King Active - 2 capsules - erectiepillen

New product

Nr 1 stimulerende erectiepil

 • King Active is de nummer 1 stimulerende erectiepil
 • King Active helpt je om langere en stevigere erecties te krijgen
 • King Active bevordert je genotsgevoel
 • King Active werkt al na 30 minuten en kan werken tot 72 uur

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20.


€ 14,50 btw incl.

€ 0,50 Korting€ 15,00 btw incl.

Hoeveelheid Korting
2 Caps... € 14,50 € 0,50
4 Caps... € 28,00 € 2,00
6 Caps... € 39,93 € 5,07
8 Caps... € 54,80 € 5,20
10 Caps... € 68,00 € 7,00
14 Caps... € 93,80 € 11,20
20 Caps... € 132,00 € 18,00
40 Caps... € 260,00 € 40,00

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Data sheet

Inhoud 2 Capsules

Meer info

KING ACTIVE

 • Langere en spannende sex?
 • Meerdere hoogtepunten bereiken?
 • Een vitaal en fit leven?
 • Natuurlijke erectiepillen?
 • Controle over je erectie?

Met King Active voel je je weer energiek, vitaal en fit en zal daardoor de lustgevoelens verhogen en je seksleven verbeteren. Door de verbeterde doorstroming zal het je erectie ondersteunen en gemakkelijker worden meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen. King Active geeft je meer controle over je erectie en tevens geeft het je meer uithoudingsvermogen en energie, ook kent King Active geen negatieve bijwerkingen.
King Active biedt je de mogelijkheid om er eens weer vol tegenaan te gaan. De samenstelling van King Active bestaat uit krachtige en 100% natuurlijke kruiden in een capsule van harde gelatine. King Active wordt geproduceerd in Azië, en wordt strikt gecontroleerd voor zijn beste kwaliteit voor een hoogwaardig voedingssupplement, waaronder;

 • Gmp kwaliteitborgingssysteem (juiste wijze van produceren)
 • ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid
 • HACCP standaard

De erectie stimulerende eigenschappen 

De King Active pil is een geheel op natuurlijke ingrediënten gebaseerde erectiepil. We hebben het dan over kruiden en plantenextracten. King Active heeft een stimulerende werking en daardoor een positieve uitwerking op je seksleven. Het effect van King Active is niet alleen fysiek, maar zeker ook op het mentale vlak. Een goed seksleven, al dan niet ondersteund door een stimulerend product, heeft namelijk ook een positieve psychologische uitwerking met als gevolg meer zelfvertrouwen. Met andere woorden het gebruik van een goed erectiemiddel heeft een veel breder effect dan alleen een fijn seksleven. Om een optimaal effect met het gebruik van deze erectiepil te bereiken is het aan te raden om het middel ongeveer 45 minuten voor het begin van je seksuele activiteit in te nemen. In onze webshop kun je veilig, anoniem en discreet King Active kopen. Als je je bestelling voor 16.00 uur plaatst dan ontvang je die de volgende dag op het door jou opgegeven adres.

Samen een orgasme bereiken

Alle mannen willen een erectie die zolang mogelijk aanhoudt om uitendelijk samen met je partner een orgasme te bereiken. Een belangrijke factor daarbij is een stijve penis die je daartoe in staat stelt. Daarvoor moet de penis goed doorbloed zijn en ook blijven, dat is het principe waarop een erectie gebaseerd is. Als dat het geval is dan is de penis ook gevoeliger voor seksuele prikkelingen. Je partner penetreren met een slappe of halve harde erectie. Dat kan niet anders dan tot teleurstellingen leiden voor beide. Het is de vraag of je partner überhaupt in staat is om een orgasme te krijgen. Voor het zelfvertrouwen van vrijwel ieder persoon kan het geen kwaad om op een of andere manier een goede erectie te hebben en de erectie voor langere tijd aan te houden.

