Terug

 • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
 • Erectiepillen anoniem verzonden
 • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Thaise kruiden die het libido stimuleren bij mannen

Thaise kruiden die het libido stimuleren bij mannen

Ontdek Thaise kruiden die een erectie kunnen stimuleren bij mannen | Butea Superba | Tongkat Ali | Krua Thai Ginseng Kanchnarab | Krachai Dum.

Butea Superba en andere Thaise Libido Kruiden

Er wordt wel eens gezegd dat wat van ver komt lekker is, maar dat geldt niet culinair voor Butea superba, ook bekend als Red kwao krua. Deze plant biedt echter wel mogelijkheden voor intieme activiteiten. Butea superba wordt niet voor niets het ‘liefdeskruid uit Thailand’ genoemd. In dit artikel gaan we dieper in op wat Butea superba precies is, zijn geschiedenis, belangrijkste inhoudsstoffen, voordelen en wie er baat bij kan hebben.

Wat is Butea superba (Red kwao krua)?

Butea superba is een bloeiende klimplant die traditioneel in landen als Thailand, Sri Lanka, Vietnam en India voorkomt en gebruikt wordt. De plant groeit in het wild in bossen en op Nepalese berghellingen en behoort tot de vlinderbloemenfamilie (Fabaceae). De lange wortels van de plant groeien ondergronds, vergelijkbaar met de wortels van de tropische plant yam. Butea superba staat bekend om zijn bloemen die helderrood tot oranje van kleur zijn. Opvallend is dat deze struiken vaak in de buurt van Pueraria mirifica groeien, ook wel White kwao krua kao genoemd, die verwant is aan Red kwao krua, zoals Butea superba bekendstaat. Andere namen voor Butea superba zijn Butea gum tree, Buteae, Flamme de la Forêt, Kwao krua dang, Kwao krua rouge en Red kwao krua daeng.

Waar komt het vandaan?

De geschiedenis van Butea superba reikt eeuwen terug, waar het door de inheemse bevolking van Thailand werd gebruikt vanwege de vermeende voordelen voor intiem genot. In de traditionele Thaise kruidenkunde werd het vaak ingezet als afrodisiacum en stond het bekend als een wondermiddel voor eeuwige jeugd. Door de jaren heen heeft Butea superba ook de interesse van onderzoekers gewekt.

Gezondheidsvoordelen

Butea superba bevat een verscheidenheid aan actieve bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de mogelijke gezondheidsvoordelen. Enkele van de belangrijkste stoffen zijn flavonoïden, glycosiden en steroïdeverbindingen. Deze stoffen kunnen samenwerken en bijdragen aan de effecten van het kruid op het lichaam. Butea superba bevat ook actieve alkaloïden zoals erythroxylum, buteïne en butea, naast andere heilzame alkaloïden. Deze stoffen dragen bij aan de therapeutische voordelen van de plant. Bovendien bevat de wortel sterolverbindingen zoals beta-sitosterol en anthocyanen, die ook kunnen bijdragen aan de waargenomen voordelen. De hoge niveaus van bioflavonoïden in zowel Butea superba als Pueraria mirifica werden 80 jaar geleden gepubliceerd in het leerboek van Puer Krua. Bioflavonoïden staan bekend om hun gezondheidsvoordelen.

Liefdeskruiden wat doet het met je?

Butea superba wordt beschouwd als een van de 'liefdeskruiden', samen met andere zoals ashwagandha, muira puama en rode en zwarte maca. Het kruid wordt vaak geprezen vanwege zijn mogelijke voordelen voor bedprestaties. In Thailand wordt Butea superba door mannen gebruikt ter ondersteuning van het liefdesverlangen en het biedt een extra dimensie tussen de lakens.

