Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Potentiehout

Potentiehout

Potentiehout staat bekend als een afrodisiac | Ook bij erectiestoornissen en onvruchtbaarheid wordt Potentiehout gebruikt.

Potentiehout en de geneeskracht

Bomen kregen vroeger een naam die verwees naar hun geneeskrachtige werking. Een voorbeeld daarvan is potentiehout. Het is een kruid wat al eeuwenlang in wordt gezet tegen seksuele vermoeidheid. In het Amazonegebied van Zuid-Amerika kwam je het van nature tegen. Potentiehout ook wel Muira Puama genoemd zou een uitkomst bieden als een man last had van stress, vermoeidheid of van een erectieprobleem. Het middel heeft namelijk een libido verhogende werking en de wortel van de boom zou het geheugen kunnen versterken. Maar ook reumatische ontstekingen zouden mogelijk door potentiehout gerend kunnen worden en zou het helpen bij diverse overgangsklachten en menstruatieklachten.

Meer over potentiehout

Potentiehout heeft ook een Latijnse naam en dat is Acanthea Virilis. Hierbij komt het woord Acanthea van het Griekse woord Acanthos en dat verwijst naar doorn. Het woord Virilis is Latijn voor 'mannelijk´. De lokale indianenbevolking in Brazilië en Suriname hebben Potentiehout ingezet als zenuwgestel-versterkend kruid. Ook zou het een bijdrage leveren aan het stimuleren van de spijsvertering. Ze kauwen dan gewoon op de wortel, het schors of op de stengels.

Werkzame stoffen Potentiehout

Het wortelschors en een beetje van de bast worden gebruikt van Potentiehout. Er zitten namelijk een aantal stoffen in die goed kunnen zijn voor je, zoals alkaloïden (muirapuamine), maar ook Langketenige vetzuren en bijvoorbeeld beheenzuur.

Libido en Potentiehout gaan goed samen!

Potentiehout staat bekend als een afrodisiac. Dit staat weer bekend als het verhogen van de geslachtsdrift of het libido en daarmee zal het ook een bijdrage leveren aan het verhogen van de potentie. Het Potentiehout wordt ingezet bij bijvoorbeeld niet organische oorzaken van verminderd seksueel verlangen, maar ook bij seksuele dis functies waarbij je kunt denken aan frigiditeit, impotentie of een verminderd libido. Ook bij erectiestoornissen en onvruchtbaarheid kan Potentiehout worden ingezet.

Het middel Muira Puama heeft mogelijk een ontsteking-werende werking en wordt daarom ook gebruikt bij chronische reumatische aandoeningen. Het Potentiehout kan bijdragen aan het reguleren van het vrouwelijke hormoonstelsel en het is ook een natuurlijke pijnstiller. Het bevordert ook je eetlust en versterkt de maag. Het stimuleert daarbij ook mogelijk de spijsvertering en het remt mogelijk ontstekingen in de darm.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Verywellhealth.com by Cathy Wong.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box