Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Guarana

  • Door Cees
  • 13 / 05 / 2019 0
Guarana

Een niet onbelangrijk aspect is onder meer dat bij gebruik van sommige natuurlijke erectiepillen, waarin Guarana is verwerkt, het mannelijk libido en vrouwelijke vruchtbaarheid een stijgende lijn vertonen.

Meer Energie

In Brazilië, langs de loop van de Amazone en zuidelijk van de evenaar groeit een klimplant die een enigszins nootachtig zaadje voortbrengt. Dit zaadje heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Zo wordt het al sinds jaar en dag gebruikt door de lokale bevolking als een soort energiesupplement. Heden ten dage wordt dit zaadje verwerkt in ongeveer 25 % van de Braziliaanse frisdranken en ook dan is er dus sprake van een energiedrankje gelijk Red Bull e.d. en ook net zo effectief.

Mannelijk libido en vrouwelijke vruchtbaarheid    

Guarana blijkt een prima remedie tegen fysieke als mentale vermoeidheid. Zodoende is het middel ook prima geschikt om tal van prestaties te verbeteren. Een niet onbelangrijk aspect is onder meer dat bij gebruik van sommige natuurlijke erectiepillen, waarin Guarana is verwerkt, het mannelijk libido en vrouwelijke vruchtbaarheid een stijgende lijn vertonen. Er wordt ook wel gezegd dat guarana na een zware training het lichaam helpt te zuiveren van melkzuur en op zodoende voor meer energie zorgt. Guaraná is tegelijkertijd ook een vocht uitdrijvend middel. Een eventueel neveneffect van guarana is, dat wanneer het middel uitgewerkt is, men zich soms heel vermoeid voelt.

Guarana gebruik

Guarana is mogelijk veilig voor de meeste volwassenen wanneer het wordt gebruikt in hoeveelheden aangetroffen in voedingsmiddelen. Guarana is waarschijnlijk veilig wanneer het korte tijd gebruikt wordt. Guarana is waarschijnlijk onveilig bij het nemen via de mond in hoge doses voor een lange tijd. 

Erectie bevorderende kruiden

Het liefdesopwekkend plantenextract van guaranazaad: de exotische guarana plant staat alom ook al vele eeuwen bekend om de sterk stimulerende en lustopwekkende werking en wordt al eeuwenlang gebruikt om seksualiteit te stimuleren. Met andere woorden de belangstelling van een man voor seks wordt eerder gewekt bij het gebruik van guarana extract. Zodoende wordt guarana dan ook ik tal van natuurlijke erectiemiddelen verwerkt.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties of vragen voor gebruik eerst contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. In het latijn heet deze plant Paullinia Cupana.

Bron
Redactie, mens-en-gezondheid.infonu.nlGroot Handboek Geneeskrachtige Planten, Geert Verhelst, “Guarana” Kelvin Anderson, University of Colorado Denver.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box