Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Oefeningen voor een beter seksleven

Oefeningen voor een beter seksleven

Het is zeker niet alleen de penis die van belang is voor het hebben van seks. Ook een niet gering deel van je spierstelsel speelt een vooraanstaande rol in je seksleven. Bekkenbodemspier beter ontwikkelen.

Fysieke conditie op peil brengen

Er zijn zeker parallellen vast te stellen tussen (top-)sport en seks. Beide vergen een goede fysiek conditie en het is evenzeer van belang dat de geest vaardig is. Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan kun je aan seks minstens zoveel plezier ontlenen als aan sport. Nog een parallel is dat trainen prestatie verhogend is. Het is zeker niet alleen de penis die van belang is voor het hebben van seks. Ook een niet gering deel van je spierstelsel speelt een vooraanstaande rol in je seksleven. Het kan daarom zeker geen kwaad om je fysieke conditie op peil te brengen en te houden. Het kan geen kwaad om wat specifieke aandacht aan je bekkenbodemspier te besteden. Dit leidt namelijk tot een intenser orgasme. Voor de bekkenbodemspieren gelden net als voor alle andere spieren, dat je ze krachtiger kunt maken door te trainen. Krachtige bekkenbodemspieren zorgen voor een intensere ervaring tijdens de penetratie, vurige orgasmes en meer gevoel bij geslachtsgemeenschap. 

Door deze spier te trainen kun je een veel plezieriger seksleven bereiken, zowel voor de man, maar zeker ook voor je partner. Als vrouw kun je leren om je bekkenbodemspier te ontspannen, dit leidt ertoe dat seks geen pijn meer zal doen als dat eventueel aan de orde is. Voor de man is een bijkomend voordeel van een getrainde bekkenbodemspier dat dit de mogelijkheid biedt om je orgasme meerdere malen uit te stellen. Ook je partner zal dit absoluut op prijs stellen.

Lichamelijke oefening, maar niet te veel

De oefening om je bekkenbodemspier beter te ontwikkelen komt vooral neer op gewenning. Je kun namelijk op ieder moment van dag of nacht, terwijl je loopt, ligt of zit deze spier samentrekken en ontspannen, zelfs tijdens het autorijden! Ook tijdens het urineren kun je je plas telkens onderbreken waarmee je de bekkenbodemspier ook sterker maakt. Wanneer je op een stoel met een harde zitting zit is het goed om de spier iedere keer enkele seconden te spanen en daarna weer even ontspannen. Wanneer je dit steeds een keer of twintig doet zal je vrij snel merken dat het ook werkt. Wel moet je ervoor zorgen dat je de bil- en buikspieren tijdens het oefenen ontspant. Een vrouw kan als oefening voorzichtig met een vinger (met geknipte nagel) haar vagina binnendringen. Probeer vervolgens je vagina om je vinger te klemmen en te ontspannen, herhaal dit iedere keer een aantal malen. Ideaal is dat je dit doet zonder je billen of buik te spannen, dan train je de juiste spier. Algemeen bijkomend voordeel van een geoefende bekkenbodemspier is dat je langer je plas op kunt houden, dat komt af en toe heel goed van pas!

Advies: Probeer eens 60 minuten voor geslachtsgemeenschap stevig te bewegen met verschillende oefeningen.

Totale overgave

Seks wordt te vaak benadert als een daad die je pleegt omdat het kennelijk zo hoort. Maar je hebt het feitelijk over het mooiste spel dat op deze aardkloot kan worden gespeeld. Wel is het zo dat ‘it takes two to tango’. Het is namelijk een spel dat, wanneer op z’n best gespeeld, tot totale wederzijdse overgave leidt. En dat geeft een zodanig gevoel dat met niets te vergelijken. En dat is hetgeen je in iedere (seksuele) relatie zou moeten nastreven, het hoogst haalbare.  

Referentie
Redactie, Relatietip.nl, Margriet.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box