Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Penispomp gebruiken?

Penispomp gebruiken?

Een erectiepomp is een voortreffelijk hulpmiddel om een erectie te behouden of om een erectie te krijgen.

Penispomp of erectiepomp?

Een penispomp of een erectiepomp kan uw tijdelijk erectie vergroten

Een erectiepomp, ook wel penispomp genoemd is een kunststof cilinder die u over de penis kan schuiven, daarna wordt de lucht met een pomp uit de buis gezogen. Als gevolg ontstaat er een vacuüm zo dat er tijdelijk meer bloed naar de penis wordt gezogen. Zo wordt de bestaande erectie harder en als u nog geen erectie heeft dan ontstaat er een erectie.

Erectiestoornissen: de oplossing en de oorzaak

Erectiestoornissen of impotentie zijn van alle leeftijden, landen, rassen en tijden. Echter, het niet of minder hard worden van de penis vaker op hogere leeftijd voorkomt. Meer dan 15 procent van de mannen ouder dan 18 jaar heeft in mindere of meerdere mate last van erectieproblemen. Bij personen ouder dan 60 jaar ligt dit cijfer zelfs rond de veertig procent. De oorzaken van erectiestoornissen zijn erg verschillend en kunnen zowel seksuologisch, psychologisch of van lichamelijke aard zijn. De aanpak van erectieproblemen is daarom niet altijd even eenvoudig. Meerdere personen kiezen voor een erectiepomp/penispomp als oplossing, terwijl andere mannen liever erectiepillen gebruiken.

Penispomp

De voordelen van een penispomp

Een erectiepomp is een voortreffelijk hulpmiddel om een erectie te behouden of om een erectie te krijgen. Dit geldt vooral bij personen die geen erectiepillen willen of niet mogen gebruiken van hun arts. De penispomp is voor deze mannen dan een uitstekende uitkomst. Het grote voordeel van de penispomp is dat het in tegenstelling tot enkele erectiepillen of erectie middelen geen bijwerkingen kan veroorzaken. De penispomp kan zo vaak gebruikt worden zoals u dat wenst en uitkomt.

Gebruik Penispomp

Veel personen zien op tegen het gebruik van de penispomp. Ze zijn huiverig dat het te pijnlijk of te ingewikkeld is. Dan hebben we goed nieuws voor u: De penispomp is zeer makkelijk te bedienen en het zuigen van de erectiepomp doet zeker geen pijn. We raden u uiteraard wel aan om de bijsluiter van de pomp goed door te lezen, en de erectiepomp rustig en stap voor stap uit te proberen. Dan weet u zeker wat voor u het fijnst werkt.

Welke penispomp is het beste?

Er zijn verschillende soorten penispompen op de markt. Het verschil in de erectiepompen zit hem meestal in de pomp zelf. Er zijn penispompen die automatisch lucht uit de cilinder zuigen, andere erectiepompen hebben dan weer een handpompje zodat u de pomp zelf eenvoudig kan bedienen. Het is maar net wat u zelf plezierig vindt. Bijna alle erectiepompen worden geleverd met verschillende accessoires zoals onder andere een penisring. De penisring wordt na het vacuüm pompen om de harde penis geschoven zo dat  het verzamelde bloed niet weg kan stromen.  Meer weten over erectiestoornissen en de oplossingen hiervoor?

Informatie
De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. 

Bron
Redactie, Paarsekeizerin.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box