Libido Forte - 5 capsules - erectiepillen

New product

Libido Forte voor mannen

 • Langdurige erectie voor mannen
 • Meer seksuele activiteit en hogere potentie
 • Meerdere hoogtepunten kunnen bereiken
 • Libido Forte is 100% natuurlijk en werkt snel en lang door
 • Geen vervelende bijwerkingen

Dat is wat iedere man toch wil? Geniet weer volop van je seksleven! 

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,60.


€ 39,95 btw incl.

Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Meer info

LIBIDO FORTE

Libido Forte is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat uw seksleven verbetert en helpt om meerdere hoogtepunten te krijgen. Libido Forte werkt snel en lang door. Libido Forte is gebaseerd op de kennis van de eeuwen oude traditionele Chinese kruidendokters. Al eeuwen lang gebruiken de Chinezen al kruidendrankjes die erg goed waren voor het libido en potentie, de samenstelling van deze drankjes leiden tot de ontwikkeling van Libidoforte, een sterk concentraat van deze kruiden, en dat alles in één capsule. Libido Forte is bedoeld voor al die mannen die, om wat voor reden ook, wel eens wat minder goed seksueel presteren. Ook bijvoorbeeld stress en oververmoeidheid vallen hieronder. Libido Forte is eenvoudig te bestellen bij Erectiepillenwinkel.nl

Wat is Libido Forte en helpt Libidoforte voor een langdurige erectie?

Libido Forte is een product wat al reeds vele jaren in Azië wordt gebruikt om de seksuele energie bij mannen te stimuleren. In Nederland wordt Libido Forte ook alweer geruime tijd gebruikt. Een 100% natuurlijk product zonder nare bijwerkingen. De verbeterde seksuele energie helpt u om gemakkelijker een erectie te krijgen. Tevens versterkt Libido Forte ook de lustgevoelens bij de man. Omdat het de lustgevoelens versterkt zult u merken dat het gemakkelijker wordt om meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen.

Werkt Libido Forte echt zo goed?

Gebruikers van Libido Forte  zijn erg tevreden over het behaalde resultaat. Dit gevoel kan vele uren aanhouden en u zult merken dat u gedurende deze tijd seksueel zeer actief kunt zijn.

De oorsprong van Libido Forte

Libido Forte vindt zijn originele oorsprong in het oude China. De voorloper van dit product werd al honderden jaren geleden in China gebruikt om keizers en andere hoogwaardigheidsbekleders van de nodige (extra) seksuele stimulans te voorzien. Het erotische liefdesspel was ook in die tijd een erg belangrijke bezigheid en mannen die over extra langdurige en hogere seksuele prestaties beschikten, genoten daardoor meer aanzien. Om aan die voorkeursbehandeling te voldoen namen zij ook grote hoeveelheden prestatiebevorderende planten en kruiden. In deze tijd was het echter ook de gewoonte om van deze planten en kruiden een sterke thee te trekken en deze gedurende enkele weken/maanden meerdere keren per dag te drinken. Op termijn had dit dan de zo gewenste stimulerende werking, waardoor de potentie ook sterk toenam. Deze formule werd enkele jaren geleden teruggevonden door Oosterse voedingsdeskundigen. De kennis over deze planten en kruiden werd door deze deskundigen als basis genomen en middels een intensieve samenwerking met Westerse collega's, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten zijn zij er in geslaagd om deze omvangrijke kruidenmix te reduceren tot slechts 1 capsule. Libido Forte!

Effecten van Libido Forte

De populaire Libido Forte bestaat uit een Chinese kruidenmix, die zorgt voor een zeer intens erotisch effect bij de man. Libido Forte zorgt voor een ferme erectie van moeder natuur. Libido Forte heeft een positieve invloed op het tot stand brengen, verstevigen en in stand houden van de erectie, doordat deze het vermogen van de seksuele orgaanfuncties en de bloedtoevoer naar de penis bevordert. Dankzij de positieve invloed op het herstel na orgasmes bevordert Libido Forte het steeds weer opnieuw tot stand komen van de erectie. Kortom: Eindeloze uren genot met vele orgasmen en meer controle over de erectie.

