Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Erectiepillen anoniem verzonden
 • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Onderzoek | Provincie Utrecht worden de meeste erectiepillen gebruikt

Onderzoek | Provincie Utrecht worden de meeste erectiepillen gebruikt

De Utrechtse mannen zijn hiermee koploper en gaan graag hele nachten door. De provincies Noord- en Zuid Holland staan op respectievelijk op de tweede en derde plaats.

PROVINCIE UTRECHT KOPLOPER GEBRUIK ERECTIEPILLEN

Uit onderzoek van de webshops ErectiepillenWinkel.nl en Erectiepillen.com is gebleken dat de meeste erectiepillenbesteld worden door mensen uit de provincie Utrecht. De Utrechtse mannen zijn hiermee koploper en gaan graag hele nachten door. De provincies Noord- en Zuid Holland staan op respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Voor dit onderzoek zijn de databases van de webshops erectiepillenwinkel.nl en erectiepillen.com gebruikt. Hieruit bleek dat de meeste orders uit de provincie Utrecht kwamen. Het complete overzicht van provincies in deze lijst vind je hier:

 1. Utrecht
 2. Noord Holland
 3. Zuid Holland
 4. Zeeland
 5. Gelderland
 6. Flevoland
 7. Friesland
 8. Limburg
 9. Noord-Brabant
 10. Drenthe
 11. Groningen
 12. Overijssel

Volgens woordvoerder C. Valkenburg van Libid Group BV gebruiken niet alleen mannen met erectieproblemen deze voedingssupplementen, maar hebben veel gebruikers van deze natuurlijke erectiepillen zelfs geen erectieproblemen, en gebruiken ze deze supplementen omdat ze juist willen genieten van een extra dimensie in hun liefdesleven. Erectiepillen zijn er voor mannen van alle leeftijden, hiermee kun je langer en intenser genieten. In de webshops van ErectiepillenWinkel.nl en Erectiepillen.com zijn erectiepillen te koop welke zonder recept van de huisarts verkrijgbaar zijn. Deze voedingssupplementenzijn minder sterk dan en niet te vergelijken met Viagra, maar zorgen desondanks voor een extra dimensie.

Referentie
C. Valkenburg, Erectiepillenwinkel.nl, Erectiepillen.com

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box