbanen en wordt in het lichaam uit zuurstof en Arginine gehaald.

Epimedium Sagittatum is veilig voor gebruik

Door de blokkering van de PDE5 wordt de stroming naar de penis toe verbeterd en wordt het bloed langer in de penis vastgehouden. Daardoor wordt het makkelijker om een stevige erectie te krijgen en te behouden. De werkzame stof Icariin is geen product dat is ontworpen door een farmaceutisch bedrijf, maar is een 100% natuurlijk product dat wordt ontgonnen uit de Epimedium plant.

Er zijn meerdere studies voorhanden die kunnen aantonen dat de werkende stof Icariin als ondersteuning voor een erectie kan worden gezien. Icariin wordt in de ‘’Traditionele Chinese Geneeskunde’’ (TCM) al meer dan 2000 jaar gebruikt en er werden tot op heden geen nare bijwerkingen waargenomen. Horny Goat Weed is in alle doseringen veilig te gebruiken. Lees wel altijd eerst de bijsluiter voordat u Epimeduim gebruikt.

Horny Goat Weed - Epimedium

  • Sterk afrodisiacum
  • Verhoogt het libido
  • Positief voor de aanmaak van testosteron

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Informatie

De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Referentie
Redactie, Medium.com, Indigo-herbs.co.uk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box