Senserex - 5 capsules - erectiepillen

New product

Langer doorgaan 

Is een natuurlijke erectiepil die speciaal ontwikkeld is om de erectie te ondersteunen en de potentie te verhogen. Senserex is er op gericht om u weer te laten presteren, zowel lichamelijk als geestelijk en dit op een volkomen natuurlijke basis.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,40.


€ 25,00 btw incl.

Hoeveelheid Korting
5 Caps... € 25,00 € 0,00
10 Caps... € 48,00 € 2,00
15 Caps... € 69,00 € 6,00
20 Caps... € 88,00 € 12,00

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Data sheet

Inhoud 5 Capsules

Meer info

SENSEREX 

Erectieproblemen? Stimuleer een gezonde erectie!

Wat Senserex uniek maakt:

  • Ondersteunt de seksuele prestatie en de erectie
  • Stimuleert het uithoudingsvermogen en lustgevoelens
  • 100% natuurlijk voedingssupplement
  • Ingrediënten dragen bij voor meerdere hoogtepunten

Wat is Senserex?

Senserex zijn blauwe capsules met ieder een inhoud van 370 mg, verkrijgbaar in een verpakking van 5 capsules in een doordrukstrip. Senserex werkt na ongeveer 45 minuten. Één capsule is tot 36 uur actief in uw lichaam. 

Advies van de dosering

Ongeveer één uur voor de seksuele activiteit één capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Voor meer informatie zie de bijsluiter op de verpakking. Niet meer dan één maal per etmaal innemen.

Wat zijn de werkzame stoffen?

200 mg: Peptides van Rode Alg*
170 mg: Micro Kristallijne Cellulose
Ingrediënten staan vermeld op de verpakking.

* Een peptide is een molecuul dat bestaat uit meerdere aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

Hoe moet Senserex worden ingenomen?

Slik de capsule in zijn geheel door met voldoende water. De tijd van werking kan per persoon verschillen, maar in de doorsnee duurt dit 45 minuten na inname. Senserex werkt op zijn best op een lege maag of na een lichte maaltijd. De werkzame stof wordt sneller in het bloed opgenomen als u een lege maag heeft.

Effect van alcohol op Senserex

Het teveel drinken van alcohol kan voor een tijd de mogelijkheid om een erectie te krijgen negatief beïnvloeden. Voor een optimale werking van Senserex adviseren wij om geen grote hoeveelheid alcohol te consumeren voordat u Senserex gebruikt.

Is Senserex voor iedereen?

Senserex is een voedingssupplement voor mannen. Senserex mag niet gebruikt worden door personen onder de 18 jaar. Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Senserex niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Senserex is niet aangeraden bij personen met hartproblemen, diabetici en personen met een hoge bloeddruk. Buiten het bereik houden van kinderen. Senserex koel en droog bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter door. Bij geval van twijfel neem contact op met uw arts.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2018-03-08 Dutch

Erectiemiddel

Gebruik Senserex nu 2 jaar en heb veel meer vertrouwen in me seksleven gekregen. Doorgaan zo!

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-03-09 Dutch

Sterker

Sinds ik Senserex erectiepillen ben gaan gebruiken is mijn erectie niet alleen sterker, maar houdt die ook langer stand. Ik kan soms Sinds ik Senserex erectiepillen ben gaan gebruiken is mijn erectie niet alleen sterker, maar houdt die ook langer stand. Ik kan soms zelfs wel tweemaal op een avond de liefde bedrijven. Hiervoor wil ik u heel erg bedanken.
Jacques.zelfs wel tweemaal op een avond de liefde bedrijven. Hiervoor wil ik u heel erg bedanken.

