ErectaKraft - 10 tabletten - erectiepillen

New product

Verbetert uw seksuele prestatie

Langdurige harde erecties op een natuurlijke basis met Erectakraft.
Erectakraft verbetert uw seksuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner heerlijk optimaal genieten van langdurige sex.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,60.


€ 34,50 btw incl.

€ 5,00 Korting€ 39,50 btw incl.

Hoeveelheid Korting
10 Tabl... € 34,50 € 5,00
20 Tabl... € 65,00 € 14,00
30 Tabl... € 94,50 € 24,00
40 Tabl... € 122,00 € 36,00

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Data sheet

Inhoud 10 Tabletten

Meer info

ERECTAKRAFT ERECTIEPILLEN

Voor de gemiddelde man is regelmatige sex erg belangrijk. Ziet u ook een goed seksleven als één van de belangrijkste levensbehoeften? Erectakraft verbetert uw seksuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner heerlijk optimaal genieten van langdurige sex. Van Erectakraft raakt u sneller opgewonden en ontspannen. Uw erectie blijft langdurig hard en u geniet daardoor langer van sex. Erectakraft stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, waardoor de bloedvaten in de zwellichamen verwijden en zich beter kunnen vullen met bloed. Dat betekent voor u een harde erectie die langdurig aanhoudt zelfs als u al een orgasme heeft gehad. Erectakraft heeft een positieve invloed op uw hormonen waardoor het uw lustgevoel versterkt. Dit verhoogde lustgevoel zorgt dat u meer zin in sex heeft. U zult dus vaker zin in sex hebben maar ook vaker sex kunnen hebben met Erectakraft.

Wat doet Erectakraft dat andere erectiepillen dan niet kunnen?

Naast het stimuleren van de doorbloeding naar de erogene zones van de man versterkt Erectrakraft ook het lustgevoel bij de man. Mannen met een laag prolactine hebben relatief snel weer zin in sex nadat ze zijn klaargekomen. Prolactine is een eiwit hormoon, nauw verwant aan groeihormonen, dat ook de afscheiding van melk van vrouwen stimuleert. Dit hormoon is ook aanwezig in het mannelijke lichaam. Een teveel van dit hormoon kan bij mannen borstvorming stimuleren en een verlaging van het libido waardoor het moeilijker wordt om een erectie te krijgen en u minder zin in sex heeft. Het is de kracht van Erectakraft om het lustgevoel te versterken wat het een seksueel supermiddel maakt. Uit onderzoek in Duitsland is gebleken dat na het orgasme van de man de prolactinespiegel stijgt. Dit zorgt voor een slaperig en ontspannen gevoel bij mannen en onderdrukt het libido waardoor het lustgevoel van voor het orgasme is verdwenen. De meeste mannen hebben pas na enkele uren weer zin om opnieuw te vrijen. Erectakraft versterkt het vermogen om binnen korte tijd meervoudig tot een hoogtepunt te komen.

Gebruik van Erectakraft erectiepillen:

Neem één a twee tabetten in met water of vruchtensap ongeveer veertig minuten voor aanvang van de seksuele activiteit. Voor een maximaal effect in te nemen op een niet al te volle maag. Neem niet meer dan 2 tabletten
Erectakraft per etmaal.

Hoe snel werkt Erectakraft?

U voelt zich erg ontspannen en raakt opgewonden,  ongeveer één uur na de inname van Erectakraft. Doordat de spieren rond de bloedvaten in de penis ook ontspannen en de bloedtoevoer wordt gestimuleerd, worden de bloedvaten wijder. Het bloed stroomt makkelijker naar de penis en de zwellichaam kunnen zich vullen met bloed. U merkt al snel dat u in staat bent om meerdere malen een harde erectie te krijgen. Het effect van Erectakraft zal ongeveer vijf uur lang aanhouden.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen houden. Droog en donker bewaren bij kamertemperatuur.

Ingrediënten van Erectakraft:
Erectakraft is samengesteld uit krachtige en 100% natuurlijke kruiden, terwijl de werking wel lijkt op andere chemische middelen. Uit de testen blijkt dat één tot twee tabletten Erectakraft dezelfde werking heeft als twee x 50mg van een ander middel. Echter heeft Erectakraft geen bijwerkingen en is zonder doktersrecept verkrijgbaar.

Ingrediënten:

Maca Dry Extract

  50 milligram

Guarana Extract

  50 milligram

Kola Nut Extract

  50 milligram

Muira Puama   

  50 milligram

L-Taurine

  50 milligram

Zinc Monometh.

  41,7 milligram

Vitamine B3

  27,6 milligram

Ginkgo Biloba

  20 milligram

L-Arginine

  10 milligram


Overige ingrediënten:

Cellulose microkristallijn, Calcium fosfaat di hydraat, Croscarmellose sodium, Magnesiumstearaat, Sillicum dioxide, Titaniumdioxide- Hydorxypropyl-Methyl cellulose.

  • Guarana extract heeft sexueel stimulerende werking. In Brazilië werd dit kruid al lang beschouwd als een zeer krachtig afrodisiacum. Guarana zorgt ook voor betere en langere prestaties, omdat het uithoudingsvermogen beduidend beter word.
  • Kola Nut extract is een stimulerende Afrodisiacum, die in Afrika al heel lang werd gebruikt. Volgens Daniel Gagnon, medische drogist en auteur van Liquid Herbal Drops is Kola Nut een must in het sexleven.
  • Muira Puama is een natuurlijke lustopwekker en dat is bewezen door een klinisch onderzoek. Muira Puama werd vroeger ook al als een lustopwekkend en stimulerend middel vaak gebruikt door Braziliaanse en Peruaanse indianen. Muira Puama is op dit moment de beste natuurlijke kruid tegen erectieproblemen en gebrek aan sexuele lust.
    Zinc Monomethione is belangrijk voor de algemene sexuele gezondheid. Het verhoogt de productie van het testosteron, die belangrijk is voor de potentie en sexuele ontwikkeling. Ook bevordert het de mobiliteit van de zaadcellen.
  • Ginkgo extract (Ginkgo Biloba) stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen doordat de wand van de bloedvaten verwijdt.
  • L- Arginine werkt lustopwekkend en zorgt voor de verwijding van de bloedvaten. Dat geeft een zeer positieve uitwerking op de erectie.
  • Calcium zorgt ervoor dat u ontspannen wordt en gaat zenuwspanning en prikkelbaarheid tegen.


Verpakking Erectakraft:

1 doosje Erectakraft heeft een inhoud van 10 tabletten.
Voor 10 x gebruik.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2015-04-24 Dutch

Erecta Kraft

Ik heb ErectaKraft eens uitgeprobeerd om te zien wat het deed. Lichter als de andere erectiepillen, heb er 2 genomen. Geen bijwerkingen ervaren."

Kwaliteit 
2013-08-27 Dutch

Erectakraft

Heb erectakraft al meerdere keren gebruikt,10 pillen pus de 10 gratis condooms ik heb een geweldig weekend voor de deur !
En heren de levering was zoals altijd weer de volgende dag in huis.

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2013-08-07 Dutch

Erectakraft

:) zeker een erecta gehad met erectakraft.

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

ErectaKraft - 10 tabletten - erectiepillen

ErectaKraft - 10 tabletten - erectiepillen

Verbetert uw seksuele prestatie

Langdurige harde erecties op een natuurlijke basis met Erectakraft.
Erectakraft verbetert uw seksuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner heerlijk optimaal genieten van langdurige sex.

Schrijf een recensie