PREMATURE EJACULATIE

VROEGTIJDIG KLAARKOMEN

Er zijn veel mannen die weleens te maken hebben met premature ejaculatie, oftewel ‘’te snel klaarkomen’’. Voor de meeste mannen en vrouwen is dit een vervelende kwestie. Te snel klaarkomen kan te maken hebben door verschillende omstandigheden. Een bekende oorzaak is dat de opwinding te groot is en zodoende het orgasme te snel komt. Ook kan het voorkomen wanneer de persoon in kwestie een lange tijd geen seks heeft gehad.

SNEL KLAARKOMEN
Wanneer het af en toe gebeurt dat u te snel klaarkomt is er uiteraard geen sprake van een probleem. Het wordt pas een probleem als een man dikwijls of altijd te snel klaarkomt. Het is moeilijk in te schatten hoeveel mannen last hebben van premature ejaculatie. Schattingen lopen van 5 tot 30 procent van de mannen. Te snel klaarkomen is in principe pas een probleem als de persoon in kwestie er zelf last van heeft en dit ook zo ervaart. Er zijn mannen die het heerlijk vinden om het orgasme uit te stellen en er zijn mannen die er niet zo mee zitten als ze te snel klaarkomen. Dit hangt in de meeste gevallen ook van af de partner.

Producten tegen te snel klaarkomen
Aangezien er een taboe rond premature ejaculatie hangt, denken we dat de bovenstaande schatting hoger is dan nu het geval is. De 30 procent zal daarom meer realistisch zijn dan de aangegeven 5 procent. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende medicijnen, natuurlijke producten en erectiepillen die u kunnen helpen tegen het te vroeg klaarkomen. 

Senserex klaarkomen

Informatie

De aangeboden informatie wordt door de redactie verworven, geschreven en verwerkt in samenwerking met een netwerk professionele tekstschrijvers en deskundige bronnen. Neem bij erectieproblemen altijd contact op met een arts.

Referentie

Redactie
https://nl.wikipedia.org/wiki/Voortijdige_zaadlozing