Kwaliteit 
2016-11-17 Dutch

Uitkomst

Na veel gedraal toch maar aan mijn meisje uitgelegd dat het allemaal eigenlijk aan mij lag, ik kreeg ‘m gewoon steeds moeilijker overeind en soms helemaal niet meer. Dat kwam uiteindelijk onze relatie ook niet ten goede. Bij het minste verschil van mening meteen veel ergernis die uiteindelijk te herleiden was tot ons sexleven. Of liever gezegd het gebrek daaraan. Goede raad was deze keer niet eens zo heel erg duur. Op internet aan het scharrelen gegaan en uiteindelijk terecht gekomen bij de erectiepillen van Senserex .Dat bleek een prima uitkomst, zeker vanaf het moment dat ik mijn gene had overwonnen. Een prima product waar we veel plezier aan beleven.

Kwaliteit 
2016-08-21 Dutch

Verlichting

Ik moet eerlijk bekennen dat ik na een relatie van ruim 20 jaar niet meer dezelfde lustgevoelens had als de eerste jaren van ons samenzijn. We waren in een behoorlijke sleur beland en mijn vrouw begon zich met de dag vervelender en geïrriteerder tegen mij te gedragen. Als je dit wilde bespreken bleek al gauw dat dit volledig voortvloeide uit onvrede over de kwaliteit van ons seksuele leven. Het ergste was dat ik haar ook geen ongelijk kon geven, er schortte inderdaad het een en ander aan. Bovendien kon ik er niet omheen dat een en ander in ruime mate ook mijn schuld was. Ik hield nu en dan de boot af terwijl zij wel ‘zin’ had. Na nog een poosje om de hete brei te hebben heen gedraaid heb ik mij toch maar tot de huisarts gewend die, na mijn verhaal te hebben aangehoord voorstelde dat ik eens gebruik zou kunnen maken van een erectiepil. Hij had namelijk de indruk dat er in de eerste plaats sprake was van een fysiek probleem. De eerste pil (Viagra) die ik op basis van een recept bestelde en uitprobeerde bleek, althans voor mij, niet het gewenste effect te hebben. Toch nogmaals, maar nu via internet op zoek gegaan. Zo kwam ik terecht bij Senserex. En ik moet bekennen dat ik echt baat heb bij deze pil (en mijn vrouw trouwens ook ….).
Hoewel ik nog niet zo heel oud ben (37) en dus niet zondermeer tot de doelgroep van de fabrikanten van erectiemiddelen behoor neem ik gemakshalve voorafgaand aan het plegen van de daad soms een erectiepil. Niet dat het zonder pil niet meer gaat, maar meer uit pure gemakzucht. Een tijdje geleden ben ik van pil veranderd omdat ik bij de vorige pil soms wat last had van bijwerkingen. Sinds kort gebruik ik een pil die gemaakt wordt met planaardige stoffen. Deze pil, met de merknaam Senserex, is op discrete wijze verkrijgbaar via Erectiepillenwinkel.nl. En ik moet bekennen, de lichte hoofdpijn die ik in het verleden soms wel eens op voelde komen overvalt mij nu nooit meer.

Kwaliteit 
2016-02-27 Dutch

erectiepil

Meerdere keren Senserex gebruikt, en nog steeds een meer als happy klant! Aanrader en geen bijwerkingen. Penis blijft langer stijf dan normaal het geval is.

Kwaliteit 
2015-09-15 Dutch

Een aanrader!

Na enkele andere erectiepillen te hebben geprobeerd, die wisselend effect hadden, heb ik gekozen voor de sterke soort, Senserex. Ik heb er geen bijwerkingen van dus geen hoofdpijn, maar wel een sterke erectie. Een aanrader dus!

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-07-14 Dutch

Senserex

Werkt uitstekend op de momenten waar je het verwacht. Bedankt voor de snelle levering.

  • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Senserex - 5 capsules - erectiepillen

Senserex - 5 capsules - erectiepillen

Langer doorgaan 

Is een natuurlijke erectiepil die speciaal ontwikkeld is om de erectie te ondersteunen en de potentie te verhogen. Senserex is er op gericht om u weer te laten presteren, zowel lichamelijk als geestelijk en dit op een volkomen natuurlijke basis.

Schrijf een recensie