Wat zijn de reacties van Libido Forte klanten?

Wat u een enkele keer kan overkomen wanneer u begint met het gebruik van een erectiepil. Soms is de eerste erectiepil waartoe u besluit een pil die niet goed bij u past. Dat is op zich nog geen drama want in onze shop er is een breed assortiment voorhanden. Maar ‘du moment’ dat iemand bij ons Libido Forte begint te gebruiken ziet u vrijwel altijd een repeterend gedrag met betrekking tot orders van Libido forte. Het blijkt in de regel een keuze voor altijd. Daar mogen we dus best de conclusie aan ophangen dat het een prima erectiepil is. 

Wanneer u over wilt gaan tot de aanschaf van Libido Forte is het verstandig om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen. Dat kunt u beter op uw gemak doen dan direct voor gebruik. Gebruiksaanwijzingen van onze erectiepillen vindt u op onze website. Voor zover u het echt kunt plannen kunt u Libido Forte het best 1 uur voordat u de romantiek in de praktijk wilt gaan brengen tot u nemen. Daarbij moet u bedenken dat, wanneer u kort daarvoor een stevig maal hebt genuttigd, het langer duurt alvorens de erectiepil effectief wordt. Gebruik altijd maar 1 capsule Libido Forte in een etmaal. Bewaren van de Libido Forte doet op kamertemperatuur, uiteraard op een droge plek en buiten bereik van kinderen.  

Gebruiksaanwijzing Libido Forte

 • Eén capsule in te nemen, één tot twee uur voor seksuele activiteit.
 • Product droog en op kamertemperatuur bewaren.
 • Het beste is om Libido forte een paar uur na een maaltijd in te nemen en niet op een volle maag.
 • Niet meer dan 1 maal per etmaal innemen.
 • Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.


Ingrediënten
Droge extracten van Chinese kruiden, capsule van harde gelatine.

Actieve bestanddelen:
Rhizome Polygonati 114 mg, lactose, 106 mg, Fructus Lycii Chinensis, 30 mg , Cinnemonium Cassia Presi 24 mg,Radix Morindae Sincasis 24 mg, Radix Angelicae Sinensis, 21 mg, Cortex Amomum, 21 mg, Radix Ginseng, 18 mg Frictus Cornus Officinalis, 18 mg, Fructus Schisandrae , 15 mg, Radix Polygoni Multiflorum, 15 mg,Silicium Dioxide, 4 mg, Magnesium Stearate, 4 mg. Toevoegingen: Lactose, Silicium Dioxide, Magnesium Stearate.

Verpakking Libido Forte:

1 doosje LibidoForte heeft een inhoud van 5 capsules.
Voor 5 maal gebruik.

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-06-21 Dutch

Libido

Valt me op dat ik van Libido Forte ook meer zin in seks krijg dan voordat ik dit product gebruikte.

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2013-08-27 Dutch

Libidoforte

Heerlijke seks gehad en geen bijwerkingen.me erectie stond in de ochtend nog zijn mannetje

  Kwaliteit 
  2013-07-29 Dutch

  Libido Forte

  gebruik deze libido forte al jaren en al jaren super tevreden.
  Bedankt voor de snelle levering en de gratis condooms !

   Schrijf uw recensie!

   Schrijf een recensie

   Libido Forte - 5 capsules - erectiepillen

   Libido Forte - 5 capsules - erectiepillen

   Libido Forte voor mannen

   • Langdurige erectie voor mannen
   • Meer seksuele activiteit en hogere potentie
   • Meerdere hoogtepunten kunnen bereiken
   • Libido Forte is 100% natuurlijk en werkt snel en lang door
   • Geen vervelende bijwerkingen

   Dat is wat iedere man toch wil? Geniet weer volop van je seksleven! 

   Schrijf een recensie