Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Erectiepillen anoniem verzonden
 • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Libido en vakantie

Libido en vakantie

Als je denkt aan een vakantie, denk je dan ook aan seks? Sommige mensen herkennen het wel dat zij op vakantie een hoger libido hebben.

Hoe is het bij jou gesteld met je libido in de vakantie?

Merk je dat je dan extra veel zin hebt omdat je bijvoorbeeld geen dingen hoeft te doen? Misschien heb je meer zin als je echt ontspannen bent? Het ligt er waarschijnlijk ook aan of dat je vrijgezel bent en op vakantie gaat, of thuis blijft. Of dat je een relatie hebt en meer tijd samen door gaat brengen. We gaan in dit artikel wat dieper in op je libido en de vakantie.

Seks op vakantie

Als je denkt aan een vakantie, denk je dan ook aan seks? Sommige mensen herkennen het wel dat zij op vakantie een hoger libido hebben. Misschien jij ook wel! Denk eens aan een lekker warm strand, zand, mooie zon, blauwe zee en dan een lekker drankje in de hand en dan nog eens een mooi persoon om je heen waar je wel zin van krijgt! Het zou zomaar kunnen zijn dat dit je goed gaat doen en dat jij hierdoor ook erg veel zin krijgt, is dat zo? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de reden. De seks op vakantie is om verschillende redenen erg leuk en aantrekkelijk, soms ook bijzonder, waarom?

 • Je bent lekker op vakantie, de temperatuur kan dan snel hoog oplopen en zeker als je mooie mensen om je heen hebt. Als het zo warm is, dan zie je mensen lopen in een korte broek, een kort rokje… In ieder geval hebben dames en heren minder kleding aan en dat kan er juist voor zorgen dat je libido al wordt verhoogd. Je libido en vakantieplannen kunnen dus wel degelijk invloed hebben op elkaar. De reden dat hitte en seks goed samen gaan is omdat het zorgt voor een intiem gevoel, dit gaat het associëren en daardoor heb je in een warm vakantieland vaak erg veel zin om eens lekker los te gaan en de ander te bespringen!

 • Een ander reden dat je libido tijdens de vakantie hoger kan zijn, is omdat je geen last hebt van de stress van werk en thuis van hetgeen wat er allemaal moet. Je laat gewoon lekker even de stress achter je en daarom kun jij echt genieten en je gevoel zijn gang laten gaan. Alle stress is op vakantie even verdwenen en je bent relaxter. Je hebt dus veel meer oog voor elkaar, of als je vrijgezel bent dan ben je meer aan het rondkijken naar mensen om je heen waar je dan erg opgewonden van kunt raken.

 • En wat dacht je dan van een echte vakantieliefde? De meeste mensen hebben er wel een of gehad.
  Het is dan extra spannend. Je kent elkaar nog niet goed, maar je weet wel dat je zin hebt in elkaar. Misschien bespreek je helder dat het puur om vakantieliefde gaat en dan is het dus lust waar je op in gaat. Lekker wilde plannen om samen te genieten van de seks, waarom ook niet? Het kan erg opwindend zijn en het is extra spannend om iemand zo te leren kennen. Alles wat nieuw is maakt nieuwsgierig. Dus een vakantieliefde voldoet hier helemaal aan, het is allemaal nieuw, je gaat elkaar leren kennen en het lichaam verkennen, hierdoor krijg je alleen al zin als je er aan denkt!

 • Als je een partner hebt, kunnen je libido en vakantie ook invloed hebben op elkaar en zeker als je al langere tijd samen bent. De plekjes thuis ken je vaak wel en kun je als saai ervaren en dan heb je thuis ook minder oog voor elkaar en minder seks. Ga daarom lekker samen op vakantie, ontdek nieuwe plekjes, daag elkaar uit en geniet van de seks op een andere locatie. Wie weet kun je wel betrapt worden en werkt dat voor jou erg opwindend, maak hier dan snel gebruik van.

 • Meestal voelen mensen zich op vakantie ook beter, je kunt en durft je dan vaak ook wat meer te laten gaan. Je loopt misschien wel bijna naakt over het strand omdat het zo warm is. Je kijkt dan naar de ander en je bent trots om hier samen te zijn. Maar je zal ook merken dat het weer begint te kriebelen en dat je echt zin krijgt om samen wat te doen. Je voelt je dus aantrekkelijker en dan zal je je vanzelf ook wat meer laten gaan dan je gewend bent van elkaar. Zo leer je elkaar dus ook op een nieuwe manier kennen wat je relatie en seksleven een boost kan geven!

 • Je herkent het toch wel als we zeggen dat je je op vakantie vaak gelukkiger voelt? Op vakantie hebben veel mensen ook echt een hoger libido en als je gaat vrijen dan produceer je ook hormonen zoals endorfine en dopamine. Dus hoe vaker je seks hebt, hoe gelukkiger jij je gaat voelen!

 • Wil jij je seksleven gewoon een boost geven? Ga dan lekker samen op vakantie, zorg dat je niet in een sleur terecht komt maar zorg dat je niets hoeft maar gewoon lekker samen intens gaat genieten. Een andere omgeving, een ander uitzicht, een ander kamer, een ander bed en een ander gevoel. Ga samen het avontuur aan en dan merk je dat het veel leuker wordt. Het zou zomaar je relatie kunnen redden. Verhoog daarom je libido en vakantie plannen, combineer het met elkaar en dan ga jij de tijd van je leven krijgen.

Libido en vakantie gaan goed samen!

Zoals je hebt kunnen lezen gaan je verhoogde libido en de vakantie heel goed met elkaar samen. Als je zin hebt om even alle tijd voor elkaar te hebben, een periode waarin niets moet en alles mag, dan is het goed om lekker een reis te plannen naar een warm zonnig land. Samen over het strand lopen, nieuwe omgeving, weinig kleding aan en gewoon intens van elkaar genieten. Kun jij het nog even inhouden of ben je al zo opgewonden dat je je snel wil laten gaan? Wij begrijpen volkomen dat een libido en vakantie invloed hebben op elkaar, zeer positief! 

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Redactie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box