Libido en ouder worden

Met het ouder worden neemt bij mannen vaak het libido af ten opzichte van hun twintiger jaren. Daarom zijn ze vaak geïnteresseerd in lustopwekkende kruiden om hun libido weer op peil te krijgen, zoals Butea superba. In Zuidoost-Azië is Butea superba daarom bijzonder populair onder middelbare en oudere mannen vanwege zijn reputatie als afrodisiacum, een zinnenprikkelend middel. Dit kruid kan gunstig zijn voor mannen die meer plezier in bed willen of die op zoek zijn naar natuurlijke manieren om hun algehele vitaliteit te verbeteren. Andere bekende afrodisiaca zijn onder meer oesters, perziken en zee-egels. Butea superba kan dus een waardevolle aanvulling zijn voor mannen vanwege zijn lange geschiedenis van gebruik in de traditionele kruidenkunde en wordt steeds meer onderzocht vanwege zijn mogelijke farmacologische eigenschappen. Bij ons kun je natuurlijk terecht voor een voedingssupplement met Butea superba. De capsules bevatten een geconcentreerd extract (verhouding 10:1). Traditioneel wordt in Thailand vaak geadviseerd om Butea superba te combineren met zwarte gember. Zwarte Gember Man is ook een aanrader voor mannen die 'iets extra's' willen. Butea superba en zwarte gember werken goed samen.

Hieronder vind je een eenvoudig recept om te profiteren van de mogelijke voordelen van Butea superba:

Ingrediënten:

 • 1 banaan
 • 1 kopje bevroren gemengde bessen
 • 1 kopje spinazie
 • 1 eetlepel chiazaad
 • 1 theelepel Butea superba-poeder (capsule openen)
 • 1 kopje kokoswater

Bereiding:

 • Doe alle ingrediënten in een blender.
 • Mix tot een gladde consistentie.
 • Deze smoothie is niet alleen lekker, maar biedt ook een gezonde dosis voedingsstoffen en alle mogelijke voordelen van Butea superba.

Ontdek Thaise kruiden die een erectie kunnen stimuleren bij mannen

In de wereld van natuurlijke remedies voor het verbeteren van het libido bij mannen hebben Thaise kruiden een eeuwenoude reputatie. Deze kruiden worden al lange tijd gebruikt in traditionele Thaise geneeskunde vanwege hun potentieel om het seksuele verlangen en prestaties te verbeteren. Laten we eens dieper ingaan op enkele van deze opmerkelijke Thaise kruiden en hoe ze kunnen helpen bij het stimuleren van het libido.

1. Butea Superba

Butea Superba, ook bekend als Red Kwao Krua, is een kruid dat veel wordt gebruikt in Thailand vanwege zijn afrodiserende eigenschappen. Het wordt vaak geadviseerd voor mannen die hun libido willen verbeteren en hun seksuele prestaties willen ondersteunen. Butea Superba wordt vaak verwerkt in voedingssupplementen voor mannen.

2. Tongkat Ali

Tongkat Ali, ook wel bekend als Eurycoma longifolia, is een kruid dat voorkomt in Zuidoost-Azië, waaronder Thailand. Het staat bekend om zijn vermogen om het testosterongehalte te verhogen, wat kan leiden tot een verhoogd libido en een verbeterde seksuele functie bij mannen.

3. Krua Thai Ginseng (Kanchnarab)

Krua Thai Ginseng, ook bekend als Kanchnarab, is een ander kruid dat wordt gebruikt vanwege zijn potentieel om de seksuele gezondheid bij mannen te ondersteunen. Het wordt traditioneel gebruikt om het libido te versterken en kan helpen bij het bevorderen van de algehele vitaliteit.

4. Gingko Biloba

Hoewel oorspronkelijk niet Thais, wordt Gingko Biloba ook vaak gebruikt in supplementen in Thailand vanwege zijn vermogen om de bloedcirculatie te verbeteren, inclusief de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen. Dit kan leiden tot een verbeterd libido en seksuele functie.

5. Krachai Dum

Krachai Dum, ook bekend als Black Ginger, is een kruid dat wordt gewaardeerd vanwege zijn afrodiserende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het ondersteunen van de algemene gezondheid en vitaliteit van mannen.

Hoe te gebruiken?

Deze Thaise kruiden kunnen worden gebruikt in verschillende vormen, waaronder als voedingssupplementen, extracten, poeders of toegevoegd aan voedingsmiddelen zoals smoothies. Thaise kruiden hebben een rijke traditie als het gaat om het ondersteunen van de seksuele gezondheid van mannen. Of het nu gaat om het verhogen van het libido, het verbeteren van de seksuele prestaties of het bevorderen van algemene vitaliteit, deze kruiden kunnen een natuurlijke en effectieve aanvulling zijn op een gezonde levensstijl. Overweeg om ze te proberen en ontdek zelf de mogelijke voordelen voor je seksuele gezondheid.

