Klaarkomen uitstellen

Ejaculatie uitstellen

Het probleem van te snel klaarkomen (premature ejaculatie) kan voor een man een groot probleem zijn. Bij een te snelle zaadlozing wordt het bijna onmogelijk om je partner te bevredigen. Ejaculatie is het loskomen van sperma uit de penis. Dit is het gevolg van erotische stimulatie. Door een erotische opwinding ontstaat een e...

Ejaculatie uitstellen

Het probleem van te snel klaarkomen (premature ejaculatie) kan voor een man een groot probleem zijn. Bij een te snelle zaadlozing wordt het bijna onmogelijk om je partner te bevredigen. Ejaculatie is het loskomen van sperma uit de penis. Dit is het gevolg van erotische stimulatie. Door een erotische opwinding ontstaat een erectie en uiteindelijk volgt de ejaculatie. Uiteraard komt het bij iedere man wel eens voor dat hij sneller klaarkomt dan hij zou willen. Maar er is ook een grote groep mannen waar dit wel erg vaak voorkomt.

Hoe een orgasme uitstellen?

Bij personen die last hebben van te snel klaarkomen vindt de zaadlozing binnen 1 á 4 minuten plaats na penetratie. De man heeft weinig controle over zijn erectie meer en kan de ejaculatie niet tegenhouden. Dit gebeurt sneller dan je eigenlijk zou willen en dit kan erg onaangenaam zijn. Gelukkig is er het nodige te doen tegen premature ejaculatie. In onze winkel vind je verschillende producten die helpen om langer door te kunnen gaan tijdens de seks.

Meer
Toon 1 - 8 of 8 items
Toon 1 - 8 of 8 items