KING ACTIVE ERECTIEPILLEN BIJSLUITER

King Active 500 mg capsules | Informatie voor de gebruiker


King Active is een voedingssupplement. King Active is een 100% natuurlijke formule. King Active ondersteunt de doorstroming, verbetert het uithoudingsvermogen, de prestaties en de seksuele energie. Een goede doorstroming verhoogt de vitaliteit, geeft meer energie en een versterkend gevoel. King Active werkt 30 minuten na inname en kan werken tot en met 72 uur.

King Active

Gebruik van King Active:

Aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen. Slik de gehele capsule met water in op een lege maag. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl worden gebruikt. Waarschuwing: Bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten dit product niet gebruiken.
King Active niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen en/of overmatig alcoholgebruik.

King Active is niet aangeraden bij personen met: hartproblemen, personen met een hoge bloeddruk, wanneer u medicijnen gebruikt of aandoeningen hebt aan de nieren en/of urinewegen of bij gebruik van mao remmers.
Houd het product buiten het zicht en buiten het bereik van kinderen. King Active is niet aanbevolen onder de 18 jaar. King Active droog bewaren. King Active is een gedeponeerd handelsmerk.

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Referentie

Redactie

www.kingactive.com