Erectieproblemen? Hoe los ik mijn erectiestoornis op

Published : 2017-10-24 17:52:00
Categories : Home Rss feed

Erectieproblemen? Hoe los ik mijn erectiestoornis op

ERECTIESTOORNIS 

Erectieproblemen? wat is de juiste oplossing?

Een erectieprobleem dan wel erectiestoornis is een onvermogen tot het behouden of het krijgen van een erectie. Een erectiestoornis kan onder andere het gevolg zijn van medicatie, ziekte, aandoeningen, stress of bepaalde leefgewoonten. De officiële naam voor erectiestoornis is erectiele disfunctie, dat wil zeggen de de penis niet hard genoeg wordt om seksueel contact te hebben. Het probleem van een erectiestoornis – een erectie die geen stand houdt is iets wat bij steeds meer mannen meer speelt. Het wordt tijd om iets aan een erectiestoornis te gaan doen. Een erectiestoornis is voornamelijk een lichamelijk probleem, diverse psychische factoren zoals angst en stress zorgen vaak voor het in stand houden of verergeren van de erectieproblemen. Lustgevoelens en zin hebben in seks zijn afhankelijk van uw libido. Gelukkig zijn er talloze erectiemiddelen en erectiepillen op de markt die u op een veilige en effectieve manier kunnen helpen.

Mannen met veel testosteron in het bloed (hoog testosteron gehalte) zullen sneller opgewonden raken en meer zin in seks hebben dan mannen met een laag testosteron gehalte. Te weinig testosteron in het bloed vormt een aanleiding tot een erectiestoornis, ouder worden speelt hierin zeker een belangrijke rol. Heeft u echter een goede gezondheid dan bent u in staat om uw hele leven erecties te krijgen. Bij het ouder worden kan het dan wel langer duren voordat de penis stijf wordt, u heeft dan wat meer stimulatie nodig.

Erectiestoornissen en leeftijd

Erectieproblemen komen voor op elke leeftijd, jongere mannen hebben het in het algemeen minder last van een erectiestoornis dan oudere mannen, met het toenemen van de jaren kan de potentie bij de man namelijk afnemen. Overmatig gebruik van alcohol en drugs zijn ook veel voorkomende problemen van een erectiestoornis.

Leefstijl erectiestoornis

      drugs

      roken

      alcohol

      overgewicht

 

Erectie

Het moment dat u seksueel opgewonden raakt geven de hersenen via de zenuwbanen een sein naar de zwellichamen in de penis. Deze zwellichamen vullen zich met bloed en drukken de bloedvaten rondom de penis dicht. Zo ontstaat er een stuwing die ervoor zorgt dat de penis stijf en hard wordt. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de geslachtsgemeenschap genoeg prikkels krijgt om de erectie in stand te houden. Spontane erecties overdag, in de nacht of bij het wakker worden betekenen dat u een gezonde penis heeft. Een erectiestoornis is in de meeste gevallen goed te behandelen, Erectiepillenwinkel.nl biedt u hiervoor diverse soorten erectiepillen en libido verhogende middelen aan.

Bronnen

NHG

https://www.nhg.org/standaarden/samenvatting/seksuele-klachten

Wikihow

https://nl.wikihow.com/Een-erectiestoornis-behandelen

Share this content