Sale! Libido Jelly erectiemiddel Grotere weergave

Libido Jelly - 7 sachets - erectiepillen

New product

Is een vloeibaar erectiemiddel

Libido Jelly is het best te gebruiken voor:

 • Langer doorgaan tijdens seks
 • Meerdere hoogtepunten (wel 4 tot 5 x)
 • Erectieproblemen tegen te gaan
 • Lustproblemen te verhelpen

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,40.


€ 25,95 btw incl.

€ 4,00 Korting€ 29,95 btw incl.

HoeveelheidKorting
7 Sach...€ 25,95€ 4,00
14 Sach...€ 47,90 € 12,00
21 Sach...€ 68,85 € 21,00
28 Sach...€ 87,80 € 32,00
56 Sach...€ 159,60 € 80,00

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Data sheet

Inhoud7 Sachets

Meer info

LIBIDO JELLY HET VLOEIBARE ERECTIEMIDDEL

Zeer snelle werking door directe opname

Libido Jelly is een zeer snel werkend natuurlijk erectiemiddel. De oral jelly wordt meteen na inname opgenomen door de maagwand en afgegeven aan de bloedbaan om zo direct mogelijk zijn werk te kunnen doen. Normaal gesproken moeten erectiepillen, tabletten of capsules eerst door het maagzuur worden afgebroken en uit elkaar vallen om daarna pas te kunnen worden opgenomen door de maagwand. Libido Jelly werkt al na enkele minuten en zult u de aangename tinteling van een opkomende erectie sneller ervaren.

Effectieve natuurlijke ingrediënten in Libido Jelly

Het recept van de kruiden heeft zich reeds de afgelopen jaren meer als bewezen. Geen enkele man hoeft nog met een erectieprobleem rond te lopen. De ingrediënten zijn door de jaren heen sterk verbeterd en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten zijn inmiddels van een hoog niveau dat het gemakkelijk met chemische middelen kan worden vergeleken. Daarom is Libido Jelly na vele jaren ontwikkeld, waardoor er een erectiemiddel is dat aan die directe vraag van vandaag kan voldoen. De erectie is stukken harder dan normaal en zal langer aanhouden. Libido Jelly geeft de man wat hij nodig heeft. Nooit meer angstig zijn dat je geen erectie krijgt omdat je bv teveel gedronken hebt of omdat je iets anders hebt gebruikt, wat een nadelige invloed heeft op het krijgen van een erectie.

Verhoogd lustgevoel

Bij de meeste mannen is na het orgasme het lustgevoel zo goed als verdwenen. De ingrediënten van dit product zorgen er voor dat u zeer snel na het orgasme al weer tot seks in staat bent. Dit erectiemiddel onderdrukt namelijk de hormonen dat u slaperig en ontspannen maakt.

Libido Jelly is een gepatenteerde formule

De gepatenteerde formule van Libido Jelly staat garant voor een  kwaliteit. Wij willen dat iedereen honderd procent zeker is van een goed product. Libido Jelly staat voor die kwaliteit en is daarom ook om die reden gepatenteerd.

Gebruik van Libido Jelly

Libido Jelly is een vloeibare vorm van een erectiepil of erectie tablet. De ingrediënten die normaal gesproken in een droge en harde tabletvorm of capsulevorm worden gepresenteerd, zijn nu in opgeloste vorm aan onze gel toegevoegd. Doordat de ingrediënten al zijn opgelost, worden ze dus gemakkelijk opgenomen in de slijmvliezen van de maagwand.
Gebruik één maal daags één sachet 5 ml. Neem één Jelly enkele minuten voor aanvang van de seksuele daad in. Open de verpakking van Libido Jelly en zuig de gel direct vanuit de verpakking in de mond en slik de hele inhoud van de verpakking door. De aanbevolen dosering niet overschrijden. De smaak is heerlijk prettig en fruitig. U kunt de jelly ook toevoegen in een glas met water. Eert roeren en opdrinken.
Alcohol heeft geen nadelige invloed op de werking van Libido Jelly. Maar wij raden U aan om met mate te drinken.

Ingrediënten per dagdosering:

 • Maltitolsiroop (E965)
 • Water
 • Glycerol (E422)
 • Verdikkingsmiddel: E466, Aroma
 • 5mg Ginkgo Biloba extract
 • 5mg Muira Puama extract
 • 5mg Maca extract
 • 1,1mg (= 0,1% ADH*) Calcium als monocalciumcitraat
 • Conserveermiddelen: E215, E217, E219
 • Kleurstoffen: E102, E128 *


Libido Jelly is een kruidenpreparaat

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Donker, afgesloten, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Overmatige consumptie van Libido Jelly kan een laxerend effect tot gevolg hebben. Libido Jelly bevat geen suikers.

Verpakking Libido Jelly:
Libido Jelly bevat 7 sachets voor 7 x te gebruiken.

 

LibidoJelly gratis verzending bij Erectiepillen winkel.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2015-04-25 Dutch

Effect

Het effect van Libido Jelly is zoals beschreven snel merkbaar. Het is alleen niet zo krachtig als de andere erectiepillen die ik geprobeerd heb.

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Libido Jelly - 7 sachets - erectiepillen

Libido Jelly - 7 sachets - erectiepillen

Is een vloeibaar erectiemiddel

Libido Jelly is het best te gebruiken voor:

 • Langer doorgaan tijdens seks
 • Meerdere hoogtepunten (wel 4 tot 5 x)
 • Erectieproblemen tegen te gaan
 • Lustproblemen te verhelpen

Schrijf een recensie