Thaise kruiden voor een verbeterd libido bij mannen

In Thailand heeft de traditionele kruidengeneeskunde een schat aan kennis en ervaring opgebouwd rond het gebruik van kruiden om het libido bij mannen te stimuleren en seksuele gezondheid te bevorderen. We hebben voor jou een paar populaire Thaise kruiden op een rijtje gezet:

 • Butea Superba staat bekend om zijn potentie als afrodisiacum. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in Thailand om het libido te verhogen en de seksuele prestaties te verbeteren. Butea Superba wordt vaak verwerkt in supplementen die gericht zijn op mannen die hun seksuele gezondheid willen ondersteunen.
 • Tongkat Ali is een kruid dat van oudsher wordt gebruikt in Zuidoost-Azië, inclusief Thailand, vanwege zijn vermogen om het testosterongehalte te verhogen. Een verhoogd testosteronniveau kan leiden tot een verbeterd libido en een betere seksuele functie bij mannen.
 • Krachai Dum, ook wel Black Ginger genoemd, is een kruid dat wordt gewaardeerd vanwege zijn afrodiserende eigenschappen. Het kan helpen bij het verhogen van het libido en het bevorderen van de algehele seksuele gezondheid. Krachai Dum wordt vaak gebruikt als natuurlijk supplement voor mannen. Krua Thai Ginseng, of Kanchnarab, wordt ook vaak gebruikt om het libido bij mannen te stimuleren. Het staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit en energie te bevorderen, wat gunstig kan zijn voor de seksuele gezond

Thaise kruiden en voordelen voor het libido

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia)

Dit kruid wordt vaak gebruikt om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid. Tongkat Ali kan het testosterongehalte verhogen, wat kan bijdragen aan een verbeterd seksueel verlangen en prestatie.

Ginseng

Ginseng staat bekend om zijn algemene versterkende werking op het lichaam, inclusief het verbeteren van de bloedcirculatie. Het kan helpen bij het verbeteren van seksuele functie, uithoudingsvermogen en het verminderen van vermoeidheid.

Butea Superba

Dit kruid wordt vaak gebruikt als een natuurlijk middel om erectieproblemen te behandelen. Butea Superba kan de bloedstroom naar de penis verbeteren, waardoor erecties sterker en duurzamer worden.

Maca

Hoewel oorspronkelijk afkomstig uit Peru, wordt maca vaak gebruikt in Thaise kruidengeneeskunde vanwege zijn libido-versterkende eigenschappen. Maca kan helpen bij het verhogen van seksueel verlangen, energie en uithoudingsvermogen.

Kruat (Mucuna pruriens)

Dit kruid staat bekend om zijn vermogen om testosteron te verhogen en kan helpen bij het stimuleren van seksueel verlangen en prestaties. Deze kruiden worden vaak gebruikt als onderdeel van traditionele geneeskunde in Thailand en worden verondersteld veilig te zijn bij matig gebruik.

Tips voor het gebruik

Voordat je begint met het gebruik van Thaise kruiden of supplementen voor het stimuleren van het libido, is het verstandig om advies in te winnen bij een gezondheidsdeskundige of een kruidenspecialist. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste kruiden en de juiste dosering voor jouw specifieke behoeften. Zorg ervoor dat je kruidensupplementen koopt van een betrouwbare bron die producten van hoge kwaliteit levert. Controleer of het supplement is getest op zuiverheid en potentie. Kruiden werken vaak geleidelijk en het kan enige tijd duren voordat je de effecten opmerkt. Wees geduldig en consistent in het gebruik van de kruidensupplementen volgens de aanbevelingen. Overmatig gebruik van kruidensupplementen kan schadelijk zijn. Volg altijd de aanbevolen dosering op het etiket of zoals voorgeschreven door een professional. Hoewel kruidensupplementen kunnen helpen bij het stimuleren van het libido, is het ook belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Dit omvat regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd dieet, voldoende slaap en stressmanagement.

Hoewel natuurlijke kruiden over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde kruiden en kunnen bijwerkingen optreden. Let op eventuele bijwerkingen en stop met het gebruik als je negatieve reacties ervaart. Als je problemen hebt met libido of erectiestoornissen die ernstig zijn, raadpleeg dan altijd een arts voordat je kruidensupplementen gaat gebruiken. Deze supplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor medische behandelingen.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een deskundige. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Overleg het altijd met de arts en volg het advies op.

Referenties: Redactie, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19624593/.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box