Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Siberische Ginseng

Siberische Ginseng

Het gebruik van Siberische Ginseng heeft zowel voor mannen als vrouwen een positieve een uitwerking ten aanzien van de potentie en het libido.

Siberische Ginseng historie en gezondheid

Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) heeft een geschiedenis van traditioneel gebruik die meer dan 2000 jaar oud is. Het werd traditioneel geconsumeerd om een ​​algehele gezondheid te behouden. Dat was vooral van belang voor ouderen ten einde hun kwaliteit van leven te verbeteren. In het verleden werd het gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het werd vermengd met wijn en gecombineerd met andere kruiden om te worden gebruikt als een tonicum voor vermoeidheid, artritis en pijn in de onderrug. In zijn "Grote Catalogus van Geneeskrachtige Kruiden" noemde Li Shih Chen Siberische Ginseng een superieur kruid, de werking bestaat uit het stimuleren van fysieke energie, kracht te reguleren, het skelet en de pezen te versterken en iemands ambitie te vergroten". Als een motiverend kruid, is Siberische Ginseng moeilijk te verslaan - er is niet veel alternatieven die zoveel krachtige, rauwe energie genereren.

Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) is gespecialiseerd in het formuleren van energiepatronen en op basis van deze conclusies patiënten te adviseren omtrent gebruik van kruiden. Siberische Ginseng is aan veel van deze formules toegevoegd, met als resultaat dat het effect van energie in elk deel van het lichaam dat nodig heeft, merkbaar toeneemt.

Siberische ginseng-voordelen

Zij het niet wetenschappelijk onderbouwd, maar Siberische Ginseng zou het eerste kruid zijn waarop ooit de term 'Adaptogen' van toepassing is. Adaptogenen vormen een unieke groep van plantaardige ingrediënten die uw lichaam helpen zich aan te passen aan stressvolle omstandigheden, van extreme hitte of kou tot infecties en zelfs trauma’s. Siberische ginseng bestaat uit een groep glycosiden die bekend staan als eleutherosides. Er zijn aanwijzingen dat Siberische Ginseng de werking van het immuunsysteem versterkt. Zodoende vormt het een mogelijk natuurlijk alternatief voor lange termijnbehandeling van verschillende aandoeningen van het immuunsysteem. Duits onderzoek heeft aangetoond dat het lymfocyten verhoogt, een belangrijke component van het immuunsysteem. Lymfocyten fungeren als primaire verdediging van het lichaam tegen virale infecties. De onderzoekers ontdekten dat Siberische Ginseng de activiteit en het aantal CD4-cellen, een subset van T-lymfocytcellen, significant verhoogt. Juist deze activiteit is cruciaal voor het vermogen van het immuunsysteem om normaal te functioneren.

Het immuunsysteem

Tot dusverre is niet bekend hoe Siberische Ginseng dit krachtige effect op het immuunsysteem bewerkstelligt. Sommige onderzoekers menen dat het een verhoogde interferon-biosynthese induceert (interferon is een krachtige chemisch stofje dat de activiteit van het immuunsysteem stimuleert). Anderen schrijven het succes toe aan de natuurlijk voorkomende polysacchariden (langeketen-suikermoleculen), die de activiteit van speciale witte bloedcellen, "macrofagen" genaamd, zouden stimuleren. Macrofagen zijn multifunctioneel in de werking van het immuunsysteem, onder meer voor de afbraak van geïnfecteerde cellen en het stimuleren van andere immuuncellen.

De Siberische ginseng wordt geclassificeerd als tonisch kruid, een mild stimulerend middel dat het vermogen heeft om de werkcapaciteit te verhogen na gebruik van een enkele dosis, hierdoor wordt zowel de energie op korte als op lange termijn verhoogd.

Seksuele activiteit

Het gebruik van Siberische Ginseng heeft zowel voor mannen als vrouwen een positieve een uitwerking ten aanzien van de potentie en het libido. Bij vrouwen ondersteunt het een gezonde menstruatie en baarmoederteint. Het wordt door deskundigen op het gebied van kruiden vaak voorgeschreven om de vruchtbaarheid gerelateerde depressieve gevoelens en vermoeidheid te bestrijden. Het veroorzaakt bij mannen een verhoogde vruchtbaarheid. Een recente studie toonde aan dat het gebruik van Siberische Ginseng leidt tot verhoging van testosteronwaarden en motiliteit van sperma. Ook het libido won aan kracht met als gevolg een grotere seksuele begeerte.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron
Redactie, medicalnewstoday.com, www.sciencedirect.com

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box