Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Ashwaganda

Ashwaganda

Als sinds het ontstaan van de Kama Sutra is het algemeen bekend dat Ashwagandha kan helpen bij seksuele problemen en erectiestoornissen.

Verbeter je erectie met Ashwaganda

Steeds meer mannen hebben last van erectieproblemen of verminderd seksueel leven. Vooral millennials hebben steeds meer stress door hun carrière en prestatie-eisen. Ze hebben minder tijd voor hun liefdesrelatie en ook hun seksleven kan hier onder gaan lijden. De prestatiedruk kan ook negatief werken op hun seksuele prestaties en de opgebouwde stress zorgt voor een groot probleem tijdens de seks. Sommige gebruiken middelen zoals Viagra, andere gaan naar een arts of seksuele psychologe. Voordat je verder kijkt naar middelen die je probleem kunnen oplossen kun je eerst naar je dieet kijken en natuurlijke eeuwenoude middelen zoals Ashwagandha. Het middel kan volgens vele medium wonderen verrichten en het seksuele leven van mannen aanzienlijk verbeteren.

Kama Sutra en Ashwagandha

Als sinds het ontstaan van de Kama Sutra is het bekend dat Ashwagandha goed kan helpen bij seksuele problemen en erectieproblemen. In vele oude geschriften wordt de plant beschreven als een middel tegen erectieproblemen en ook de moderne wetenschap bewijst steeds vaker de werking van het middel. Het is een sterk, natuurlijk en veilig middel tegen erectieproblemen bij mannen. Lees verder om meer te weten te komen over de manieren waarop Ashwagandha je seksuele leven kan verbeteren.

Ashwagandha verlaagt de stress

Zoals eerder gezegd vormt stress en faalangst tegenwoordig een groot probleem in de maatschappij en ook bij jonge mannen. Stress is een van de meest voorkomende oorzaken van slechte prestaties in bed. Ashwagandha kan je helpen om je te ontspannen waardoor de stress verminderd. Stress zorgt vaak voor een hoge bloeddruk, waardoor het bloed niet goed doorstroomt naar de slagaders. Dit is dan ook één van de oorzaken van erectieproblemen. Ashwagandha is een adaptogeen wat een ondersteunende werking heeft op de bijnieren. De reacties van mensen zullen verbeteren en het lichaam kan zich beter ontspannen. Cortisol wordt gemaakt in de bijnieren en zorgt voor een gestrest gevoel. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die 60 dagen Ashwagandha gebruikten een 27% minder cortisol in hun bloed hadden. Mensen voelden zich daarnaast minder gestrest en angstig. Dit had ook voordelen voor hun seksleven.

Zowel voor jong als oud een positief effect op het seksleven

Ook oudere mannen kunnen profiteren van de werking van het middel Ashwagandha. Stress kan aderverkalking veroorzaken, en hierdoor kan de bloeddruk omhoog gaan. Een minder goede doorbloeding kan hierdoor plaatsvinden. De penis krijgt minder bloed en de erectie wordt minder. Als het gaat om een betere potentie dan kunnen dus niet alleen jonge heren profiteren van het gebruik van dit kruid. Ook oudere mannen zullen een beter seksleven krijgen door het gebruik van Ashwagandha.

Meer zaadcellen door Ashwagandha

Door een hoger libido staat Ashwagandha erom  bekend  ook meer zaadcellen aanmaken. Mannen kunne dus vruchtbaarder worden door het gebruik van dit kruid. Een onderzoek heeft aangetoond dat het kruid bij een inname van 90 dagen een effect heeft op het aantal spermatozoïden. Deze namen toe met wel 167 procent, terwijl de placebo groep dit effect niet ervaarde. Het is dus een krachtige seksuele stimulans voor mannen met libido of erectieproblemen.

Breng je hormonen in balans met Ashwagandha

Het kruid kan een positieve werking hebben op ons hormonale stelsel. Te weinig testosteron of te veel aromatase kunnen bijvoorbeeld zorgen voor impotentie of een verlaagd libido. Ashwagandha verlaagt  je cortisol gehalte waardoor dit je testosterongehalte kan verbeteren. Meer testosteron in je bloed kan zorgen voor meer seksuele lustgevoelens waardoor je erectie kan verbeteren. Het kruid kan dus erectieproblemen en impotentie indirect behandelen door het niveau van testosteron te behandelen.

Meer zin in seks met Ashwagandha?

Ashwagandha is een afrodisiacum, omdat het een krachtige stimulator voor seksuele lust is. Ook de Kama Sutra zegt dat het kruid een goede werking heeft op lustgevoelens waardoor ashwagandha een veelgebruikt ingrediënt is voor natuurlijke erectiemiddelen en afrodisiaca. De productie van stikstofoxide wordt door Ashwagandha gestimuleerd in het lichaam waardoor de bloedvaten wijder worden en er meer bloed naar de genitaliën. Hierdoor krijg je meer zin in seks. Ashwagandha is een veel voorkomende vorm van behandeling voor verlies van libido en zelfs voor erectiestoornissen.

Beter uithoudingsvermogen door het gebruik van Ashwagandha

De fysieke prestaties van een man kunnen ook worden verbeterd door het gebruik van Ashwagandha. Mannen kunnen activiteiten langer volhouden door het gebruik en onderzoek toont dit effect aan. De groep die het natuurlijke middel kreeg had duidelijk betere prestaties dan de controle groep. Ze hadden ongeveer twee keer zoveel uithoudingsvermogen. De anti inflammatoire en anti-stress eigenschap van ashwagandha blijken verband te houden met de betere prestaties van mannen.

Conclusie

We kunnen vaststellen dat de oorzaken van erectieproblemen en impotentie met veel factoren samenhangen en dat het belangrijk is om minder stress te hebben tijdens de seks. Door te ontspannen kan een man uiteindelijk beter in bed presteren. Het middel Ashwagandha kan daarnaast helpen om het libido te verhogen waardoor we mee zin in seks krijgen. Daarnaast speelt het testosterongehalte een belangrijke rol bij ons presteren in bed. Ook hierop heeft het middel een positieve werking. Als iemand onzeker is in bed en bang om slecht te presteren dan zal hij minder testosteron aan gaan maken. Het gebruik van Ashwagandha in een voedingssupplement kan er echter voor zorgen dat het hormonale systeem weer in balans komt. Stress wordt minder en ook zal men minder angst ervaren. Hierdoor gaat men meer testosteron aanmaken en krijg je dus meer zin om te vrijen. Je zelfvertrouwen gaat omhoog en ook je zelfbeeld zal beter worden wanneer je meer potentie hebt.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Bron: Orthokennis.nl , Healthline.com, Franziska Spritzler.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box