Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Gemiddelde duur erectie

  • Door Cees
  • 25 / 10 / 2018 0
Gemiddelde duur erectie

Hoewel de meeste mannen het liefst zouden willen dat een erectie zolang mogelijk voortduurt heeft men natuurlijk wel een probleem wanneer een erectie bijvoorbeeld langer dan 4 uur lang aanhoudt.

De optimale en natuurlijke duur van een erectie

Wanneer u als man een gezellige avond voor twee wilt plannen is het natuurlijk van groot belang dat uw erectie zo lang als maar enigszins mogelijk duurt. Dit neemt echter niet weg dat het voor verreweg de meeste mannen een groot probleem vormt om tot een erectie te komen die een uur of zo mogelijk nog langer duurt. Natuurlijk zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen maar in de meeste gevallen rekent een man zich al rijk wanneer hij een stevige erectie met een duur van 30 tot 45 minuten weet te behouden. In dergelijke gevallen wordt dan wel altijd gerekend vanaf het moment dat de erectie de maximale hardheid heeft bereikt.

Na het ejaculeren, een erectie nog langer in stand te houden?

Slechts bij een enkeling wil het weleens voorkomen dat, na te zijn klaargekomen, de erectie gewoon voortduurt, echter er is hier duidelijk sprake van een nogal zeldzaam fenomeen. Veelal zal het zo zijn dat de penis, vrij kort nadat men een orgasme heeft gehad, weer verslapt. Dit is een natuurlijke gang van zaken waaraan inderdaad slechts een enkeling aan ontkomt en dus geen reden tot zorg.

Is het mogelijk om een erectie langer te laten duren dan gewoonlijk?

De meeste mannen zijn niet op de hoogte van het feit dat het wel degelijk tot de mogelijkheden behoort om de duur van een erectie op te rekken. Hierbij moet men er echter van uit gaan dat dit niet na het ejaculeren mogelijk is maar wel door bijvoorbeeld het voorspel op te rekken. Wanneer men hier wat creatief en fantasierijk mee om weet te gaan kan men een voorspel desgewenst tot in het oneindige oprekken. Niet iedereen zal dit na willen streven, maar een kwartier tot een half uurtje langer vrijen is nog nooit iemand slechter van geworden, geduld blijft nu een maal een schone zaak.

Sprake van een erectie die extreem lang aanhoudt

Hoewel de meeste mannen het liefst zouden willen dat een erectie zolang mogelijk voortduurt heeft men natuurlijk wel een probleem wanneer een erectie bijvoorbeeld langer dan 4 uur lang aanhoudt. Er kan in een dergelijk geval dan ook sprake zijn van een gezondheidsprobleem! Bij een natuurlijke erectie kan er dan namelijk, ten gevolge van zuurstoftekort (het bloed in de penis circuleert namelijk niet) weefsel in de penis afsterven. Mocht u daarom als man met een dergelijk lange erectie worden geconfronteerd is het dan ook verstandig om met de huisarts in contact te treden om een en ander op te lossen.

Hoe vaak per dag hebt u gemiddeld een erectie?

Wanneer u in staat zou zijn om het aantal dagelijkse erecties te turven zult u verbaasd staan van uzelf. In doorsnee heeft een man tussen de 10 en 20 keer per etmaal een korte dan wel langer aanhoudende erectie. Waar men zich niet van bewust is, is het feit dat het lichaam ook ’s nachts deze vorm van activiteit entameert. 

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. 

Bronnen
Redactie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box