ERECTIEPILLEN KOPEN

Erectiepillen online bestellen

Bestel erectiepillen snel en discreet bij Erectiepillenwinkel.nl. Verhoog direct uw Libido! Op Erectiepillenwinkel.nl vindt u het grootste assortiment erectiepillen en libido verhogende producten. Maak uw keuze tussen de verschillende merken erectiepillen en bijbehorende libido producten. Erectiestoornissen zijn uiteraard erg vervelend. U zou wellicht een dokter kunnen raadplegen, maar Erectiepillenwinkel.nl biedt u een ruime variatie aan van verschillende erectiepillen en libido verhogende producten zonder dokter’s voorschrift. Erectiepillen kopen is zeer eenvoudig bij Erectiepillenwinkel.nl. De producten worden snel, discreet en gratis bezorgd in een anonieme verpakking. Bij elke bestelde order worden er indien gewenst gratis condooms bijgeleverd.

NATUURLIJKE ERECTIEPILLEN KOPEN?

Het zal ook u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat er diverse soorten en typen erectiepillen te koop zijn. Hierbij dient allereerst een belangrijk en principieel onderscheid te worden gemaakt. Er zijn twee te onderscheiden hoofdlijnen ten aanzien van een erectiepil: het ene product is ontwikkeld op basis van volledig natuurlijke ingrediënten, terwijl de samenstelling van het andere middel is gebaseerd op niet natuurlijke (ofwel synthetische) stoffen. Op basis van deze twee principieel verschillende erectiepillen ontstaan er ook andere vormen van onderscheid. Groot voordeel van de pil met natuurlijke ingrediënten is dat gebruik van dit product hoegenaamd niet tot enigerlei vorm van bijwerking leidt. Een ander verschil tussen beide pillen is, dat men ter verkrijging van de op natuurlijke basis samengestelde pillen geen doktersrecept nodig heeft om deze te kopen.

Populaire erectiemiddelen met natuurlijke ingrediënten

  • King Active
  • Libido Forca
  • Pure Power
  • Libido Extreme
  • Senserex
  • Libido Forte
  • Blue Extreme
  • Premium Gold
  • Libido Up

ERECTIEPILLEN BESTELLEN OP BASIS VAN UITSLUITEND NATUURLIJKE PRODUCTEN

Voor het grootste deel van de mannen behoort de beleving van goede seks tot de primaire levensbehoeften (overigens, bij het leeuwendeel der vrouwen speelt het hebben van goede seks al evenzeer een belangrijke rol). Echter van tijd tot tijd, vooral bij het voortschrijden der jaren, wil het wel eens  gebeuren dat u als man wordt geconfronteerd met een ietwat slappe penis dan wel een erectie die niet lang genoeg aanhoudt. Hierdoor kan men er van worden weerhouden om een vrouw (of man) te penetreren, laat staan ook nog klaar te komen. Met het gebruik van een kwalitatief goede erectiepil blijkt men doorgaans in staat om dit probleem op een goede manier op te lossen. Dergelijke erectiepillen helpen u om een goede, stijve erectie te bewerkstelligen en deze ook te houden, dit doorgaans ook nog inclusief ejaculeren. Wat gebeurt er namelijk na inname ven een dergelijk erectiemiddel? Wel nu, enige tijd na inname van een dergelijk preparaat begint uw bloed richting de zwellichamen in uw penis te vloeien gelijk dit ook plaatsvindt wanneer u een spontane, natuurlijke erectie zou krijgen. Dat leidt tot een stevige en bruikbare erectie die ook nog eens geruime tijd kan aanhouden en nog prettiger ook na het klaarkomen nog langdurig kan aanhouden. Enige voorwaarde is dat er te allen tijde sprake dient te zijn van de aanwezigheid van een seksuele prikkel in enigerlei vorm.  

Natuurlijke erectiepillen kunnen uit de volgende extracten worden samengesteld

Extract van kola noten  

Een aftreksel dat gewonnen wordt uit de in de Afrikaanse fauna voorkomende kolaboom (Cola acuminata), een extract dat werd gebruikt in ‘Coca Cola’ (en misschien nog). In dit deel van de wereld is dit extract buitengewoon populair gegeven de stimulerende werking die er van uit gaat zowel voor lichaam als geest. Aangenomen wordt dat het gebruik van dit erectiemiddel een einde maakt aan depressies, een kalmerende werking heeft en ook soelaas biedt bij zware hoofdpijn (migraine). Ook in geval van vermoeidheid of een slechte conditie van het hart werpt gebruik van kolaextract vruchten en uiteraard is het een afrodisiacum.

