Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Erectiepillen anoniem verzonden
 • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Helpt Zink je Erectie te Bevorderen?

Helpt Zink je Erectie te Bevorderen?

Zink voor een gezond testosteronniveau en erectie | Wat is zink? | Zink slikken, de voordelen | Meer over zink supplementen | Zink en je libido | Een gezond testosteron.

Zink voor een gezond testosteronniveau en erectie

We hebben allemaal voldoende zink nodig. Het draagt namelijk bij aan onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarom is het van belang om meer over zink te weten te komen, zoals wat het doet, wat symptomen zijn als je een tekort hebt aan zink en waarom je zink eventueel extra moet slikken als je het te weinig binnen krijgt. Zink is tevens goed voor een gezond testosteronniveau en een erectie, ook daar gaan we dieper op in.

Wat is zink?

Het mineraal zink hebben we nodig voor onze gezondheid. Je komt het tegen in diverse voedingsmiddelen en daarbij kun je denken aan bonen, noten, gevogelte, vlees en zeevruchten. Als je het via de voeding te weinig binnenkrijgt kun je het ook als supplementvorm innemen. Er zijn verschillende redenen waarom zink van groot belang is. Zink zorgt er namelijk voor dat je lichaam wonden hierdoor beter kan genezen en infecties worden hierdoor bestreden. Bij je enzymen en hormonen is zink ook betrokken (bij de productie hiervan) en het speelt een grote rol bij zwangerschap en vruchtbaarheid. Veel mensen krijgen standaard al genoeg zink binnen middels voeding. Maar jonge kinderen en zwangere vrouwen hebben vaak extra zink nodig en kiezen er dan voor om supplementen in te nemen.

Natuurlijke erectiepillen met zink 

KING ACTIVE PLATINUM MET ZINK

Zink slikken, de voordelen

Zink heeft op veel dingen van ons lichaam invloed, we leggen je graag de voordelen uit:

 • Botten, als je voldoende zink binnenkrijgt draagt het bij aan een goede samenstelling van de botten. Bij de botvorming zelf speelt het ook een grote rol.
 • Celdeling, op het celdelingsproces in je lichaam heeft zink een gunstige invloed. Zo draagt het bij tot een proces van cel vernieuwing en dat komt door het aanmaken van nieuwe cellen en weefsel (waar het invloed op heeft).
 • Cognitief, het mineraal heeft invloed op de cognitieve delen van je lichaam. Zo draagt het bij aan het leervermogen, je geheugen, het concentratievermogen en de intelligentie.
 • DNA-synthese, hierbij speelt zink ook een belangrijke rol en het is een replica van erfelijk materiaal in cellen en dan ook onmisbaar voor iedereen zijn of haar gezondheid.
 • Eiwitsynthese, het speelt een grote rol bij de opbouw van eiwitten in je lichaam en dan noemen we dan eiwitsynthese.
 • Gezichtsvermogen, het heeft een positief effect hierop. Je kunt hierdoor goed zien en de conditie van de ogen wordt hierbij ook goed en optimaal ondersteund.
 • Haar, zink heeft als mineraal invloed op je haar. Dit komt omdat het bijdraagt aan normale haargroei en het zorgt ervoor dat je haar sterk is en dat de conditie van je haar goed blijft.
 • Hormonen, zink heeft invloed op je hormoonhuishouding. Het draagt tevens bij tot het behoud van een goed evenwicht. Ook heeft het invloed op het testosterongehalte in je bloed.
 • Huid, zink heeft als mineraal invloed op de gezond van ieders huid. Het draagt bij aan een goede ondersteuning van binnenuit en het heeft invloed op het herstelvermogen, de structuur en de slijmvliezen van je huid.
 • Immuunsysteem, het beschermt je cellen en weefsel van je lichaam tegen invloed van buitenaf en daar speelt zink ook een grote rol in. Ook draagt het bij aan een goede immuniteit.
 • Macronutriënten, zink als mineraal heeft invloed op je stofwisseling. Het draagt bij aan de ondersteuning van de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten.
 • Stofwisseling, het draagt bij aan een normaal zuur-base metabolisme. Maar ook draagt het bij aan vetzuren, koolhydraten en het metabolisme van vitamine A.
 • Nagels, het is goed voor je nagels, het draagt bij aan de conditie en de gezondheid hiervan.
 • Oxidatieve schade, cellen en weefsels worden mede dankzij zink beter beschermd tegen de invloed van buitenaf. Invloed kan komen van bijvoorbeeld luchtvervuiling en UV straling.
 • Spermatogenese, voor de mannelijke vruchtbaarheid is zink heel goed. Het draagt bij aan de kwaliteit en functie van sperma.

Zoals je kunt lezen zorgt zink voor veel voordelen binnen je lichaam. Het is daarom van belang dat je ook genoeg binnenkrijgt. Dit kun je zelf doen middels voeding en als je een tekort hebt zijn er altijd nog supplementen die je kunt innemen. 

Supplementen voor je erectie die zink bevatten

MALE POWER PRO CAPSULES

Voeding en zink

Zink kun je terugvinden in voeding, je zou daarbij kunnen denken aan oesters, kip, noten, rundvlees en peulvruchten. Er zijn ook veel verpakte voedingsmiddelen die verrijkt zijn met zink en ook ontbijtgranen. 

Wat als er sprake is van een zink tekort?

Het zou kunnen zijn dat er bij je sprake is van een zink tekort. Dit kan ontstaan wanneer dat je niet genoeg zink binnenkrijgt middels voeding. Het kan ook zijn dat je lichaam zink niet goed op kan nemen uit je maagdarmkanaal. Symptomen waar je dan tegenaan kunt lopen zijn bijvoorbeeld diarree, impotentie, haaruitval en een vertraagde wondgenezing. Als je een tekort hebt dan kan dat worden behandeld met zink tabletten. Je kunt ook meer zinkrijke voedingsmiddelen in gaan nemen waaronder rundvlees en pompoenpitten.

Meer over zink supplementen

Als je het kan voorkomen is het goed om een zink tekort te voorkomen. Je zou dan zink tabletten in kunnen nemen en dat doe je dan in de vorm van supplementen. Het supplement calcium, magnesium, zink is bedoeld als ondersteuning van je zink gehalte in je lichaam. Het zou de juiste ondersteuning moeten bieden.

Erectie kuur met zink

ManPower Pro Erectiepillen

Hoeveel zink heeft iemand nodig?

De hoeveelheid zink die je nodig hebt, is per persoon wisselend. Gemiddeld wordt er gezegd dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen staat op 7 mg per dag, mannen hebben 9 mg per dag nodig. Veel Nederlanders krijgen te weinig zink binnen middels voeding, dit blijkt uit recent gehouden onderzoeken. Daarom is het van belang om zelf te zorgen dat je genoeg producten gaat nuttigen die zink bevatten. Een tekort aan zink is namelijk niet prettig dus probeer dat te voorkomen.

Waar zit zink in?

Als je meer zink binnen moet krijgen dan doe je dat met name door vlees te eten want hierin vind je vel zink. Als je dan mag kiezen dan kun je het beste gehakt en kipfilet pakken. Groene bladgroenten bevatten ook zink, net als bonen en graanproducten. In groenten en fruit vind je niet veel zink, maar dit heb je wel nodig om gezond te blijven en andere vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Zink vind je nog wel in bijvoorbeeld knoflook, eierdooiers en oesters.

Zink en je libido

Je hebt zink nodig, het wordt dan ook gezien als een multifunctioneel mineraal en dat heb je nodig bij het opbouwen van eiwitten. Ook draagt het bij aan het hormoon insuline en heeft het invloed op dat je afweersysteem goed werkt. Tevens speelt het een rol bij de vruchtbaarheid. Daarmee bedoelen we dat het een rol speelt bij de voortplanting. Het speelt namelijk een grote rol bij de vorming van spermacellen. Het heeft ook invloed op het aantal hormonen (zoals je testosteron). Je hebt daarom genoeg zink nodig om te zorgen voor een normale vruchtbaarheid en de voortplanting. 

Een gezond testosteron, daar droom je toch van?

Je moet er daarom voor zorgen dat je voldoende zink binnenkrijgt. De enzymen in jouw lichaam gebruiken zink om je testosteron aan te maken. Als je een licht tekort zou hebben aan zink, dan heeft dat al gevolgen voor je testosteron (het zorgt voor een afname). Dit hormoon speelt een grote rol bij je libido, en speelt een rol bij het produceren van gezond en genoeg sperma. Je sperma zou voorzien moeten zijn van een hoge concentratie zink. Als een man een ejaculatie krijgt dan verliest hij 5 mg zink per keer. Je moet ook weten dat het zink een rol speelt bij de ontwikkeling van de buitenste membraan en ook bij de staart van de spermacellen. Als je niet genoeg zink binnenkrijgt dan wil dat zeggen dat de cellen zich niet optimaal kunnen ontwikkelen en ze zijn dan niet krachtig genoeg van zichzelf om de reis naar een baarmoeder te maken. Zink is ook nog van belang voor het aanmaken van dopamine. Dit is een neurotransmitter en die speelt een rol bij je alertheid en je actiebereidheid. Het heeft ook te maken met alles wat maar bij seks komt kijken. Het geeft je daarnaast ook een goed en gelukkig gevoel. Je krijgt hierdoor ook meer zin in seks en je bent ook meer in staat om er van te mogen genieten. Als je een tekort zou hebben aan zink dan heeft dat dus negatieve gevolgen voor je libido en daar kun je echt last van hebben.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Redactie, Medicalnewstoday.com

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box