Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Erectiepillen anoniem verzonden
 • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Erectie en voeding

Erectie en voeding

In melk, eieren en zalm bevindt zich volop vitamine D. Dit heeft je penis nodig. In Oostenrijk is een onderzoek gedaan onder mannen met als conclusie dat het testosteron-niveau is verhoogd van mannen als zij genoeg vitamine D slikken.

Weetjes over erectie en voeding

Als je ouder wordt, kun je steeds vaker last krijgen van een erectie. Veel oudere mannen krijgen er vroeg of laat mee te maken, dit kan erg vervelend zijn. Het kan zorgen voor onzekerheid en frustratie. Het is daarom goed om er meer over te weten te komen, want er is een duidelijke link tussen erectie en voeding. Er zijn verschillende onderzoeken naar gedaan en daar vertellen wij je hieronder uiteraard meer over. Misschien heb je wel eens van dr. Brahmbhatt gehoord. Deze man geeft aan dat je je penis eigenlijk moet behandelen als een luxe sportwagen. Waarom? Je wil graag dat hij soepel blijft en je moet hem dan ook goed onderhouden. Gezonde voeding wil zeggen extra verwennen. Net als voldoende bewegen wat er ook aan bij kan dragen dat je pas later of geen last krijgt van een erectiestoornis. Het is de moeite waard om de tips ook door te nemen, zodat jij er ook raad mee weet! Alles kan niet voorkomen worden, maar je kunt er door de invloed van voeding wel veel mee doen. Besteed er daarom tijd aan en bekijk goed wat jij in de praktijk nog kunt aanpassen.

Koffie en erectie

Erectie en voeding hangen met elkaar samen hebben we al aangegeven, maar hoe zit het dan met koffie? Veel mensen hebben er moeite mee om wakker te worden en daarom drinken zij koffie. Als mannen twee tot drie koppen koffie per dag drinken, dan krijgen ze tussen de 170 en de 375 mg cafeïne binnen. Uit onderzoek blijkt dat deze mannen minder last hadden van erectieproblemen. Dit is een onderzoek van het University of Texas Health Science Center.

Meer informatie over erectie en voeding

Natuurlijk hebben we nog meer interessante weetjes over erectie en voeding, deze delen we hieronder met je.

 • In melk, eieren en zalm bevindt zich volop vitamine D. Dit heeft je penis nodig. In Oostenrijk is een onderzoek gedaan onder mannen met als conclusie dat het testosteron-niveau is verhoogd van mannen als zij genoeg vitamine D slikken (iedere dag, een jaar lang). Bij een tekort aan vitamine D is het namelijk zo dat je bloedvaten moeite hebben om te ontspannen.
 • Amandelen, walnoten en pistachenoten, bij een Turks onderzoek waren deze nootjes van groot belang. Zij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de connectie tussen de erectiestoornissen en de nootjes en mannen die deze nootjes aten hadden minder moeite om een erectie te krijgen en konden ook beter klaarkomen. Maar de mannen hadden ook meer zin in seks en waren er ook tevreden over.
 • Sinaasappels en bosbessen, wat is daarvan nou weer de link met een erectie vraag je je misschien af. Bij de Harvard University is hier onderzoek naar gedaan en zij komen tot de conclusie dat een man minder last zou hebben van een erectieprobleem als hij veel voedsel at dat flavonoïden bevat.
 • Dan hebben we nog fruit, groenten, volkoren producten en olijfolie natuurlijk. In Italië zijn 35 mannen onderzocht met erectie- en stofwisselingsproblemen. Ze hebben hen twee jaar lang gevolgd en ze aten met name groenten, fruit, volkoren producten, olijfolie en uiteraard vis. Er was voor het vergelijk ook een controlegroep, en deze mannen nuttigden gewoon hun eigen voedingspatroon.
 • Als laatste hebben we nog paprika, perzik en spinazie en dit heb je nodig vanwege de ruime hoeveelheid vitamine C. Je hebt het nodig voor gezond sperma, aldus de University of Texas.

Tips bij een gezond seksleven

Je zal er vaak alles aan doen om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van een gezond en lekker seksleven. Daarom is het goed om te weten dat een erectie en voeding veel met elkaar te maken hebben, ze hebben invloed op elkaar. Om daar wat meer op in te gaan, geven wij je meer tips voor een gezond seksleven en dan kun je zelf inzien wat de voordelen zijn als je deze tips gaat gebruiken in de praktijk:

 • Erectie en voeding, het heeft veel met elkaar gemeen. Je moet namelijk altijd denken aan gezonde voeding, als je een slecht voedingspatroon hanteert dan is dat slecht voor je hart. Maar ook voor het vermogen om een erectie te mogen krijgen. Ben je daarom goed bewust van wat je eet. De bloedcirculatie in je lichaam moet goed op orde blijven, eet daarom genoeg groenten en fruit en zo min mogelijk kant en klaar producten.
 • Een gezond gewicht speelt hierin ook een grote rol. Als je last hebt van overgewicht dan kan dat grote gevolgen hebben voor je hele gezondheid. Je kunt dan last krijgen van bijvoorbeeld diabetes type 2. Het gevolg daarvan is weer dat er schade kan ontstaan aan je zenuwen, ook in de penis. Het kan dan zorgen voor een erectiestoornis en dat wil je niet. Zorg daarom dat je gezond eet en genoeg beweegt zodat je geen overgewicht krijgt.
 • Een hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol zijn niet goed. Dit kan namelijk ook weer je bloedvaten beschadigen en mocht je er vroeg of laat wel mee te maken krijgen dan is het van belang dat je het tijdig laat behandelen en laat controleren.
 • Matig zijn met alcohol. Af en toe een glaasje kan geen kwaad, maar ga niet te veel drinken want ook dat heeft weer een grote impact op je gezondheid.
 • Regelmatig bewegen is voor iedereen goed, maar als jij een zittende leefstijl hebt dan kan dat ook in verband worden gebracht met een erectiestoornis.
 • Je moet ook je testosteron goed in de gaten houden. Als je een laag libido hebt, dan kun jij een tekort aan testosteron hebben.
 • Stoppen met roken is het beste wat je kunt doen, dat geldt voor iedereen! Dit heeft ook weer invloed op je bloedvaten en daarom kun je maar beter stoppen!
 • Stress zoveel als mogelijk vermijden, dit klinkt vaak eenvoudiger dan het is. Maar als je een ontspannen leven hebt, dan kun je meer genieten en dan is de kans op een erectiestoornis ook kleiner.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Redactie, Proactivemensmedical.com/blog/foods-that-help-you-stay-erect/

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »