Last van erectieklachten?

Wat kunt u het beste doen bij erectieproblemen?

Er wordt gesproken over erectieklachten bij een blijvend onvermogen een erectie te krijgen of een erectie te houden die stevig genoeg is om seks te hebben. Zo nu en dan kan iedere man hier mee te maken krijgen. Mochten erectieklachten af en toe voorkomen dan is er uiteraard geen reden tot paniek.

Bij veel personen kan het wel eens voorkomen dat ze moeite hebben een erectie in stand te houden of een erectie te krijgen. De oorzaken hiervan kunnen zijn:

  • Vermoeidheid
  • Druggebruik
  • Stress
  • Te veel alcohol

Een andere benaming voor erectieklachten is impotentie.

Erectieklachten

Mochten bovenstaande oorzaken de reden zijn dan hoeft u zich niet direct zorgen te maken. Echter kan dit ook leiden tot faalangst. Van faalangst is sprake als u bezorgd bent dat u niet in staat bent om door erotische prikkelingen een erectie te houden of te krijgen. Van een erectiestoornis is pas sprake als deze problemen met regelmaat en voor een langere periode mochten voorkomen. Bij de meeste personen zijn erectieklachten het gevolg van psychologische als zowel fysieke oorzaken.

Impotentie

Een andere benaming voor erectieklachten is impotentie. Problemen zoals bijvoorbeeld te snel klaarkomen, Soa en onvruchtbaarheid worden vaak verward met erectieklachten, echter hebben deze seksuele aandoeningen hier niets mee te maken. Erectieklachten zijn in het algemeen goed te behandelen, bijvoorbeeld door het verbeteren van de conditie, gezonder leven, therapie of door het gebruik van erectiepillen of erectiemiddelen. In het assortiment van Erectiepillenwinkel.nl vindt u meerdere libido middelen die u waarschijnlijk zouden kunnen helpen, zodat seks geen probleem meer hoeft te zijn.