Badmaat Penisvergroting Grotere weergave

Badmaat Penisvergroter

New product

PENISVERGROTER

Als u de Badmaat penisvergroter regelmatig gebruikt vergroten de bovenste kamers van de zwellichamen en wordt er meer bloed doorgelaten. Hierdoor wordt uw penis groter en is het resultaat ook blijvend. U kunt het vergelijken met bodybuilding.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 8 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,60.


€ 89,95 btw incl.

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Meer info

BADMAAT PENISVERGROTER

Wanneer u de Badmaat regelmatig gebruikt vergroten de bovenste kamers van de zwellichamen en wordt er meer bloed doorgelaten. Hierdoor wordt uw penis groter en is het resultaat ook blijvend. U kunt het vergelijken met bodybuilding. Het mooie design van de nieuwe pomp zorgt voor een maximale groei na veelvuldig gebruik zonder de nadelen wat u met andere pompen soms kunt krijgen. U penis begint te groeien zodra er steeds meer water uit de pompt geperst wordt. U wilt een grote dikke penis waarmee u indruk kunt maken? Volg dan deze adviezen op en maak gebruik van de Badmaat met waterslot om uw penis te vergroten. Telkens als u in bad gaat of onder de douche gebruikt u de Badmaat een kwartiertje en zult u versteld staan van het mooie resultaat. Met dit unieke apparaat vergroot u namelijk uw penis in korte tijd en u hoeft er niet eens veel voor te doen. Gewoon als u in bad gaat of onder de douche zet u de Badmaat op uw penis en het waterslot doet de rest. Het waterslot zorgt voor een aangename zuigkracht waardoor de sponscellen groter worden en de penis niet alleen langer wordt maar ook aanzienlijk dikker.
De Badmaat is uitermate geschikt om onder de douche te gebruiken.

Voordelen van de Badmaat:

  • Zeer handzaam
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Eenvoudig in gebruik

Wat kunt u verwachten:

  • Binnen 15 minuter resultaat
  • Langere en dikkere penis
  • Meer zelfvertrouwen
  • Blijvend resultaat

Waarom is de Badmaat beter?

Al binnen slechts 15 minuten ziet u een positief resultaat. De Badmaat weet het nuttige met het aangename te verenigen; een aangename zuigende werking die tegelijkertijd uw penis groter maakt. Het nieuwste en best werkende apparaat om de penis binnen zeer korte tijd te vergroten. Misschien wist u niet dat u de grootte van uw penis, gewoon in uw eigen prive omgeving met zeer goede resultaten kunt vergroten. Het programma duurt 6 weken, slechts 15 - 20 minuten per keer en dan heeft u een langere, dikkere en gezondere penis waar u blijvend van kunt genieten. Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het werkt absoluut! Veel mannen gebruiken het apparaat tijdens een dagelijks bad of douche, waardoor ze snel vooruitgang boeken! De penis is verdeeld in 3 kamers, 2 grote kamers aan de bovenkant (corpora cavernosa) en een kleinere kamer aan de onderkant welke dient om te plassen en klaar te komen (corpus spongisum). Als u een erectie krijgt geven de hersens een hormoon vrij wat bloed naar de penis stuurt. Deze bloeddruk vult de bovenste kamers wat zorgt voor een stevige erectie. Echter bepaalt de lengte en bloeddruk van de corpora cavernosa de lengte van je penis.

Hoe werkt Badmaat:

De Badmaat werkt volgens het vacuüm principe dat wordt opgewekt door middel van het waterslot en rubber balg aan de onderkant van de Badmaat. Als de pomp gevuld is met heerlijk warm water wordt hij over de penis geschoven tot aan de basis. Door daarna met pompbewegingen overtollig water uit de Badmaat te persen ontstaat een vacuüm die een aangename zuigende kracht uitoefend op de penis. Deze zuiging zorgt dat er meer bloed naar de penis stroomt waardoor de penis zich in alle richtingen gaat vergroten om het verschil in ruimte binnen in de Badmaat te compenseren. Door dit regelmatig te doen resulteert het in een permanente en blijvende vergroting.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2013-09-28 Dutch

Veel plezier met de badmaat

Moet zeggen dat de badmaat veel beter is dan ik had verwacht.
Bij deze dus een positieve recensie !

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Badmaat Penisvergroter

Badmaat Penisvergroter

PENISVERGROTER

Als u de Badmaat penisvergroter regelmatig gebruikt vergroten de bovenste kamers van de zwellichamen en wordt er meer bloed doorgelaten. Hierdoor wordt uw penis groter en is het resultaat ook blijvend. U kunt het vergelijken met bodybuilding.

Schrijf een recensie