Erect recover 30 tabletten - erectiemiddel

New product

De erectiekuur voor mannen

Wilt u vaker een stevige erectie die langdurig hard blijft? Uw ejaculatie uitstellen om uw partner langdurig te kunnen bevredigen? Erect Recover helpt u bij het aan maken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zult u meer zin in sex krijgen en zult u vaker tot een orgasme kunnen komen.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,60.


€ 39,95 btw incl.

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Meer info

Wilt u vaker een harde erectie die langdurig hard blijft?

Uw ejaculatie uitstellen om uw partner langdurig te kunnen bevredigen?

Erect Recover helpt u bij het aan maken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zult u meer zin in sex krijgen en zult u vaker tot een orgasme kunnen komen. Erect Recover is de natuurlijke en veilige manier om uw potentie te verbeteren en uw erectie te stimuleren. Door de zorgvuldig samengestelde kruiden van Erect Recover zal uw erectie weer de kracht uit uw jonge jaren evenaren. Erect Recover werkt niet zoals de bekende aangeboden erectiepillen. Sommige erectiepillen stellen eigenlijk het probleem alleen maar uit.

Erect Recover werkt net iets anders

Het is een krachtige herstelkuur die als doel heeft de bron van het probleem aan te pakken. Veel chemische producten zijn vaak zo sterk dat u er al heel snel afhankelijk van bent terwijl de oplossing waarschijnlijk veel simpeler en goedkoper is. Uw erectie heeft meestal alleen maar een goede boost nodig om weer goed te functioneren.

Wanneer u ejaculeert op het moment dat u de vagina binnen gaat of zelfs voordat u de vagina binnen gaat, spreken wij van een vroegtijdige ejaculatie. Uit onderzoek is gebleken dat na impotentie de vroegtijdige ejaculatie een probleem kan zijn bij de seksbeleving. De oorzaak hiervan kan liggen in een overgevoeligheid van de penis die wordt veroorzaakt door een onbalans in de hormoonhuishouding. Ook uw lichamelijke en geestelijke conditie zijn van zeer grote invloed op uw hormoonhuishouding en dus ook voor een gezond seksleven. Als er een onbalans ontstaat in uw conditie zal dat een drastische invloed hebben op uw seksuele prestaties.

Neem 2x daags 1 tablet in met voldoende water

Neem niet meer dan 2 tabletten per etmaal. Erect Recover is een krachtig erectie herstellend product dat direct op de stevigheid en kracht van de penis inwerkt. Het versterkt uw erectie en intensiveert uw climax. De speciale combinatie van erotisch stimulerende kruiden geven uw erectie de kans tot herstel.

Ingrediënten per 2 tabletten:

  • Ginseng 317 mg
  • Damiana (Turnera aphrodisiaca) 150 mg
  • Muira Puama (Ptychopetalum) 150 mg
  • Zaagpalm (Seronoa repens) 150 mg


Overige ingrediënten:
Calsiumfosfaat, Microcristallinne Cellulose, Croscarmellose Natrium, Stearinezuur, Magnesium Stearaat, Silicium Dioxide.

Werking van de ingrediënten:

  • Gingseng: Is een van de legendarische afrodisiaca - zijn reputatie heeft tijd en wetenschap doorstaan. Ginseng bevat stoffen die in de loop van de tijd libido, seksuele reactie en weerstandsvermogen vergroten.
  • Damiana: Bevat een belangrijke olie die de geslachtsdelen stimuleert, en alkaloiden die de gevoeligheid van de geslachtsdelen vergroten.
  • Muira Puama: Wordt gebruikt om zijn krachtige afrodisiacum en stimulerend effect.
  • Zaagpalm: Is een van de beste kruiden voor behandeling van de prostaat dit potentie verhogende kruid wordt ook wel gebruikt bij de behandeling van aandoeningen aan de prostaat.

Gebruik voor vrouwen

Wij krijgen heel veel vragen van mensen die willen weten of er ook zo'n goed product is als Erect Recover voor vrouwen maar dan om het lustgevoel na bijvoorbeeld een zwangerschap weer te herstellen. Erect Recover is ontwikkeld voor mannen maar heeft als prettige bijwerking dat het lustgevoel versterkt en herstelt zoals in de puberteit. Dus inderdaad, Erect Recover is dan ook zeer geschikt om het lustgevoel van zowel de man als de vrouw te verhogen.

Veel gestelde vragen over Erect Recover

Voor wie is Erect Recover?
Voor iedere man of vrouw die weer vitaliteit en genot terug wil in zijn seksleven.

Hoe gebruik ik Erect Recover?

Neem 2 x daags 1 tablet met voldoende water in.

Moet ik Erect Recover de rest van mijn leven gebruiken?

Nee, wanneer de balans in uw lichaam weer onder controle is kunt u stoppen met de kuur.

Zijn er bijwerkingen aan Erect Recover?

Nee, er zijn geen bijwerkingen bekend.

Mag ik het in combinatie met medicijnen gebruiken?

Als u twijfelt aan het combineren van Erect Recover met medicijnen die u gebruikt dan kunt u het beste even contact opnemen met uw huisarts.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2015-05-04 Dutch

Meer zijn in seks

Veel plezier aan dit product beleefd. Moet dit product wel dagelijks innemen voor een goed resultaat.

Kwaliteit 
2013-07-29 Dutch

Erect recover

Goede kuur deze erect recover, werkt snel.
Hebben jullie deze ook in grotere potjes ?

  • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Erect recover 30 tabletten - erectiemiddel

Erect recover 30 tabletten - erectiemiddel

De erectiekuur voor mannen

Wilt u vaker een stevige erectie die langdurig hard blijft? Uw ejaculatie uitstellen om uw partner langdurig te kunnen bevredigen? Erect Recover helpt u bij het aan maken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zult u meer zin in sex krijgen en zult u vaker tot een orgasme kunnen komen.

Schrijf een recensie