HARDE ERECTIE EN LANGERE ERECTIE

Voor bevredigende seks is een stevige erectie essentieel. Er wordt door mannen vaak gestreefd naar een erectie die zo lang als het kan in stand blijft. Een erectie lang in stand te houden is niet voor iedere man weggelegd en hebben meerdere mannen moeite om hun erectie lang vast te houden. Het is nou eenmaal moeilijk om volledige controle over een erectie te hebben. Toch zijn er bepaalde zaken die invloed hebben op een harde en langere erectie, maar hoelang duurt de gemiddelde erectie nou precies? Mannen vinden het belangrijk om goed voor hun penis te zorgen, maar in de praktijk doen ze eigenlijk veel verkeerd met het verzorgen van de penis. We hebben daarom voor u een aantal methodes die voor een hardere erectie kunnen zorgen op een rij gezet. Dit zijn methodes die direct toepasbaar zijn.

De gemiddelde duur van een erectie

De gemiddelde duur van een erectie is ongeveer 30 minuten. Er zijn ook mannen die een erectie wel één uur kunnen volhouden, dit verschilt per persoon. Na het orgasme wordt de penis slap en heeft het weer tijd nodig voordat de penis weer stijf kan worden.

Wat kunt u doen om de tijd van de erectie te verlengen?

Er zijn verschillende manieren om een erectie langer vol te houden:

Een heerlijk voorspel

Een goed voorspel kan de tijd van de erectie doen verlengen, de penis heeft nou eenmaal tijd nodig om op volledige sterkte te komen. Een goed voorspel heeft een positief effect op het seksleven en kan helpen om een erectie langer vol te houden. Voorspel zorgt tevens voor meer spanning en opwinding binnen een relatie.

Niet roken

De stoffen in een sigaret tasten de bloedvaten aan, zodat de bloedstroom die naar de penis loopt verslechterd. Door de nicotine trekken de bloedvaten samen waardoor de zwellichamen zich niet naar behoren met bloed vullen en de penis minder lang stijf blijft. Uiteraard is niet roken gezonder voor uw hele lichaam.

Testosteron hormonen

Testosteron heeft invloed op de erectie en het libido. Sporten bevordert de aanmaak van het mannelijke testosteron en heeft een positief effect op de erectie.

Beweeg en sport regelmatig

Seks is een inspannende maar ook een heerlijke activiteit die wat vergt van uw conditie. Voldoende sport en beweging brengt uw lichaam in prima conditie en dit zorgt ervoor dat u het langer vol kunt houden. Beweging en sport is ook erg goed voor het hart en longen waardoor de de zuurstoftoevoer verbetert.

King Active

Voedingsmiddelen met een positief effect op de erectie

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die de erectie op een positieve manier beïnvloeden.
Deze voedingsmiddelen verbeteren de bloeddoorstroming van de geslachtsorganen en bevorderen de bloedstroom naar de penis. Verder zijn er ook middelen en producten die de kwaliteit van het sperma kunnen verbeteren of zorgen voor een verhoging van hormonen die nodig zijn voor een harde en stevige erectie:

Noten
Pistaches noten zouden een positieve invloed hebben op de erectie. Uit verschillende onderzoeken blijkt tevens dat noten milde vormen van erectiestoornissen kunnen verhelpen. Walnoten kunnen de productie van het testosteron doen verhogen.

Bananen
Bananen bevatten het enzym bromelaïne dat het libido zou verhogen. Ook bevatten bananen het mineraal kalium dat goed is voor uw hart en bloedsomloop. Deze mineraal verlaagt de bloeddruk en zorgt voor het juiste natriumgehalte.

Omega 3
Zalm is een vis die omega 3 vetzuren bevat , omega 3 vetzuren verbeteren de bloedtoevoer naar de penis en andere lichaamsdelen. Omega 3 zorgt dat het bloed minder kleverig is zodat het bloed beter door de vaten kan stromen. Het is aangeraden om 2 keer in de week vette vis te eten.

Wijn
Drinken van rode wijn verwijdt uw bloedvaten, in rode wijn zit het de antioxidant resveratrol. Deze antioxidant zorgt ervoor dat de bloedvaten gezond blijven. Drink 1 of 2 glazen per dag en zeker niet meer.
Teveel wijn is namelijk slecht voor de erectie op lange termijn.

Koffie Cafeïne
Cafeïne in het bloed zorgt voor een goede bloedstroom in het lichaam, bovendien verhoogt cafeïne het uithoudingsvermogen, waardoor het mogelijk is de erectie langer vol te houden.
Neem niet teveel cafeïne op 1 dag.

Chilli pepers
Hete pepers zijn goed voor de bloedcirculatie, en zorgen ervoor dat de bloedvaten zich verwijden, dit heeft een positief effect op de erectie.

Allicine
Knoflook bevat de stof allicine die zorgt dat het bloed dun blijft en helpt voor een verhoogde bloedtoevoer naar de penis.

Voorkom een penisbreuk

Een penisbreuk komt meer voor dan u denkt. Een breuk in de penis komt meestal als de partner bovenop zit, of als u stevig misstoot. Meestal is de schade minimaal zoals bijvoorbeeld een lichte buiging in de penis tijdens een erectie. Maar in zwaardere gevallen kan het weefsel  beschadigd zijn met als resultaat een erectie die met moeite opkomt.

Roken heeft een negatieve invloed op een erectie 

Roken is ongezond voor het  krijgen van een erectie. Als u rookt vanaf een jonge leeftijd kan dat de groei en de ontwikkeling van de penis beïnvloeden. Dit komt omdat roken een negatief effect heeft op de aanmaak van testosteron. Roken is ook slecht voor de huid en de penis heeft uiteraard ook huid. Uw huid kan minder elastisch worden waardoor het genieten van een grotere erectie is uitgesloten. Dus genoeg redenen om te stoppen met roken.??

Schuldgevoel en vreemdgaan

Als u naar uw huisarts gaat vanwege een erectieprobleem waar u overigens in het verleden geen problemen mee had, dan bestaat er een kans dat uw arts u zult vragen of u buiten uw huidige vrouw nog een andere sekspartner heeft. Schuldgevoel is de nummer één reden dat erecties uitblijven. Als u een keer buiten de deur heeft gesnoept en u er een andere bedpartner aan heeft overgehouden dan is de kans groot dat dit de reden is van een weigerende penis bij uw oorspronkelijke partner.

Steriliseren

Als u en uw partner besloten hebben om geen kinderen te nemen dan kan sterilisatie een uitkomst bieden. Vooral als u beseft dat u door sterilisatie van een betere erectie kunt genieten. Dit heeft allemaal te maken met een stukje spanning die wegvalt. Als u er honderd procent zeker van bent dat er geen bevruchting zal plaatsvinden, bent u rustiger tijdens het hebben van geslachtsgemeenschap waardoor u makkelijker een goede erectie zult krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat dertien procent van de gesteriliseerde mannen een betere erectie krijgt.

Gapen heeft een positieve invloed op de erectie

Voor het lichaam zijn gapen en een erectie krijgen dezelfde gebeurtenissen. Als u gaapt dan verhoogt u het zuurstofgehalte in het bloed. Er komt ook een stof vrij die invloed heeft op de zwellichamen in de penis, hierdoor kunnen de zwellichamen zich makkelijker vullen bloed. Dus af en toe een gaapje kan wonderen verrichten voor het krijgen van een erectie.

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Referentie

redactie
https://nl.wikihow.com/Een-erectiestoornis-behandelen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Erectie


erectie langer volhouden

Ook verkrijgbaar zonder recept: King Active