Extract van de Muira Puamaboom

Letterlijk in het Nederlands vertaald betekent ‘muira puama’ potentiehout. Dit boomextract wordt aangetroffen in Zuid-Amerika, met name in de Braziliaanse regenwouden. Het actieve stofje dat een aantal belangrijke eigenschappen in zich heeft wordt onttrokken aan het wortelschors van de ‘muira puamaboom’. Sinds mensenheugenis wordt dit aftreksel door Brazilianen gebruikt als een seksueel stimuleringsmiddel (afrodisiacum). Sommige mannen smeren er de penis mee in met als doel het bevorderen en versterken van een erectie, maar het is al evenzeer in zwang als oraal te gebruiken erectie bevorderend middel. Ook worden er enkele andere eigenschappen aan het kruid toegedicht. Zo zou het onder meer zorgen voor het versoepelen van de gewrichten en mensen stress bestendiger maken.

Maca dry extract

De ‘maca’ (Lepidium Meyenii) is een knolgewas dat op grote tot zeer grote hoogte  (tussen 3.500 en 4.500 meter boven zeeniveau) wordt aangetroffen. Dit gaat hier met name over het Peruaanse gedeelte van het Andesgebergte. ‘Maca’ vormt een zeer hoogwaardige voedselbron waarmee de gezondheid in ruime mate wordt bevorderd. Het gewas wordt al vele duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking van Peru. Dit bevolkingsdeel gebruikt het kruid al vanuit de tijd van de Inca’s om aan hormonen gerelateerde klachten te doen afnemen. In geval men overgaat op regelmatige gebruik zouden problemen bij de overgang (vrouwen), seksuele-  en vruchtbaarheidsproblemen, alsmede disfunctioneren van bijnieren verdwijnen. Of er inderdaad sprake is van enige is van enige correlatie tussen deze kwalen en het toegediende middel blijft natuurlijk met vraagtekens omringd, feit is echter wel dat, in geval men de 'Maca’ in erectiemiddelen verwerkt er weldegelijk sprake is van een werkzame stof. In de macawortel treft men mineralen, ‘stereolen’, tenminste twintig essentiële vetzuren, ‘lidpiden’, vezels, ‘carbohydraten’, proteïne en aminozuren. ‘Maca’ wordt dan ook al heel lang gebruikt als potentie verhogend middel en energieversterker. Uit wetenschappelijk onderzoek dat wordt geëntameerd door onder meer de Peruaanse regering is gebleken dat, in geval van regelmatig gebruik, het libido in ieder geval toeneemt en zodoende het seksuele leven verbetert.

Aftreksel van guarana

De ‘guarana’ is een vrucht die vooral voorkomt in Venezuela en het noorden van Brazilië. De naam ‘guarana’ is afkomstig van de ‘guaranistam’ welke in Brazilië leeft. In de cultuur van deze stam speelt ‘gurana’ een belangrijke rol. In de opvattingen van deze stam zou de plant magisch zijn en zo doende voor een aantal aandoeningen een helende werking hebben en men zou ook weer op krachten komen. Het belangrijkste ingrediënt is ‘guaranine’ (een equivalent van cafeïne). Vanwege deze stof beleven mensen een soort ‘energiekick‘ na inname van de ‘guarana’. Bovendien wordt het prestatieve vermogen bevorderd en de vetverbranding zowel als de stofwisseling gestimuleerd.

Ginko Biloba

Het betreft het een boom die gelieerd is aan de familie van de ‘ginkgoaceae’. Deze boom is onder een aantal verschillende namen bekend, te weten ginkgo, Japanse notenboom, Japanse Tempelboom of Chinese Tempelboom. Men beziet de plant als een soort levend fossiel. De geslachtsnaam Ginkgo is afgeleid van het Japanse ‘ginkyo’ wat zo veel betekent als ‘zilveren abrikoos’. Het woord ‘biloba’ betekent dubbele lobben hetgeen naar de vorm van de bladeren verwijst. Deze bladeren worden onder anderen gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren, waaruit u kunt afleiden dat implementeren van dit blad in een erectie verhogende middel zonder twijfel een positieve uitwerking heeft. Dientengevolge zijn allerhande preparaten die Ginkgo ‘biloba’ bevatten uitermate populair.

