BETAALMOGELIJKHEDEN

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig betalen. Je kiest je eigen bank en betaalt via je eigen internetbankieren. Het rekeningafschrift is volledig anoniem! Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Vergeet niet bij de iDeal betaling op 'bestelling voltooien' of 'terug naar de webwinkel' te klikken. Nadat je dit hebt gedaan wordt de bestelling direct verwerkt.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Creditcard

Bij ons kun je zowel met een VISA Creditcard als een Mastercard betalen. Om te betalen middels je creditcard dien je de kaart bij je te hebben zodat je je kaartnummer, vervaldatum en CVC2 code binnen handbereik hebt.

Ook bij betalingen middels creditcard geldt op werkdagen voor 16:00 u besteld, is vandaag verzonden!

Mister Cash / Bancontact

Bancontact / Mister Cash is hét online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.  Alle klanten uit België die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van  Bancontact / Mister Cash.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Sofort Banking

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. SOFORT Banking is de enige Europese betaalmogelijkheid die directe banktransacties uitvoert. Het is in 10 landen beschikbaar en TÜV gecertificeerd.
Bij betaling geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Klarna

  • Je bestelling wordt direct verwerkt en verzonden
  • Betalen hoeft pas wanneer je het product in huis hebt
  • Je kunt ook een bestelling plaatsen als je even geen bankpas bij de hand hebt
  • Simpel en veilig

Achteraf betalen met Klarna Niet mogelijk bij bestellingen met een afwijkend bezorgadres (waaronder PostNL Pakje Gemak locaties). Op werkdagen voor 16:00 u je betaling afgerond middels deze betaalmethode, betekent dat je order dezelfde dag nog wordt verzonden!

SEPA Direct Debit

Wij accepteren ook betalingen via een overschrijving in het Europees systeem van SEPA Direct Debit (Single Euro Payment Area). Als u wilt betalen met SEPA Direct Debit, ga dan naar onze beveiligde checkout pagina nadat u heeft besteld en de produkten  in uw winkelwagen zijn geplaatst. Zodra u klaar bent om te betalen, dan kunt u kiezen voor de optie 'SEPA Direct Debit' voor de betaling. Bij deze keuze wordt u verzocht om het IBAN en BIC / SWIFT-code van uw bankrekening in te vullen. U zult dan via ons beveiligde betalingssysteem, en met  het vakje in te vullen, aangeven dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. Na validatie van uw betalingsgegevens, klikt u op "Plaats uw bestelling". U ontvangt dan een bevestigingsmail met de details van uw bestelling.

Ook bij betalingen middels Sepa Direct Debit geldt op werkdagen voor 16:00 u besteld, is vandaag verzonden!

Bitcoin

Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is. Er kleven vele voordelen aan het gebruik van Bitcoin over traditionele betalingsmethoden. Het gebruik van Bitcoin maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker en veiliger om geld te versturen over het internet, omdat er geen derden bij betrokken zijn die hun eigen kosten doorberekenen.

Ook bij betalingen middels Bitcoin geldt op werkdagen voor 16:00 u besteld, is vandaag verzonden!

Bankoverschrijving vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Erectiepillenwinkel.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank. Je kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van uw ordernummer naar IBAN mummer:

Libid Group BV

IBAN:

NL68 RABO 0316 0884 63  

BIC:

RABONL2U