NIPATRA KAUWGUM MET SILDENAFIL

Nipatra kauwtablet helpt u bij erectieproblemen?

Nipatra is een kauwtablet tegen erectiestoornissen met de werkzame stof sildenafil (werkende stof van Viagra), een zogenaamde fosfodiësterase type 5 remmer. Deze medicatie stimuleert de doorbloeding van de penis.  Met het gebruik van Nipatra wordt de penis bij seksuele prikkelingen gemakkelijker en langer stijf. Nipatra is discreet en makkelijk in gebruik, u kunt dit geneesmiddel namelijk ook innemen als u geen water bij de hand hebt. Nipatra is de eerste kauwtablet die helpt bij erectieproblemen en impotentie.

Het gebruik van Nipatra
Bij impotentie, oftewel erectieproblemen kan Nipatra worden voorgeschreven door een arts. Doorbloedingsproblemen in de penis zijn meestal de oorzaak van erectieproblemen. Door de doorbloedingsproblemen kunnen de zwellichamen niet goed volstromen met bloed en daardoor kan er geen erectie ontstaan of duurt de erectie niet lang genoeg.? Dit doorbloedingsprobleem wordt door Nipatra verholpen. Nipatra zorgt er voor dat de penis zonder problemen weer stijf kan worden. Hierdoor zijn seksuele activiteiten weer mogelijk en kunt u weer volop genieten van uw seksleven.

Nipatra tegen erectiestoornissen

Nipatra kunt u het best innemen ongeveer één uur voordat u geslachtsgemeenschap ondergaat. De tablet goed fijnkauwen voordat u deze doorslikt. U kunt dit geneesmiddel voor, tijdens of na de maaltijd innemen.? U moet er wel rekening mee houden dat een volle maag de werking kan doen vertragen. Nipatra dient u niet te gebruiken als u geen erectieproblemen heeft. Gebruik Nipatra niet als u bepaalde medicatie gebruikt (zie de bijsluiter).

Waarschuwing
: Nipatra is bedoeld voor mannen met erectiestoornissen, en mag niet worden ingenomen door vrouwen en jongens onder de 18 jaar.

Dosering Nipatra
Nipatra kauwtabletten zijn te verkrijgen in verschillende sterktes. De dokter bepaalt welke sterkte het best bij uw situatie past. Tenzij de dokter anders voorschrijft is de algemene startdosering van Nipatra als volgt:

  • Volwassen mannen boven de 18 jaar: 1x per dag 50 milligram, ongeveer één uur voor de seksuele activiteit in te nemen.

Voor u dit medicijn inneemt lees dan eerst de bijsluiter goed door en houdt u zich aan de dosering die voorgeschreven is. Het medicijn niet meer dan éénmaal per etmaal innemen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u zich aan de voorgeschreven dosering.

Bijwerkingen van Nipatra
Nipatra kauwtabletten kunnen bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar niet iedereen hoeft hier last van te krijgen.  De meeste bijwerkingen die gemeld zijn over dit medicijn zijn:

  • Verstopte neus
  • Duizeligheid
  • Storingen in het gezichtsveld (overgevoeligheid voor licht, het zien van afwijkende kleuren of wazig zicht)
  • Blozen
  • Hoofdpijn

Als een erectie langer dan vier uur aanhoudt raadpleeg dan uw dokter.? Lees de bijsluiter voor overige bijwerkingen, en andere waarschuwingen.

Alcohol en rijvaardigheid
Nipatra kan soms bijwerkingen als duizeligheid en wazig zicht veroorzaken. Als u hier last van heeft neem dan geen deel aan aan het verkeer.? Alcohol heeft geen positieve invloed op het erectievermogen. Stop of verminder uw inname van alcohol als u het geneesmiddel gebruikt, zodat het geneesmiddel optimaal kan werken.

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Referentie

Redactie
https://www.drugs.com/uk/nipatra-100mg-chewable-tablets-leaflet.html