De formule ondersteunt de erectie en de seksuele prestatie

 • Geeft meer vitaliteit en energie
 • Ondersteunt de doorstroming en uithoudingsvermogen
 • Versterkt lustgevoelens en het libido
 • Zal tot intensere orgasmes leiden
 • Helpt voor langere sex en meerdere hoogtepunten

Inname van King Active

Het beste is om King Active in te nemen met een glas water.
Voor een optimale werking dient King Active te worden ingenomen op een nuchtere maag, tenminste 2 uur na de laatste maaltijd. King Active werkt al na 30 minuten en kan wel werken t/m 72 uur. De aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, en altijd eerst de bijsluiter lezen. Gebruik King Active niet na de vermelde gebruiksdatum.

King Active 500 MG

 • 125 Siberian Ginseng;
 • 100 milligram Panax Ginseng;
 • 50 milligram Wild Yam;
 • 50 milligram Jujube extract;
 • 125 milligram Tribulus terrestris;
 • 50 milligram Maca;

1 capsule King Active bevat ca. 500 milligram werkzame stoffen.

King Active en alcohol:

King Active kan je gebruiken met alcohol, wel wordt geadviseerd om alcohol met mate te gebruiken.

Hoe bewaart u King Active het beste?

Bewaar King Active altijd buiten het bereik van kinderen.
Bewaar het altijd in de oorspronkelijke verpakking tegen vocht en niet boven de 30 graden celsius.

Na hoeveel tijd zijn de effecten van King Active merkbaar?

De effecten van King Active zijn al na 30 minuten merkbaar.

King Active al jaren de favoriet van vele mannen 

Erectiemiddelen zoals van het merk King Active zijn al gedurende een reeks van jaren te koop. De keuze voor King Active van in onze shop bleek vanaf het begin een zeer succesvolle keuze. Klanten begonnen eerst met een pakje met 2 pillen te bestellen, maar al gauw werden de bestellingen grotere aantallen. Een beter bewijs dat de kwaliteit in goed aarde viel valt niet te bedenken. Voordeel van de kleine verpakking is dat je allereerst eens een proefpakketje kunt kopen om te kijken of King Active ook bij jou past. Op basis van de herhaal bestellingen durven wij echter te stellen dat de kwaliteit uitstekend is. Wellicht zal er in de toekomst ook een verpakking met 10 King Active pillen te koop zijn. 

Beoordelingen

Kwaliteit 
2018-07-08 Dutch

Aanrader!

Wat een top pil dit zeg!

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2018-03-08 Dutch

Al jaren

Dit is al jaren mijn favoriete erectiepil. werkt waar het moet werken en geen nare bijwerkingen.

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-06-21 Dutch

King Active

Op enig moment was ik werkelijk de wanhoop nabij. In bed was het helemaal niets meer, niet helemaal verwonderlijk op je drieënzestigste maar wel heel vervelend, zeker ook voor je partner. Goede raad bleek deze keer eens niet duur. Een vriendin van mij vrouw en haar man waren een paar jaar eerder tegen hetzelfde probleem opgelopen en hadden, na onder meer een gesprek met een bevriende arts de oplossing gevonden in het gebruik van erectie bevorderende middelen. Bij hen bleek vooral een pil die onder de naam King Active op de markt wordt gebracht een buitengewoon positieve uitwerking te hebben. Dus niet lang geaarzeld, maar besteld. En inderdaad het resultaat tot nu toe overtreft onze stoutste verwachtingen waarvoor hartelijk dank.

 • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-11-17 Dutch

Erectiepil

Wat doe je als vrouw wanneer er in de slaapkamer steeds minder te beleven valt. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden, een seksmaatje op de kop tikken, opwindende lingerie aantrekken, allerhande speeltjes gebruiken? Het leek mij vooral het begin van het einde van m’n relatie en daar was ik nog lang niet aan toe, veel te ingrijpend allemaal. Dus toch maar weer manlief proberen te verleiden. Tot hij na enige tijd bekende steeds meer moeite te hebben om een gezonde erectie te krijgen. Dan maar aan de pillen vonden we allebei. Het was wel even wennen omdat het spontane een beetje verdwenen leek, maar na enige tijd hadden we het toch wel onder de knie. De erectiepillen van King Active bleken in combinatie met een relaxed voorspel een prima uitwerking te hebben. Dat houden we er dus voorlopig maar in!

