4 TIPS TEGEN TE SNEL KLAARKOMEN

Ik wil het graag langer volhouden in bed

Te snel klaarkomen oftewel Premature Ejaculatie tijdens de seks is een probleem dat veel voorkomt onder mannen. Ondanks dat zeer veel mannen hiermee te maken krijgen, willen de meeste mannen hier niet over praten. Wij helpen u graag om dit probleem te overwinnen. Zodoende vindt u hieronder een paar tips tegen te snel klaarkomen.

1. Trainen
Eén van de beste methode die u bij uzelf toe kunt passen is oefening! Ja u hoort het goed, u kunt uzelf trainen minder snel kaar te komen. Leer uw lichaam beter kennen. Het gaat erom om het leren herkennen van het Point of no return. Het Point of no return is het moment waarop u het klaarkomen niet meer kunt stoppen. Als u dit beter leert te identificeren zult u in staat zijn vlak voor dit punt te blokkeren. Dit is niet eenvoudig maar zeker de moeite om het eens te proberen. Door heel even een kleine pauze te nemen, kunt u nadien weer verder. Des te vaker u dit zal doen, hoe meer controle u kunt krijgen over het klaarkomen.

2. Natuurlijke erectiepillen of medicijnen
Er zijn tegenwoordig ook natuurlijke erectiemiddelen en cremé’s te koop die u helpen om het klaarkomen uit te stellen. Deze producten hebben echter bij ieder persoon een verschillende werking. Ook zijn er geneesmiddelen die het te snel klaarkomen kunnen tegengaan. Emla crème zorgt voor een plaatselijke verdoving van de huid. Door het product op de eikel (penis) aan te brengen, wordt de penis minder gevoelig. Het gevolg is dat het makkelijker is om het orgasme uit te stellen. Een ander product is Priligy, dit was het 1e medicijn in de vorm van een pil tegen het te snel klaarkomen. De werkzame stof in Priligy heet dapoxetine. Deze stof zorgt ervoor dat u meer controle over het orgasme krijgt.

Snel Klaarkomen

3. Ademhaling en orgasme
Uw ademhaling is sterk betrokken bij uw orgasme. Indien uw orgasme nadert, dan gebeuren er in het lichaam diverse zaken. Eén daarvan is dat de ademhaling sneller gaat. Wanneer u een paar keer rustig diep adem haalt kunt u trainen om uw orgasme uit te stellen.

4. Praat erover
Schaamtegevoel kan er voor zorgen dat het ‘’te snel klaarkomen’’ genegeerd en niet juist behandeld wordt. Als u er zelf niet met uw partner over spreekt is de kans groot dat het probleem alleen maar erger wordt. Vergeet uw schaamte en ga erover praten met uw partner. Zoals u nu weet bent u zeker niet de enige die last heeft van te snel klaarkomen. Besteedt samen extra aandacht aan het orgasme.

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Referentie

Redactie
https://www.quora.com/Is-there-a-cure-for-premature-ejaculation