DELAY CAPS BIJSLUITER

Delaycaps: Inhoud van 60 capsules

Lees de hele bijsluiter aandachtig door, de bijsluiter van Delay Caps bevat informatie voor u.

In de bijsluiter van Delay Caps:

  • Wat is Delaycaps en waar wordt het voor gebruikt?
  • Wat moet u weten voordat u Delaycaps gebruikt?
  • Hoe worden Delaycaps ingenomen?
  • Hoe werkt Delaycaps?
  • Hoe bewaart u Delaycaps?

 Ingrediënten per capsule:

  •  L-Tryptofaan 500 mg. 

WAT IS DELAY CAPS EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT?

Een vroegtijdige zaadlozing is het meest voorkomende seksuele probleem bij mannen. Kent u dit probleem en heeft u alle trucjes al eens geprobeerd maar merkt u geen verschil? Dan zijn de Delaycaps voor u de juiste oplossing. Delay Caps zorgen er voor dat u het orgasme langer kunt uitstellen.
Delaycaps is een aminozuurpreparaat. Een ieder reageert verschillend op voedingssupplementen. Hierdoor kunnen kleine verschillen in het effect onderling waargenomen worden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 WAT MOET U WETEN VOORDAT U DELAYCAPS GEBRUIKT?

Gebruik Delaycaps niet:
Tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

 HOE WORDEN DELAYCAPS INGENOMEN?

Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water of vruchtensap. Het voordeel hiervan is dat u tijdens de seks nergens rekening mee hoeft te houden. Op deze manier kunt u lekker lang seks hebben zonder een vroegtijdige zaadlozing. Het effect van de Delaycaps treedt meestal aan het eind van de tweede week op, maar kan ook zeker in de eerste week al merkbaar zijn. Dit is echter bij ieder persoon verschillend.

 HOE WERKT DELAY CAPS?

Het probleem van een vroegtijdige zaadlozing is vaak een te laag serotonine gehalte. De stof serotonine brengt informatie over tussen diverse cellen in de hersenen. De combinatie van ingrediënten in de Delaycaps zorgen ervoor dat deze stof geactiveerd wordt. Hierdoor hebben de hersenen meer controle over het moment van klaarkomen en is een vroegtijdige zaadlozing verleden tijd.

 HOE BEWAART U DELAYCAPS?

Bewaar Delay Caps droog bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.