BETAALMOGELIJKHEDEN

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig betalen. Je kiest je eigen bank en betaalt via je eigen internetbankieren. Het rekeningafschrift is volledig anoniem! Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Vergeet niet bij de iDeal betaling op 'bestelling voltooien' of 'terug naar de webwinkel' te klikken. Nadat je dit hebt gedaan wordt de bestelling direct verwerkt.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 15.00u besteld, vandaag verzonden!

Mister Cash / Bancontact

Bancontact / Mister Cash is hét online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.  Alle klanten uit België die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van  Bancontact / Mister Cash.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 15.00u besteld, vandaag verzonden!

Sofort Banking

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. SOFORT Banking is de enige Europese betaalmogelijkheid die directe banktransacties uitvoert. Het is in 10 landen beschikbaar en TÜV gecertificeerd.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 15.00u besteld, vandaag verzonden!

Bankoverschrijving vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Erectiepillenwinkel.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank. Je kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van uw ordernummer naar IBAN mummer:

Libid Group BV

IBAN:

NL68 RABO 0316 0884 63  

BIC:

RABONL2U