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-08-25 Dutch

Erectiepillen

Als je als vrouw seksueel niet echt meer aan je trekken komt dan ben je al heel snel geneigd om dat bij jezelf te zoeken. Als gevolg daarvan duurt de onbevredigende situatie alleen maar voort en begin je jezelf ook een schuldgevoel aan te praten. Weliswaar zat ik in een relatie die van al ruim 20 jaar maar van vriendinnen hoorde ik van tijd tot tijd dat het ook dan vaak heel anders kon zijn. Uiteraard had ik al een aantal mij ten dienste staande hulpmiddelen uitgeprobeerd maar dat bleek slechts een flauw aftreksel ten opzichte van echte seks op te leveren. Ook opwindende lingerie leidde niet tot het gewenste resultaat te leiden en ten einde raad ben ik toen maar eens bij de huisarts te rade gegaan. Deze bleek nogal verbaasd over het feit dat ik een en ander alleen maar bij mijzelf had gezocht. Hij stelde mij een tweetal alternatieven voor. Of om eens een serieus gesprek met mijn partner aan te gaan, dan wel samen met mijn partner bij hem op consult te gaan om te bezien of er op simpele wijze een einde aan de impasse kon worden gemaakt, of om de hulp van een seksuoloog of psycholoog in te roepen. Gelukkig bleek het laatste vooralsnog niet nodig. Ook mijn partner moest bekennen dat het ook aan hem het een en ander schortte met betrekking tot ons seksuele leven, en nee, er was beslist geen ader in het spel zo verzekerde hij mij met klem. Als eerste mogelijke oplossing kwam de huisarts met het voorstel om stimulerende middelen, zoals bijvoorbeeld erectiepillen te aan proberen. Hier hadden wij wel oren naar en zo zijn wij vervolgens op internet naar informatie op zoek gegaan. De website van Erectiepillenwinkel.nl ervaarden wij als heel professioneel en gebruiksvriendelijk. Wat ons ook zeer aansprak was het feit dat men zich hier voornamelijk richtte op producten die op plantaardige basis waren ontwikkeld. Dus voorlopig maken wij gebruik van de hier aangeboden erectiepillen en wel de erectiepil King active en dit tot dusverre tot volle tevredenheid.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-08-20 Dutch

Absolute verrijking

Ik doe het niet vaak het schrijven van een recensie voor wat voor product dan ook, maar voor deze gelegenheid wil ik wel even kwijt dat het gebruik van een erectiepil het leven weer een stuk aangenamer maakt. Min of meer bij toeval kwam ik al surfend op het internet King active tegen. Aangezien het de laatste tijd allemaal toch wel wat minder soepel ging in bed besloot ik om eens een dergelijk middel uit te proberen. Ik moet zeggen dat dit een absolute verrijking van mijn (seks-)leven oplevert en niet te vergeten ook voor dat van mijn partner. Prettige bijkomstigheid: bestellen en afleveren gebeurt op buitengewoon discrete wijze en verloopt lekker snel.

Kwaliteit 
2016-03-12 Dutch

king active

Ja, buiten de slaapkamer konden we het na al die jaren nog steeds uitstekend met elkaar vinden. Maar in de slaapkamer was steeds meer afstand, alsof we broer en zus waren. Er moest toch een manier zijn om ook ons seksleven weer een beetje op het oude peil terug te brengen. Erectiepillenwinkel bracht uiteindelijk uitkomst. Met name hun bekendste product, de erectiepil king active, zorgt sinds een tijdje voor een behoorlijke opleving. Die houden we er dus nog even in zoals je zal begrijpen.

Kwaliteit 
2016-02-27 Dutch

Libidopillen

Meerdere jaren een zeer aangename ervaring.
Keep up the good work!

