Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

L-Tyrosine voor het libido en erectie

L-Tyrosine voor het libido en erectie

Weet je wat de invloed is van L-Tyrosine op je libido en op een erectie? | Erectiepillen met L-Tyrosine | Verschillende vormen L-Tyrosine | Effect van L-Tyrosine | Stress en L-Tyrosine | Hoeveel L-Tyrosine is er nodig?

Weet je wat de invloed is van L-Tyrosine op je libido en op een erectie?

Daar gaan we het in dit blog over hebben. L-Tyrosine staat ook wel bekend als een aminozuur, het is een deel van een eiwit, en het maakt onderdeel uit van bijna alle eiwitmoleculen in levende wezens.

Verschillende vormen L-Tyrosine

Je hebt eigenlijk twee vormen van L-Tyrosine. Je hebt dan L-Tyrosine, dit is natuurlijk en dan heb je nog D-Tyrosine en dat is onnatuurlijk. Je vindt het aminozuur L-Tyrosine veel in kaas en eieren, maar ook in plantaardig voedsel zoals tarwekiemen, en dan ook nog in rund- en varkensvlees, vis, schaal- en schelpdieren en in gevogelte. 

Effect van L-Tyrosine

Het is goed om te weten wat het effect van L-Tyrosine kan zijn. Mocht er nou sprake zijn van een langdurig tekort, dan kan dan zorgen voor een gebrek aan dopamine en aan nor-adrenaline. Als je een gebrek zou hebben aan deze twee stofjes, dan kan dan zorgen voor een apathie of een depressie. Dit is ook naar voren gekomen uit diverse onderzoeken die gehouden zijn onder mensen en proefdieren. Maar er zijn nog meer effecten bekend.

Erectiepillen Libido Forca ManPower met L-Tyrosine

MANPOWER ERECTIEPILLEN

Bloeddruk en L-Tyrosine

Er is een onderzoek gehouden waaruit naar voren gekomen is dat L-Tyrosine mogelijk je bloeddruk kan verlagen als je een stressvolle periode doormaakt. De controlegroep had bij dit onderzoek een lage bloeddruk. Er zal dan ook meer onderzoek nodig zijn in de toekomst om na te gaan of dat het stofje L-Tyrosine ook echt kan helpen bij een te hoge bloeddruk.

L-Tyrosine en geheugen en denkvermogen

Er zijn verschillende onderzoeken gehouden die uitwijzen dat L-Tyrosine bij een stressvolle situatie je denkvermogen en geheugen zou verbeteren. Het is echter niet bekend hoe het nu precies kan dat je geheugen een boost zou krijgen van L-Tyrosine, er zou ook hiernaar meer onderzoek gedaan moeten worden.

Erectiepillen Level Performance met L-Tyrosine

LEVEL ERECTIEPILLEN

Stress en L-Tyrosine

Er is een onderzoek gedaan naar L-Tyrosine en stress, een onderzoek wijst uit dat de deelnemers zich beter voelden door L-Tyrosine. Er is nog een ander onderzoek gehouden en daarbij kwam naar voren dat het geen verschil maakte. Maar er zijn meerdere onderzoeken die nog uitwijzen dat L-Tyrosine verlichting zou kunnen bieden bij stress-volle situaties.

Hoeveel L-Tyrosine is er nodig?

Zoals je kunt lezen zijn er verschillende onderzoeken gehouden naar de werking en het effect van L-Tyrosine in diverse situaties. Bij deze onderzoeken wordt er vaak gewerkt met een dagdosering van 100 tot 150 mg per kilogram lichaamsgewicht. Als je dan 70 kg zou wegen dan zou je 7-10 gram L-Tyrosine moeten hebben boven de dagelijkse inname via de eiwitten die je uit je voeding haalt. Maar L-Tyrosine moet eerst nog om worden gezet in dopamine en daarvoor is er koper, zink, magnesium, vitamine B3, B12 en B6 nodig. Iedereen die gezond eet weet ook zeker dat hij of zij op de juiste manier L-Tyrosine omzet.

Erectiepillen King Active Platinum met L-Tyrosine

KING ACTIVE PLATINUM ERECTIEPILLEN

Bijwerkingen L-Tyrosine

Er zijn eigenlijk geen bekende bijwerkingen bekend over het gebruik van L-Tyrosine. Maar je moet sowieso nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid innemen.

