Terug

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Erectiepillen anoniem verzonden
  • Erectiemiddelen op natuurlijke basis

Orgasme vrouw

  • Door Jean
  • 24 / 10 / 2018 0
Orgasme vrouw

In de wetenschap zijn de meningen verdeeld over de G-spot.

Hoe ontstaat een orgasme?

U voelt zich heel plezierig door een orgasme, het geeft u een goed gevoel en een orgasme kan ervoor zorgen dat u even helemaal van de wereld bent. Maar wat gebeurt er in uw lichaam tijdens het orgasme? Hieronder een aantal weetjes over het vrouwelijke orgasme.

Ejaculatie bij vrouwen

Het is een gegeven dat vrouwen kunnen ejaculeren. Het stimuleren van de G-spot kan voor ejaculatie zorgen. De mannelijke prostaatklieren bevatten een enzym, dit enzym produceert vocht om na de ejaculatie de spermacellen in leven te houden. Het weefsel van de G-spot bevat hetzelfde enzym en dit kan wijzen op een vergelijkbare vochtproductie. Dit vocht is kleurloos, helder en geurloos. Dit vocht bevat het eiwit PSA.

Uzelf in de hand houden tijdens het hebben van een orgasme

Uit onderzoek is het gebleken dat u uzelf moeilijk in de hand kunt houden tijdens het hebben van een orgasme. Dit heeft te maken met de prefrontale hersenkwab, als vrouwen een orgasme genieten dan neemt de bloedtoevoer van de prefrontale hersenkwab af. De prefrontale hersenkwab is verantwoordelijk voor uw beheersing, het plannen en uw sociaal gedrag. Dit verklaart dat u zich moeilijk in de hand kunt houden tijdens het hebben van een orgasme. De bloedtoevoer neemt juist toe bij de kleine hersenen en spelen een rol bij de controle van bewegingen, de coördinatie en de controle van bewegingen. Dit is de oorzaak van de spiersamentrekkingen die men krijgt tijdens het hebben van een orgasme.

De bekende G-spot

In de wetenschap zijn de meningen verdeeld over de G-spot. Er zijn specialisten die denken dat de G-spot een extensie is van de clitoris. Maar andere specialisten sluiten het bestaan van de G-spot uit omdat het aparte anatomische structuur zou ontbreken. De G-spot is vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg. Deze gynaecoloog beschreef in 1950 deze zone voor het eerst. De G-spot zit ongeveer 5 centimeter diep in de schede aan de kant van de buik en het voelt aan als een ribbelig stukje. Als uw opwinding stijgt vult dit weefsel zich met vocht. U moet dus al opgewonden zijn als u de G-spot wilt stimuleren? De meeste vrouwen genieten intens bij het stimuleren van de G-spot.

Orgasme_vrouw

Orgasme door het stimuleren van de G-spot

Het komt zelden voor dat vrouwen een orgasme krijgen door het stimuleren van de G-spot. De bekkenzenuw is verantwoordelijk voor de invloed en intensiteit van het orgasme. De bekkenzenuw verbindt de G-spot met de zenuwknopen van uw ruggengraat en uw bovenbuik en beheersing hiervan is moeilijk. Dit is de reden dat een G-spot orgasme moeilijker te controleren is dan een clitoraal orgasme. Een clitoraal orgasme voelt ook anders aan dan een G-spot orgasme. Een clitoraal orgasme geeft een snel opbouwende elektrisch-achtige spanning. En een G-spot orgasme voelt dieper aan en breidt zich langzaam uit. Een G-spot orgasme komt langzaam op en is meer op de achtergrond aanwezig, dit is de reden dat vrouwen vaak niet door hebben dat ze in staat zijn een G-spot orgasme te genieten.

Een reeks van orgasmes

Er zijn vrouwen die een reeks van orgasmes genieten. Dit kunt u stimuleren door de PC-spier in de bekken te trainen. De PC-spier is een spier die vanaf de anus onder het bekken door tot aan de clitoris loopt. Deze spier wordt gebruikt bij het ophouden van urine en ontlasting. U kunt de gevoeligheid voor de G-spot stimulering vergroten door te oefenen met uw bekkenbodenspieren. U kunt bijvoorbeeld de spieren spannen terwijl u inademt, dit houdt u een seconde vast en bij het uitademen ontspant u ze weer. 

Het stimuleren van de clitoris

Het stimuleren van de clitoris is belangrijk voor het krijgen van een orgasme. De clitoris bevindt zich in de bovenste hoek van de vagina waar de schaamlippen samen komen. De clitoris is gedeeltelijk bedekt door een kleine huidplooi. Als u de buitenkant van de clitoris stimuleert dan begint de clitoris op te zwellen en het stimuleren van de clitoris heeft een gunstig invloed op de doorbloeding en de bevochtiging wat betreft de vagina. Als u de clitoris blijft stimuleren dan heeft dat tot gevolg dat de vagina gevoeliger wordt en dat de vagina zich begint te samentrekken. De samentrekkingen zijn meestal een voorteken dat er een clitorale-orgasme op komst is.

Combineer voor meer genot

Voor een intenser en dieper orgasme kunt u ook bijvoorbeeld met uw vinger of met een vibrator de binnenkant van uw vagina in combinatie met de buitenkant van de clitoris stimuleren.

Bestaat een vaginaal orgasme

De meeste vrouwen zijn alleen bekend met een clitorale orgasme, maar bestaat een vaginale orgasme nou wel of niet? Het is belangrijk dat u de vagina stimuleert om het orgasme compleet te maken. Dit komt door de zenuwuiteinden in de vagina in combinatie met de uitloper van de clitoris naar de vagina. Uit onderzoek in 1998 is gebleken dat de clitoris een veel groter orgaan is dat werd gedacht. De clitoris loopt inwendig diep door in een vorkachtige vertakking die de vagina aan 2 kanten omsluit. Dus een inwendige orgasme heeft dus te maken met de grote van het vrouwelijke zwellichaam.

Informatie
De aangeboden informatie wordt door onze redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk van professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij complicaties contact op met een arts.

Bronnen
Redactie, Gezondheidsnet, Seksuologische hulp, De Paarse keizerin.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box