Kwaliteit 
2016-02-27 Dutch

Bedankt

Dit product heb ik al jaren veel plezier van, dank u voor de aanbieding!

Kwaliteit 
2015-12-11 Dutch

Tevreden klant

Het was natuurlijk wel even wennen, maar uiteindelijk moet je het gewoon toegeven, je viriliteit is op een gegeven moment (67 jaar) gewoon niet meer wat het ooit was. De tand des tijds heeft er flink aan geknaagd, moeder de vrouw heeft –eerlijk is eerlijk- toch een stukje van haar aantrekkelijkheid ingeboet, net zoals ook ik natuurlijk en daar sta je dan met je talenten. Je wil wel maar je kunt gewoon niet meer. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook op oudere leeftijd de beschikking over het internet. Goede raad hoeft dan niet altijd duur te zijn. Op goed geluk wat trefwoorden ingetypt en al gauw worden je te kust en te keur erectiemiddelen aangeboden. Min of meer bleef ik bij King Active steken en vervolgens niet langer geaarzeld en gauw zo’n doosje met wat van die pilletjes besteld. Natuurlijk is het een sprong in het diepe en je hebt ook gerede twijfel. Gelukkig kwam daar gauw een eind aan, het bleek gewoon te zijn wat het beloofde. Nu eind goed al goed dus, u hebt er een tevreden klant bij.

Kwaliteit 
2015-09-17 Dutch

King Active

Fantastische tijd gehad met deze pillen, werkte lang door en ook geen bijwerkingen. Gaan we zeker nog eens herhalen.

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-09-17 Dutch

King

Zeer genoten van deze capsules! Had King active ingenomen voor we naar een parenclub gingen, het was later dan normaal toen we de club verlieten. fantastische tijd gehad!

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-09-17 Dutch

Langer doorgaan

Ging een stuk langer door dan normaal het geval is, en me penis was een stuk harder. Al jaren de favoriete pil voor mij.

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-07-26 Dutch

Thanks!

Fijne service via erectiepillen.com en super snelle levering. Tssjaa King Active is gewoon een top product wat de meeste gebruikers met mij eens zullen zijn:D

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-05-13 Dutch

Tevreden klant

Geen bijwerkingen en een zeer goed effect.

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-04-26 Dutch

King!

super genoten :D aanrader voor alle!

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-04-21 Dutch

King Active

Zeker een goed product voor mij, werkt goed lang door en totaal geen bijwerkingen.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2015-03-04 Dutch

Genieten

Bestel King Active al jaren, dit middel is zeker voor mij het beste van de natuurlijke erectiepillen.
Geen bijwerkingen, dus echt genieten van de seks.


Kwaliteit 
2015-03-04 Dutch

King Active

Top pil! Werkt lang door en totaal geen bijwerkingen zoals hoofdpijn en rode ogen.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2014-02-27 Dutch

To product!

Weten jullie wanneer King Active weer te verkrijgen is ? vind het echt een super erectiepil en kon er goed lang mee doorgaan.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2014-01-01 Dutch

Geweldig

Hallo , voor het eerst deze pil gebruikt. moet zeggen ben er zeer tevreden over. echt een SUPER pil. zelfs 2 dagen erna nog steeds een vollere dikkere pik. geen bijwerkingen gehad. Helaas zijn ze niet meer op voorraad. hoop wel dat ze gauw weer voorradig zijn want heb wel weer zin in een feestje haha.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2013-05-20 Dutch

Erg goed product!

Hij werd bijna 2 keer zo groot!

 • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2013-05-20 Dutch

De beste!

king active is serieus de beste erectiepil die ik ooit heb gebruikt!

 • 6 van 6 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

King Active - 2 capsules - erectiepillen

King Active - 2 capsules - erectiepillen

Nr 1 stimulerende erectiepil

 • King Active is de nummer 1 stimulerende erectiepil
 • King Active helpt je om langere en stevigere erecties te krijgen
 • King Active bevordert je genotsgevoel
 • King Active werkt al na 30 minuten en kan werken tot 72 uur

Schrijf een recensie