Epimedium Icarins (ook wel Horny Goat weed genoemd)

‘Epimedium Icarins’, ook wel ‘horny goat weed’ genoemd werd enkele duizenden jaren geleden al in de traditionele Chinese geneeskunde toegepast als afrodisiacum (seksueel stimulerend middel). Dit plantaardige stofje heeft bekendheid verworven vanwege een positief effect op het libido, een groter uithoudingsvermogen en als effectief middel bij verminderde geslachtsdrift. Ooit zou een Chinese geitenhoeder een verhoogde geslachtsdrift hebben waargenomen bij zijn beesten nadat de geiten van de betreffende plant hadden gegeten en zodoende is dus ook de bijnaam ‘horny goat weed’  in zwang geraakt. Het werkzame stofje in dit kruid zorgt voor het ontspannen van de spieren van het ‘corpus cavernosum’, een zwellichaam waarvan er twee in de penis worden aangetroffen. Hierdoor kan er een betere doorbloeding plaatsvinden van het mannelijke geslachtsdelen. Op deze wijze wordt een natuurlijke erectie bevorderd en heeft het  tevens een positieve invloed op uw geslachtsdrift. Ook levert het middel een stevige energiestoot op die als ‘spin of’ kan dienen voor een heerlijke nacht vol plezier met je geliefde.

Eleutherococcus PE (of wel Siberian ginseng)

Deze ‘Siberische ginseng’ behoort tot de familie van de echte ginseng. Het betreft een ‘adaptogeen’’  kruid* dat ons vermogen om met stress om te gaan doet toenemen. Het betreffende kruid is met name in trek bij sporters en mensen die zware fysieke arbeid moeten verrichten en een ieder die behoefte heeft aan veel adaptieve energie, c.q. uithoudingsvermogen. Verder helpt het bij het herstel na het doen van zware oefeningen. Het wordt ook al heel lang gebruikt met het doel het lichamelijke en geestelijke uithoudingsvermogen te doen toenemen. ‘Siberische Ginseng’ is een buitengewoon veilig kruid waaromtrent klip en klaar is vastgesteld dat het geen enkele negatieve bijwerking veroorzaakt. Ginseng biedt de unieke mogelijkheid om zowel op korte termijn als ook op de langere termijn menselijke energie te doen toenemen!

Tribulus Terrestris

‘Tribulus Terrestris’ is een plant die met name wordt aangetroffen in Azië, Bulgarije en Australië. De plant bevat sappen van het type ‘furostanol’  waarvan ‘protidioscine’ de voornaamste is. ‘tribulus terrestris’ heeft een positieve invloed op het ontwikkelen van een erectie en is hiermee dus ook een ‘afrodisiacum’. In de onderstaande erectiepillen wordt te allen tijde gebruik gemaakt van een of meerdere hier omschreven natuurlijke stoffen, zulks met een zo hoog mogelijke concentratie.


               Erectiepillen kopen

ERECTIEPILLEN OP RECEPT KOPEN

UITSLUITEND OP RECEPT VERKRIJGBARE ERECTIEPILLEN

Erectiepillen zoals bijvoorbeeld ‘Viagra’, ‘Cialis’ en ‘Levitra’ mogen uitsluitend op vertoon van een recept worden verkocht. Farmaceutisch fabrikant ‘Pfizer’ had de primeur door onder de productnaam ‘Viagra’ als eerste een erectiepil te verkopen die inderdaad aan de gestelde verwachtingen voldeed. Ook is ‘Viagra’ nog steeds veruit de meest bekende erectiepil in dit marktsegment. Het betreft hier een erectiepil die kort voorafgaand aan de seks dient te worden ingenomen en een doorgaans krachtige werking blijkt te vertonen. Vervolgens werd ‘Cialis’ als tweede product in dit segment op de markt gebracht. Het betreft hier een 2-tal producten die beide seks gerelateerd zijn en kunnen worden gekwalificeerd als ‘op niet natuurlijke maar synthetisch wijze’ geproduceerd. Echter hier houdt de overeenkomst op want op andere essentiële punten zijn ze volstrekt verschillend.

