Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Damiana

Damiana

De gedroogde bladeren van de Damiana zou je kunnen roken of je kunt er thee van trekken.

Damiana hoort bij de passiebloemfamilie

De speciale plant genaamd Damiana bevat een extract dat ingezet wordt voor de bestrijding van seksuele disfunctie. Het zou mogelijk de doorbloeding van de penis kunnen verbeteren en daardoor bij kunnen dragen aan een sterkere en langer aanhoudende erectie. Het kan in worden genomen in de vorm van druppels of capsules. De gedroogde bladeren van de Damiana zou je kunnen roken of je kunt er thee van trekken.

Meer over Damiana

De plant Damiana hoort bij de passiebloemfamilie. Het staat ook wel bekend onder de wetenschappelijke naam Turnera diffusa, deze groeit in Zuid-Amerika en Midden-Amerika, maar ook in het Caraïbisch gebied en in het zuidwesten van de VS. Het is een klein plantje met kleine, geurige en gele bloemen.

Gebruik Damiana

Je kunt Damiana innemen in de vorm van thee, capsules of als druppels. Ook kun je de gedroogde bladeren roken. De Mexicaanse natuurgeneeskunde kent Damiana zeker al langere tijd. Daar wordt het ingezet om klachten te bestrijden die het gevolg zijn van bijvoorbeeld angsten, maagproblemen en seksuele disfunctie. Vrouwen gebruiken daar ook supplementen op basis van Damiana om menstruatieklachten te bestrijden, zoals stemmingswisselingen en buikpijn.

Damiana extract zou de bloedcirculatie kunnen bevorderen

Het is (nog) niet wetenschappelijk bewezen of Damiana een bijdrage kan leveren aan het verlichten van de genoemde klachten. Maar het vermoeden is wel dat het Damiana extract de bloedcirculatie van je onderlichaam zou kunnen bevorderen en de stofwisseling mogelijk kan verbeteren. Als je de bladeren rookt dan zou dat kunnen zorgen voor een ontspannen gevoel. Zo kan het bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het bestrijden van angst en stemmingswisselingen. Let op: het roken van de bladeren van Damiana kan schadelijk zijn voor je longen!

Damiana en seksuele disfunctie

Er is wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van Damiana en seksuele disfunctie. Het zou de kleine spieren in de arteriële wanden van de penis laten ontspannen. Hierdoor zal de doorbloeding verbeteren en stimuleren voor een sterkere en langere erectie. Ook zou het de spieren ontspannen.

Verkrijgbaarheid Damiana

De bladeren en de extracten van Damiana zijn in Nederland vrij verkrijgbaar. De bladeren zijn bij Jacob Hooy verkrijgbaar en kun je roken of er thee van trekken. Capsules met het Damiana extract zijn verkrijgbaar van een aantal merken zoals van SNP.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 
Bron: Redactie, Jellinek.nl, webmd.com.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box