Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis en anoniem verzonden
  • Erectie ondersteunende middelen Natuurlijke producten

Condooms | Standaard condooms | Orgasme vertragende condooms | Ultra dunne condooms

Bij Erectiepillenwinkel.nl kun je eenvoudig en snel anoniem condooms kopen.

Filters

Condooms | Standaard condooms | Orgasme vertragende condooms | Ultra dunne condooms

Condooms

De condooms in het sterke assortiment van Erectiepillenwinkel.nl zijn met de uiterste zorg geselecteerd en alle voorzien van het CE-keurmerk, waardoor de condooms veilig te gebruiken zijn. Bij Erectiepillenwinkel.nl kun je eenvoudig en snel anoniem condooms kopen. Bestel de condooms vandaag nog eenvoudig en veilig online.  De bestelling wordt discreet en snel bezorgd. Seks is heerlijk om te doen, en het is natuurlijk belangrijk om het spannend te houden. Zorg er voor dat je altijd beschermd bent tegen de mogelijke gevaren van seks. Dit doe je door een betrouwbaar condoom te gebruiken.

Condooms met kwaliteit

Een kwalitatief condoom heeft speciaal wat extra ruimte aan het einde voor het opvangen van het sperma zodra de man klaar komt. Doordat het sperma wordt opgevangen in het condoom, komt het sperma niet in contact met de partner. Dit is belangrijk, want bij contact van sperma kan een geslachtsziekte overgedragen worden of kan de vrouw zwanger worden. Condooms bestellen zorgt ervoor dat je SOA’s én zwangerschappen vermijdt. 

Kies de juiste condoom maat

Een condoom dat niet goed zit is niet comfortabel en ook niet veilig. Een condoom kan te groot of te klein zijn zijn. Je kunt een te groot condoom herkennen aan het loszittende latex. Het condoom moet altijd juist om de penis zitten. Ook kan een gewone variant condoom te strak zitten vanwege een te lange of dikke penis. Het voorbehoedsmiddel knelt dan af. Je kunt dit herkennen aan het kleurverschil van de penis. Afgeknelde delen worden dan wit. Ook kan dit als niet aangenaam worden ervaren. Voor je bestelt, meet dan eerst je penis op. Zowel in dikte als in lengte.

Zorg voor een extra voorraad condooms

Een condoom wil nog wel eens stuk gaan. Als je er maar één bij je hebt en het gaat mis, kan dat een behoorlijke tegenvaller zijn. Zorg ervoor dat je er genoeg condooms op voorraad hebt.

Condoom uit de verpakking

Houd hierbij rekening dat je de verpakking van de condoom voorzichtig losscheurt. De randjes van het zakje kunnen namelijk scherp zijn. Scheur de verpakking van de condoom in het midden een klein beetje in en trek de twee delen van elkaar af. Zo komt het condoom niet in aanraking met het folie. Kijk ook uit met scherpe nagels. Vang het voorbehoedsmiddel op met je handen. Een condoom dat op de grond is gevallen is niet hygiënisch en dus niet aan te raden om te gebruiken.

Gebruik condooms

Wanneer je het condoom in het donker afrolt, is het verstandig een klein beetje licht erbij te hebben. Zo weet je zeker dat je het condoom goed om doet. Voel met je vingers welke kant de goede is. Er bestaat een ezelsbruggetje om de goede kant van het voorbehoedsmiddel te kunnen ontdekken. Voel en bekijk of het opgerolde latex een hoedje of een mutsje is. Zet je hem met de rolkant naar binnen op je eikel van de penis, dan is het een mutsje. Dat is niet goed. Afrollen zal moeilijk of niet gaan. Met de rolkant naar buiten heb je een hoedje en dat is de correcte kant.

Rol het condoom af 

Nu je het condoom op de correcte manier op je eikel hebt gezet, kun je de condoom afrollen. Knijp met duim en wijsvinger het tuutje aan de bovenkant van de condoom dicht. Met je andere duim en wijsvinger kun je het latex afrollen. Zorg ervoor dat jij je vingers iets kromt zodat je nagels naar buiten wijzen. Rol het condoom af tot aan het begin van je penis.

Zit niet meer aan het condoom

Als het voorbehoedsmiddel eenmaal zit, is het niet verstandig er nog aan te trekken of het latex te ‘verplaatsen’. De wrijving kan zorgen voor beschadigingen en scheurtjes. Als het condoom echt niet goed zit, is het beter het oude condoom weg te doen en een nieuw condoom te pakken. Als je dit doet, kun je heerlijke seks hebben die ook nog eens veilig is!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »