Caverject - erectiemiddel Grotere weergave

Caverject - erectiemiddel

New product

CAVERJECT

NIET TE KOOP - ALLEEN INFORMATIE

Caverject is een erectiemiddel dat helpt bij impotentie en erectieproblemen. De werkzame stof van Caverject is Alprostadil. Deze stof is van nature aanwezig in het menselijk lichaam.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 37 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 37 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 7,40.


Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!
Klarna achteraf betalen, Betaal zoals je wilt: vooraf of achteraf | Eerst zien, dan betalen!

Meer info

CAVERJECT

Caverject online bestellen

Caverject is een erectiemiddel dat helpt bij erectieproblemen. De werkzame stof van Caverject is Alprostadil. Deze stof is van nature aanwezig in het menselijk lichaam. Caverject verwijdt de bloedvaten en remt bloedstolling. Dit product wordt gebruikt als de zenuwen en bloedvaten in de penis niet maximaal meer werken. Door Caverject neemt de hoeveelheid bloed in de penis toe en het bevordert de bloedtoevoer. U spuit Caverject in de zwellichamen van de penis, al na vijf minuten ontstaat er een erectie.

Waar wordt Caverject voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt bij erectiestoornissen. Mannen op latere leeftijd kunnen hiermee te maken krijgen, dit komt omdat de functies die zorgen voor een erectie niet meer optimaal werken. Dit medicijn is hier een zeer effectieve oplossing voor. Caverject verslapt de bloedvaten in de zwellichamen van de penis. De zwellichamen vullen zich met bloed waardoor de penis stijf wordt. Op deze manier is seks weer volop mogelijk. Het grote voordeel van dit medicijn is dat het een snelle werking heeft, en er niet perse een seksuele prikkeling voor nodig is. Door het injecteren van Caverject ontstaat er een erectie.

Het gebruik van Caverject

De verpakking van die erectiemiddel bestaat uit poeder en een oplosmiddel. De injectie dient u te vullen met het oplosmiddel en de poeder, daarna goed schudden. Lees voor het gebruik goed de bijsluiter door zodat u exact weet hoe u dit erectiemiddel moet toedienen. U injecteert in de zwellichamen van de penis en na vijf minuten ontstaat er een erectie. De werking van Caverject duurt 30 tot en met 60 minuten. Spuit dit erectiemiddel niet meer dan 1x per dag in en gebruik Caverject niet meer dan 3x in de week. Gebruik dit erectiemiddel nauwkeurig volgens de bijsluiter. Het is belangrijk dat het injecteren steriel en op de juiste plaats van de penis gebeurt.

Er zijn een paar belangrijke zaken waarop u moet letten:

  • Niet opnieuw injecteren, als er bij de 1e keer geen erectie optreedt;
  • Niet injecteren in zichtbare bloedvaten;
  • Ontsmet de injectieplaats met het alcohol doekje voordat de injectie gebeurt;
  • Injecteer niet steeds op dezelfde plaats van de penis.

Dosering van Caverject
Dit erectiemiddel is verkrijgbaar in de varianten 10mcg/ml en 20mcg/ml. De dokter bepaalt welke dosering voor u geschikt is. Neem geen dubbele dosis in.

Bijwerkingen van Caverject
Dit medicijn kan eventueel bijwerkingen geven. De meest voorkomende bijwerking is lichte pijn in de penis tijdens de erectie. Bij een langdurige erectie die 3 tot 6 uur aanhoudt dient u direct contact op te nemen met een arts.

Wanneer mag u dit medicijn niet gebruiken?
U mag dit erectiemiddel niet gebruiken als u allergisch bent voor Alprostadil of bij bepaalde afwijkingen van de penis. Hart en longpatiënten dienen voorzichtig te zijn met het erectiemiddel. Bovendien dient u dit middel niet te gebruiken in combinatie met andere erectiemiddelen zoals Viagra,Cialis en andere erectiepillen.

Rijvaardigheid en alcohol
Mocht u een duizelig voelen, dan is het verstandig te wachten met autorijden. Over het algemeen heeft dit medicijn geen invloed op de rijvaardigheid.
 

Bestel Caverject

Beoordelingen

Schrijf een recensie

Caverject - erectiemiddel

Caverject - erectiemiddel

CAVERJECT

NIET TE KOOP - ALLEEN INFORMATIE

Caverject is een erectiemiddel dat helpt bij impotentie en erectieproblemen. De werkzame stof van Caverject is Alprostadil. Deze stof is van nature aanwezig in het menselijk lichaam.

Schrijf een recensie