Terug

Welkom op de vernieuwde website! Voor de speciale korting van 10% en info over het inloggen klik hier.

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis en anoniem verzonden binnen Nederland
  • Erectie ondersteunende middelen Natuurlijke producten

Penis van mijn man wordt niet stijf

  • Door Max
  • Thursday 25 / 10 / 2018 0
Penis van mijn man wordt niet stijf

Het belangrijkste wat je omtrent je levensstijl via het internet kunt opsteken is dat er een scala van minder goede en doodgewoon slechte gewoontes zijn die stuk voor stuk onder meer op je seksuele leven van invloed zijn.

Erectieprobleem bij mijn man

Naar ik nog niet meteen aannam heeft mijn vriend waarschijnlijk kennelijk toch last van een erectiestoornis. Ik moet er wel bij vertellen dat we om een aantal redenen een vervelende tijd hebben doorgemaakt die hier mogelijk debet aan is. Op een gegeven moment verslapte de penis van mijn vriend tijdens het vrijen. We hadden wel een paar glazen wijn gedronken en waren daarom ook wat lacherig. Zodoende schonken er daarom ook verder geen aandacht aan. Toen het vervolgens een paar keer goed ging waren we het voorval al weer vergeten op het moment dat het zelfde euvel zich weer voordeed, nu een paar maal achter elkaar. Op dat moment begon ik toch lichtelijk ongerust te worden.

Bezoek een arts

Geen sprake van, op zijn leeftijd kon je toch nog  niet zomaar impotent raken, hij was per slot van rekening toch geen bejaarde, maar pas 37 jaar oud. Ik opperde een andere mogelijkheid, we konden samen in relatietherapie gaan. We waren uiteindelijk al weer sinds onze middelbare schooltijd bij elkaar en was er lichamelijk niets mis met hem. Ook dit idee stond hem niet aan en was dus verder niet bespreekbaar. Doordat hij op een enkel moment aan zichzelf twijfelde ging ik de oorzaak op een of andere manier bij mijzelf zoeken. Door steeds kritischer naar mijzelf te kijken ging ik mij steeds onzekerder voelen, wat mankeerde mij toch. Natuurlijk was ik een paar pondjes aangekomen na mijn pubertijd en het baren van twee kinderen, maakte dat mij zo onaantrekkelijk, was dat het of moest ik misschien meer initiatief tonen tijdens het vrijen. Uiteindelijk hadden we al een tijdje helemaal geen seks meer en er overpraten deden we al helemaal niet meer. Dit met als resultaat dat de stemming in huis niet meer te harden was, vooral in de slaapkamer.

Leeftijd en de penis

En dat helemaal onverwacht was daar een verrassende ontmoeting op een feestje. Ik raakte spontaan in gesprek met een vrouw die ongeveer van mijn leeftijd leek te zijn. Ze nam helemaal niets van de schaaltjes met lekkernijen die van tijd tot tijd langskwamen en nipte af en toe aan een glas witte wijn. Ze liet blijken nogal druk bezig te zijn met haar gezondheid, en niet alleen zij maar ook haar man. Die bleek last te hebben van allerlei grote en kleine kwaaltjes waaronder ook van tijd tot tijd erectieproblemen. Maar via de huisarts waren ze in contact gekomen met een seksuoloog die hen na een paar gesprekken wees op een aantal verkeerde dingen in hun leefstijl die hoognodig aan verandering toe waren. Hij gaf hen diverse tips hoe het beter kon en inderdaad, na verloop van enige tijd begonnen de kwaaltjes -en ook haar overgewicht- af te nemen en soms zelfs geheel te verdwijnen. Thuisgekomen ben ik meteen begonnen om op internet het een en ander uit te zoeken. En inderdaad, ik kwam al gauw op het idee dat bepaalde verkeerde gewoontes grote invloed kunnen hebben op je gezondheid, en al evenzeer je seksuele leven.      

Ultra_dunne_condooms_Level

Meer gevoel met deze ultra dunne condooms van Level

Gezonde levensstijl 

Het belangrijkste wat je omtrent je levensstijl via het internet kunt opsteken is dat er een scala van minder goede en doodgewoon slechte gewoontes zijn die stuk voor stuk onder meer op je seksuele leven van invloed zijn. Om te beginnen natuurlijk ‘Wijntje en Trijntje’ die, hoe leuk ook, hun negatieve invloed op je lichaam niet missen, zeker bij een te grote regelmaat! Ook wanneer je bijvoorbeeld de frituurpan in je culinaire repertoire  hebt opgenomen doe je er goed aan dat tot een minimum te beperken, dan wel geheel af te schaffen. Wanneer je dat niet echt wilt of kunt een tip: gebruik in plaats van frituurvet eens olijfolie, dat product mist de vervelende eigenschappen van frituurvet. Ook het regelmatig nuttigen van tussendoortjes doet je lijf geen goed, zeker wanneer je dat wat later op de avond doet. Wat je dan tot je neemt komt niet goed door je spijsvertering. Veel van je slechte gewoontes gewoonten hebben een niet te onderschatten invloed op de conditie van je aderen en dus ook op je bloedsomloop. Wanneer je aderen dicht beginnen te slibben is dat rechtstreeks van invloed op je seksleven. Een erectie ontstaat namelijk doordat er voldoende bloed naar je penis vloeit en blijft vloeien. Gelukkig was mijn vriend wel bevattelijk voor al dat gene wat ik op internet tegenkwam. We besloten dan ook om onze foute manier van leven om te draaien. Mocht dit niet het gewenste resultaat op leveren dan konden we ons alsnog tot de huisarts wenden.             

Let op wat je eet 

Een aantal maanden later en we zitten beide een stuk beter in ons vel. En dat eigenlijk met een paar vrij simpele veranderingen in onze levensstijl. Er blijkt onder meer dat je, ook wanneer je gezond eet niettemin heel smakelijk kunt eten. Ok, het vraagt een omschakeling in je denken, maar ook in je gedrag wanneer je bijvoorbeeld door de supermarkt loopt en je je twee maal bedenkt als je iets in je winkelwagentje deponeert. Aangezien je een aantal verbeteringen meetbaar en daarmee aantoonbaar kunt maken hebben we ons ook aan wat eenvoudig onderzoek bij de huisarts onderworpen. Dingen als zuurstofopname, cholesterol en bloeddruk geven duidelijk aan hoe je fysiek er voorstaat. Los van het feit dat wanneer dat soort dingen tot een beter seksleven kunnen leiden is het ook nog eens zo dat je met een andere manier van leven doorgaans ook aanzienlijk langer leeft. De huisdokter was uitermate tevreden met de progressie die we hadden geboekt, maar zei wel dat, wanneer er zich weer erectieproblemen voor zouden doen, bij hem op consult te komen. 

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts. 

Referentie
Redactie, Seksuologie.nl, Cwz.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »