Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Energie & Stamina

De oorzaak van vermoeidheid | Hoe krijg je meer energie | Meer energie door energiepillen | Effectieve bestanddelen in energiepillen | Natuurlijke energie boosters.

Filters

Energie en Stamina

De oorzaak van vermoeidheid

Wanneer je last hebt van vermoeidheid voel je je minder energierijk dan normaal. Dit gevoel kan per persoon verschillen en is daarom lastig te omschrijven. Over het algemeen heb je last van vermoeidheid als dit gevoel afwijkt van hoe je je doorgaans voelt. Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. De meest voor de hand liggende oorzaak van vermoeidheid is een verkeerd of onderbroken slaappatroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het krijgen van te weinig slaap of het aannemen van een verkeerd of onregelmatig slaappatroon wanneer je bijvoorbeeld ‘s nachts actief bent in plaats van overdag. Een bekende oorzaak van vermoeidheid is een gebrek aan ijzer. Dit komt vaak voor bij vegetariërs en veganisten. Echter zijn er tal van plantaardige producten waar voldoende ijzer in zit. Belangrijk is daarom dat je op de inname van je ijzergehalte let en extra supplementen neemt indien het niet mogelijk is om jouw dagelijkse hoeveelheid aan ijzer binnen te krijgen middels voeding. Vermoeidheid kan ook veroorzaakt worden door stress en andere klachten die je mentaal kunnen uitputten. Mentale problemen vereisen vaak veel energie en kunnen tot flinke vermoeidheid zorgen. Vermoeidheid kan vervelende gevolgen hebben voor je dagelijks leven. Zo kan vermoeidheid bijvoorbeeld leiden tot prikkelbaarheid, hoofdpijn en op je geheugen. Indien de vermoeidheid dusdanige problemen veroorzaakt in je dagelijks leven is het aan te raden om met jouw klachten naar de huisarts te gaan. Indien je jouw energieniveau enkel wilt ondersteunen, en hiermee wil bijdragen aan het zo goed mogelijk voorkomen van vermoeidheid, kun je gebruik maken van energiepillen.

Hoe krijg je meer energie?

Bij overmatige vermoeidheid zijn er een aantal dingen die je kunt doen om jouw energieniveau op pijl te krijgen. Zo dien je voldoende te bewegen, genoeg te slapen en producten die jouw slaap beïnvloeden, zoals alcohol en koffie, zoveel mogelijk vermijden. Voor meer energie is het ook belangrijk om gezond te eten. Denk hierbij aan het verminderen van ongezonde vetten en aan de inname van voldoende vitaminen en mineralen. Ten slotte is het belangrijk om stressvolle situaties zoveel mogelijk te vermeiden. Praat met andere over problemen en probeer deze zo snel mogelijk op te lossen. Hiermee voorkom je het verlies van energie door stress en houd je je energieniveau keurig op pijl.

Meer energie door energiepillen

Wanneer je vermoeidheid invloed heeft op jouw dagelijks leven of wanneer je extra energie nodig hebt voor een intensieve training, kun je energiepillen nemen ter ondersteuning van jouw energieniveau. Energiepillen bieden een effectieve oplossing tegen vermoeidheid en helpen je lichaam op een natuurlijke manier te stimuleren. Er zijn verschillende energiepillen die helpen met het ondersteunen van je energieniveau. De meeste energiepillen bevatten een combinatie aan meerdere vitamines, mineralen en diverse kruidenmiddelen. Deze ingrediënten kunnen bijdragen aan een minder vermoeid gevoel en het leveren van meer energie.

Effectieve bestanddelen in energiepillen

Er zijn verschillende ingrediënten waarvan beweerd wordt dat ze een effectieve werking bieden voor het verminderen van vermoeidheid. Uiteraard hebben bestanddelen niet altijd op iedereen hetzelfde effect en is het resultaat van de pillen daarom lastig in te schatten. De meest voorkomende ingrediënten in energiepillen zijn gingseng, vitamine C, ijzer en magnesium.

Gingseng
Gingseng wordt al duizenden jaren gebruikt en is wellicht één van de meest gebruikte ingrediënten voor het verhogen van het energiegehalte. Ginseng kan bijdragen aan het verminderen van het stressgehalte, het ondersteunen van de mentale gezondheid en aan het ondersteunen van het lichaam bij vermoeidheid.

Vitamine C
Een gebrek aan vitamine C heeft diverse negatieve gevolgen, met name voor de weerstand. Vitamine C helpt onder andere met het ondersteunen van de energiestofwisseling, het behoud van een gezonde hui den het verhogen van de ijzeropname.

IJzer
Veel mensen die last hebben van vermoeidheid hebben een gebrek aan ijzer. IJzer speelt een belangrijke rol in de energieproductie en in tal van andere belangrijke functies van het lichaam. IJzer komt voor in diverse voedingsproducten, zowel in plantaardige producten als in vis en vlees.

Magnesium
Magnesium staat ook wel bekend als ‘anti-stress mineraal’ en speelt dan ook een belangrijke rol in het ondersteunen van het lichaam in tijden van stress. Ook kan magnesium een belangrijke rol spelen in het verminderen van vermoeidheid.

Gezond afvallen

Veel mensen hebben last van overgewicht. Overgewicht kan vele negatieve gevolgen hebben voor het lichaam en dient daarom altijd verminderd te worden. Overwicht tegen gaan is voor vele een lastige opgave. De beste manieren om gezond af te vallen is door voldoende te bewegen en gezonde voeding te nuttigen. Denk hierbij aan veel groente, fruit en het drinken van voldoende water. Probeer vetten, zoals in vis en vlees, zoveel mogelijk te vermijden. Naast een gezonde voeding en een actieve leefstijl, kun je ervoor kiezen om af te vallen in combinatie met afslankpillen. Afslankpillen kunnen een ondersteunende rol bieden in het afslankproces. Echter is het belangrijk dat je bij het gebruik van deze pillen een gezonde leefstijl blijft hanteren. Hiermee zorg je ervoor dat je gezond blijft afvallen zonder gezondheidsrisico’s.

De werking van afslankpillen

Afslankpillen zijn ontwikkeld om het afslankproces te ondersteunen. De pillen dienen daarom enkel ter ondersteuning genomen te worden en niet als enige middel. Een gezonde leefstijl naast het gebruik van de pillen is erg belangrijk. Afslankpillen kunnen verschillende werkingen hebben. Zo kan een afslankpil er bijvoorbeeld voor zorgen dat je lichaam calorieën sneller verbrand. Ook kan een energiepil bijdragen aan het verhogen van je energieniveau, waardoor je sneller geneigd bent te bewegen en hierdoor meer brandstof omzet in energie. Daarnaast zijn er diverse afslankpillen die zorgen voor een verminder gevoel aan honger. Hierdoor verminder je de inname calorieën en voorkom je dat je aankomt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box