Erectie en L-Tyrosine

Het kan zijn dat je problemen hebt op seksueel gebied, misschien heb je er moeite mee om je erectie te behouden tijdens de seks. Het kan op iedere leeftijd voorkomen, maar met name bij oudere mannen kan dit een probleem zijn. Je wordt er onzeker van en daarom is het goed om na te gaan wat je er aan kunt doen. Zo is er gekeken of dat L-Tyrosine kan helpen in supplement-vorm. Het is al uitgelegd dat het een aminozuur is en dat het van belang is voor de eiwitproductie in je lichaam. Het heeft ook invloed op de pigmentproductie en de ontwikkeling van de dopamine in je hersenen. Je krijgt L-Tyrosine dan ook vaak binnen uit voedingsmiddelen welke veel eiwitten bevatten.

Erectiepillen Male Power Pro met L-Tyrosine

AMSTERDAM MALE POWER PRO ERECTIEPILLEN

Gebruik van L-Tyrosine

Je kunt eiwitrijke producten eten en dan krijg je L-Tyrosine binnen, maar is dat voldoende? Er bestaan ook supplementen die kunnen zorgen voor minder stress en daarin vind je ook L-Tyrosine als ingrediënt.Er is een onderzoek gehouden in 2015 en dat is gepubliceerd in de European Urology. Hier uit is naar voren gekomen dat L-tyrosine het effect van neurologische ED bij muizen leek om te keren. Er wordt ook wel gesproken over "therapeutische effecten op ED en een seksuele gedragsstoornis.” Men vindt de bevindingen wel veelbelovend, maar er zijn amper gegevens bekend en het is dan ook erg beperkt. Het is dan ook een studie geweest onder een kleine groep, een kleine steekproefomvang van muizen en dan ook zeer gericht op een zeer specifieke soort ED. Er moeten daarom meer onderzoeken gedaan worden om duidelijk aan te kunnen geven wat de gevolgen zijn van het gebruik van L-Tyrosine. Er zijn nog verschillende aanvullende behandelingen mogelijk als je de erectiestoornis problemen aan wil pakken. Je zou dan kunnen denken aan het wijzigen van je voedingsgewoonten en je levensstijl. Waar moet je dan aan denken?

  • Cafeïne speelt hierin een grote rol. Neem je regelmatig cafeïne in? Alle mannen die iedere dag 2 of 3 kopjes koffie dronken, hadden minder kans op ED gerelateerde problemen, zo blijkt uit een onderzoek wat in de PLOS ONE is geschreven. Er was hierbij echter geen verandering in de conditie voor mannen die diabetes hebben.
  • Nitraten, mensen die te maken hebben met ED krijgen vaak voedingsmiddelen met een hoog nitraatgehalte voorgeschreven. Deze hebben namelijk invloed op je bloedsomloop. Zo kan de bloedtoevoer naar de penis dan ook worden verbeterd. Je moet bij de nitraatrijke voedingsmiddelen denken aan venkel, prei, peterselie, andijvie, selderij en spinazie.
  • Lycopeenrijke voeding, er zijn nog een aantal veranderingen die er invloed op kunnen hebben en deze gaan over lycopeenrijk voedsel. Je zou dan kunnen denken een tomaten en olijfolie.

Oefenen maar!

Er zijn dus veel veranderingen die je zelf door kunt voeren qua voeding, maar lichaamsbeweging zou ook van belang kunnen zijn. Mannen die ED hebben zouden eigenlijk meer moeten bewegen. Dit is door een onderzoek ook aangetoond, mannen zouden meer aerobic oefeningen moeten doen, zo kunnen de symptomen wellicht wat verlaagd worden. Als mannen te zwaar zijn en ook ED hebben, dan kunnen ze het beste met fitness beginnen (onder begeleiding).

Bespreken met een arts

Als je denkt dat je ED hebt dan kun je het beste direct een gesprek inplannen met je arts. Dan kan er samen gekeken worden wat de oorzaak is en wat er aan gedaan kan worden. Voordat je zelf een L-Tyrosine supplement in gaat nemen, moet er eerst met de arts gekeken worden of dat bij je gezondheid mogelijk is. Mocht je andere medicatie gebruiken dan moet een arts toch kijken of dat er een wisselwerking op kan treden of dat het veilig is om het samen te gebruiken.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Redactie, https://www.healthline.com/nutrition/tyrosine.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box