CIALIS ERECTIEPILLEN HEBBEN EEN LANGE WERKING

Cialis heeft een aanzienlijk langere werking, namelijk tot wel 36 uur, bij ‘Viagra’’ daarentegen blijft de werking beperkt tot slechts 4 à 6 uur. Voorts is de ‘Cialis’ in nog een andere variant verkrijgbaar te weten ‘Cialis once a day’ . dit preparaat slikt u dagelijks en ontheft u zodoende van de noodzaak om geslachtsgemeenschap te plannen.  Groot voordeel hierbij is dat er veel meer sprake kan zijn van spontaniteit in uw seksleven, niet alleen leuk voor u, maar zeer zeker ook voor uw partner. Een derde variant op het thema erectiepillen betreft ‘Levitra’. Ook deze erectiepil onderscheid zich weer van de twee voorgangers, maar hier is er toch ook weer een overeenkomst: ook ‘Levitra’ is ontwikkeld op basis van niet natuurlijke (synthetische) grondstoffen. Verschil is daarentegen dat ‘Levitra’ een zeer snelle werking laat zien, nl. niet meer dan 15 minuten. 

Viagra

‘Viagra”met als werkzame stof ‘sildenafil’ maakt deel uit van een groep medicijnen die bekend is onder de onder de naam fosfodiësterase-type 5 remmers. Dergelijke remmers ontspannen de bloedvaten in het mannelijke geslachtsdeel en zodoende krijgt het bloed de gelegenheid om op het moment van seksuele prikkeling vrijelijk naar de penis te stromen en een erectie op te wekken. Voornaam punt bij gebruik van ‘Viagra’ is namelijk dat er hoe dan ook een seksuele prikkeling nodig is om überhaupt een erectie op te wekken. ‘Viagra’ is hoe dan ook geen erectiepil om erectiestoornissen te behandelen maar slechts werkzaam waar het er om gaat bloed naar de penis te laten stromen. Voor de behandeling van stoornissen zijn hormoonpreparaten een adequatere oplossing. Overigens, bij de noodzakelijke raadpleging van een arts kan blijken dat er medische bezwaren tegen het gebruik van ‘Viagra’, dit is met name aan de orde bij mannen die hart- en vaatproblemen hebben.

Cialis Once a Day  

‘Cialis once a day’ is de laatste en waarschijnlijk meest gesofistikeerde ontwikkeling op het gebied van erectiepillen. Het betreft hier feitelijk de eerste pil die mogelijk als echt geneesmiddel kan worden gekwalificeerd. Het is namelijk het eerste en tot nu toe enige middel dat mannen in staat stelt om hun vroegere, probleemloze seksleven in ere te herstellen. In tegenstelling tot alle andere erectiemiddelen die kort voorafgaand aan geslachtsgemeenschap dienen te worden ingenomen kan ‘Cialis once a day’ als een kuur worden gezien aangezien men dit middel dagelijks, bij voorkeur op een vaste tijd, dient in te nemen. En, zoals eerder gesteld biedt dit de man de mogelijkheid om weer als vanouds zijn seksualiteit te beleven en zijn partner de zelfde geneugten te laten beleven.

Levitra

‘Levitra’ is weldegelijk een erectiepil die is ontwikkeld met als doel het verhelpen van erectiestoornissen. Deze erectiepil stimuleert de bloedsomloop in de richting van het mannelijke geslachtsdeel op het moment u seksueel opgewonden dan wel geprikkeld raakt. ‘Levitra’ is geen afrodisiacum maar weldegelijk een geneesmiddel, het zal u niet opwinden en uw zin om seks te hebben zal er niet door worden aangewakkerd. Het is slechts zo dat u als reactie op een seksuele prikkeling een krachtige erectie kunt krijgen. Bovendien is de erectie doorgaans van dien aard dat deze lang genoeg aanhoudt om op bevredigende wijze samen met uw partner van de geslachtsgemeenschap te genieten. Maar het werkelijk belangrijke voordeel van ‘Levitra’ is dat het een buitengewoon snel werkend erectiemiddel is en u zo doende spontaan kunt regeren op mogelijk seksueel getinte prikkelingen.    

 

Pure Power erectiepillen

Ook verkrijgbaar zonder recept: PURE POWER, morgen in huis!