Erectieproblemen binnen je relatie

Published : 2017-11-13 12:18:11
Categories : Home Rss feed

Erectieproblemen binnen je relatie

Wat betekent erectiestoornis binnen je relatie?

Helaas is daar niet veel positiefs over te melden. Een relatie waarbinnen de een iets wil en de ander iets niet kan zal uiteindelijk onder druk komen te staan.  Daarom is het verstandig dat, wanneer een dergelijk probleem zich voordoet, je zo snel mogelijk te bezinnen op de vraag wat je hiermee kunt aanvangen. Natuurlijk is er in een goede relatie sprake van echte liefde. Maar op het moment dat er geen seks meer mogelijk is veranderen er toch een aantal zaken. Uiteraard is dit ook wel leeftijd gebonden, maar veel gevallen van impotentie kom je tegen bij mannen van middelbare leeftijd, zeg maar vanaf + 40 jaar. Op die leeftijd is het toch meestal de bedoeling dat je nog een aantal jaren samen te gaan hebt. Dus is het verstandig om de koe bij de horens te vatten. Seks is namelijk wel een essentieel onderdeel van de liefde.

Een goede relatie kent vele vormen van communicatie

Wat we ons niet altijd realiseren is dat seks een van de communicatieve middelen binnen een relatie kan zijn. En laten we wel wezen, een relatie begint met verliefd worden (romantiek), gevolgd door seks en pas daarna kan het ‘houden van’ in een relatie aan de orde komen. Maar je kunt nog zo veel van elkaar houden, tot soms hoge leeftijd blijft het denkbaar dat soms bij een, maar ook wel bij beide partners het libido nog nauwelijks is afgenomen. Natuurlijk kom je partners tegen die op enig moment beide niet meer de behoefte hebben om hun relatie te ‘consumeren’ maar zeker een man wil graag gehoor blijven geven aan zijn seksuele aandrang. Als het daarbij zo is dat er een erectieprobleem ontstaat dan is dat nog geen reden om je ongerust te maken. Heden ten dage kun je een keuze maken uit een keur van erectie middelen waarmee het erectieprobleem vrijwel altijd prima is op te lossen. 

De gevolgen van een erectieprobleem

De consequenties van een erectieprobleem betreffen niet alleen jezelf maar zeer zeker ook je partner. Het is daarom ook voor een man geen optie om je er zo maar bij neer te leggen. Net als bij veel andere problemen kiezen veel mensen met een erectie- of libidoprobleem er voor om het vooralsnog te loochenen in de hoop dat het vanzelf overgaat. Duidelijk speelt hier voor de meeste mannen het ego een rol. Natuurlijk kan er wel eens sprake van een incidenteel moment zijn waarbij je geen erectie kunt krijgen. Maar als dit wat langer aanhoudt is het toch verstandig om op zoek te gaan naar een oplossing. En gelukkig is die in een aantal vormen aanwezig. Een daarvan kun je op het internet vinden, onder meer bij www.erectiepillenwinkel.nl. Wij hebben een breed aanbod van erectiepillen en libido verhogende middelen. Het moet voor jou dan ook niet zo moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. En je zult zien dat, wanneer je seksleven weer in ere is hersteld, jij en je partner een stuk beter gehumeurd door het leven stappen.

Het mannelijk ego en de tekortkomingen daarvan

Het is overigens niet zo wonderlijk dat mannen grote moeite hebben om over hun schaduw heen te springen in geval van een erectieprobleem. Zo zijn mannen opgevoed, om niet te zeggen getraind. Mannen moeten ‘macho’ zijn, die tonen hun problemen en emoties niet en huilen is al helemaal uit den boze is huilen. Zelfs wanneer hun partner probeert het probleem bespreekbaar te maken zullen ze zich vaak verstoppen. Dat is overigens prima, maar pak je probleem dan wel aan. Wat mannen vaak vergeten wanneer ze zich niet in hun omgeving uiten over hun probleem, dat ze echt niet de enige zijn die met een dergelijk probleem kampt. Het is een reëel risico dat, wanneer je je partner negeert, deze de indruk kan krijgen dat ze niet meer aantrekkelijk voor je is. Ook al ontken je desgevraagd dat dat zo is dan is dit bij lange na niet voldoende om een vrouw gerust te stellen. Vrouwen zijn wat dit soort items betreft veel opener onder elkaar. Kennelijk de schaamte al lang voorbij bespreken ze dit soort zaken onder elkaar. De uitkomst is dan vaak dat de een weer een tip of een oplossing voor de ander aandraagt. 

Share this content